תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל היה רגיל אח שלי שיחק במחשב, לא יודע מה הוא עשה שם שחזרתי אני מפעיל תמחשב ולא עולה הביוס הרגיל, עולה איזה מסך עם השם של הביוס וכתוב BIOS ROM CHKSUM ERROR משהו כזה וגם BOOTBLOCK BIOS למעלה. ואז: DETECTING FLOPPY A כאילו הפלופי ולהכניס דיסק של קבצי מערכת משהו ואין לי בכלל פלופי מזה הדבר הזה? ניסיתי לאפס תביוס, הוצאתי תג'מפר וכלום לא קורה, נשאר אותו דבר ולא עולה כלום
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL HDD Western Digital 3.5 2TB SATA3 Cache 64MB WD20EARX הלוח עליו נשבר לי והוא לא עובד לי.. יש אפשרות איכשהו לגבות קבצים או שאין שום מצב ?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של MAG, יש לי אותו כמה שנים מסך טוב ואמין. לפני כמה ימים הוא הגיע למצב מעוות הוא פשוט נמצא עכשיו במצב כאילו נכנסנתי לתפריט שלו והרחבתי אותו לצדדים (ככה שאני לא רואה את הצדדים של המסך, לא רואה את תפריט הSTART ולא את הTRAY) וגם PINCUSHION שזה עיוות בקצוות. וכשאני נכנס לתפריט ומנסה להחזיר את זה אז לא משנה לאן אני מזיז את הרמה (הכי למטה או הכי למעלה) זה לא משפיע בכלל. כל שאר הדברים בתפריט כן עובדים. יש דרך לתקן את המסך פיסית? אם כן זה שווה את ההשקעה? יש דרך לסדר את זה עם תוכנה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, לפני כמה ימים קבלתי חזרה את הנגן Mp3 שלי מחבר שהלוותי לו אותו: Archos Mp3 20gb Jukebox Player עכשיו כל פעם שאני מדליק את הנגן הוא כותב "Read Error, Check Drive" ואם אני מחבר אותו למחשב אז המחשב מזוהה שהוא מחובר אבל הוא לא מזהה את הדיסק שבתוכו - ס'תומרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום... מכאן אני מבין שהבעיה היא כנראה בHD שבתוכו - מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? הייתה לו כזאת בעיה? איפה אני מתקן נגנים כאלה בארץ? קניתי אותו בדיוטי פרי....... אם אני פותח את הנגן ומתקן את הHD בלבד - זה מבטל את האחריות? תודה מראש, orrm
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היום עבדתי במחשב כרגיל ואז חבר מהאתר ביקש ממני לבדוק לו משהו שדרש כיבוי של המחשב. לאחר הכיבוי והבדיקה הפעלתי מחדש ת'מחשב ופתאום מעלם לי הקול! אני מקבל את ההודעה המוזרה הבאה (מוזרה כי ממתי מיקרוסוםט יפנו לאתר פרטי שמאוכסן בגאוסיטיז ועוד נגדם)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של ה nForce2 בגרסאות שונות ולעשות סיסטם ריסטור לאתמול... זה לא עזר. מה אני עושה??
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היום בצהריים צפיתי בסרט באמצעות הTV-OUT שבכרטיס מסך שלי שמחובר לטלויזיה. כדי לראות סרט אני מנתק את הכבל של הכבלים מהטלויזיה כדי שיראו נקי. כשנגמר הסרט החזרתי תקבל ושמתי לב שכל ערוצי הVHF רואים בצורה מקולקלת, סריקה מחדש של ערוצים לא עזרה. הטלויזיה היא טלויזיה של ספקטרה. ניסיתי לנתק מהחשמל לזמן מה וזה עדיין מראה את אותה בעיה. את המפרט שלי אפשר לראות, לא שזה יעזור. מה אפשר לעשות? ולמה זה קרה משימוש בטי וי אווט??
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
נהרס החיבור שמחברים אליו את הרמקולים או המערכת בלוח אם (כרטיס אונבורד), האם יש אפשרות להכניס את הכבל לאחד החיבורים האחרים ולהגדיר שיקלוט שמע? או שיש פתרון אחר כלשהו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ: מעבד Q9400 לוח GA-EP-45-UD3R זיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטון כרטיס מסך GIGABYTE HD3870 ספק כוח חדש של TT 750W כרטיס קול X-FI PRO כרטיס הרחבה SATA פשוט יש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד) עדכון ביוס - עוד אין הבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק) ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז: לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה. להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWI…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אנימעוניין להחליף בעצמי את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס עם חיבור AGP והכרטיס החדש הוא PCI מה עלי לעשות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
האתר //nova.rambler.ru השתלט על הדפדפן כרום מה עושים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-