עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by udi80,

יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?

3. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. שלום. ברשותי מחשב נייד Vostro 131 של dell. הסוללה הפסיקה להיטען. מגיע ל60% ולא עולה מעבר לזה. דיברתי עם dell הם אומרים שהם לא מחליפים סוללות ושצריך לקנות חדשה והפ גם לא מוכרים. פניתי לחנויות מחשבים ksp/ivory/bug אף אחד לא מוכר סוללות. איפה ניתן לרכוש סוללה בארץ ? הם הגיוני שלא היבואן ולא חנויות מחשבים לא מספקים סוללה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

6. שלום יש ברשותי מחשב חדש, ובמשחק COD WARZONE, זה מורגש בעיקר, כך שהמשחק לא שחיק בכלל, ההגדרות מוגדרות על ULTRA, וגם שהורדתי אותם ל NORMAL זה לא השפיע. התופעה היא שכל הזמן ה FPS נופל מ 130 ל 3 ואז עולה בחזרה וחוזר על עצמו, כך שהמשחק לא שחיק בכלל. זה קורה בכל המשחקים, הם פשוט לא רצים טוב. יש למישהו רעיון איך לבדוק את התופעה ולהצביע על חלק מסויים שאחרי לכך? כרטיס מסך, ספק כוח, זיכרונות וכו? איך אני יודע שהמערכת שלי מקבלת את כל החשמל שהיא צריכה? איך אתם ממליצים לבודד משתנים? מבחינת המחשב כלום לא נראה עמוס מידי. וכמובן שהכל מעודכן לגרסה הכי עדכנית. מסך 2k 165HZ מעבד 12600K 32GB 3070 1TB SSD +2TB NVME 85…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. Started by devek,

שלום, המחשב שלי דלוק והמסך פשוט לא מגיב . יש שתי יציאות pxi express וניסיתי לחבר בשתיהן, לא עובד. עם מסך אחר גם לא עובד . יש רעיון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by avicii962,

יש לי מדפסת שמחוברת בצורה אלחוטית (עם הוויפי) הבעיה שזה לא אייפי קבוע לראוטר זה כל הזמן מתנתק לי וכל הפעלה מחדש של הראוטר או כל כמה זמן יש החלפת אייפי ואז צריך להתחבר שוב למדפסת. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי מחשב נייד עם XP בעיברית וכרטיס של ATI. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה עלמנת לראות סרטים מהמחשב איך אני מסדר את ההגדרות מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by Ido Jacoby,

לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?

18. Started by אבי11,

שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

20. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

22. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

23. Started by orel80,

אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Erez Fieganboim,

שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה

25. Started by 114508534,

יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.