עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by R_G,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by KingYes,

שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mczestaw,

היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...

6. Started by fx-57,

טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ooga,

אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by HaimTS,

שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by The_SurfeR,

לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by yellow acid,

שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elior021,

שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by elad-k1,

"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by law89,

היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?

18. Started by Bug2000,

i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by FlyHigh,

קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד

22. Started by coperl,

לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.