עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orlupo,

לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by אוריפ,

שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מדי פעם לא משנה אם בווינדוס או במשחק, המחשב מחליט להיתקע לגמרי! הוא לא מגיב ל- ctrl alt del, ctrl+F4 וכו'... רק ריסט עובד. מה לעשות?? עשיתי את כל הסריקות, אין וירוסים או ספייוורים, אין OC, וניסיתי להשאיר את המארז פתוח לאוורור ולא עבד, שחזור מערכת לא עבד והמעבד על 40-50 מעלות כך שחום זה לא הבעיה. מישהו יודע מה לעשות?? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  5. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. יש לחבר שלי נייד די חדיש אבל הבעיה שצריך להתקין מערכת הפעלה מחדש יש ברשותו סי די רום יו אס בי אך לא ניתן להתקין ממנו עקב שהביוס לא מיר אותו לעניין ה בוט יש מישהו שיכול לתת רעיון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by montigo,

יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר? אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה. מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר.. אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחש…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Gosha,

בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by דנינו,

מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Jack_g,

זאת בעיה דיי נפוצה אצל אנשים שלא משאירים את המחשב דלוק 24\7 ואין להם אל-פסק, קורה שה MBR פשוט נדפק קצת וה מחיצה C נעלמת והWINSOWS לא עולה פשוט. העניין הוא שאם מחברים את הכונןו למחשב אחר עם WINDOWS XP או 98 אז שאר המחיצות בכונן הקשיח נגישות אבל C לא נגישה והWINDOWS אומר שאין לא בכלל מערכת קבצים מוגדרת וחייבים לפרמט את המחיצה הזאת. כעולים עם דיסקט 98 או DOS אז אפשר לגשת ל C בלי שום בעיה והמחיצה תקינה לחלוטין גם כשנכנסים ל FDISK אז הוא מראה שהכל תקין. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: 1. תקיון של ה MBR ע"י FDISK ו תוכנות אחרות. 2. חיבור כונן הקשיח לXP ו 98. 3. לעלות בעזרת ERD COMMANDER. 4.שיכפול ע"י GHOST. 5. תיקונים למינהם עם תוןכנות הן פשוט לא מזהות את הכונן ככונן פעיל . לא עולה…

13. היום בלי שהתקנתי שום חומרה והתקנתי אולי מספר תוכנות, התחיל ליפול לי המחשב ולהודיע הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_TRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if it is the first time...(not relvant) technical information: *** STOP: 0x00000D1 (0x06D6DD0, 0X0000001C, 0X00000008, 0X006D6DD0) beginning dump of physical memory קראתי והיה רשום שזה בעיה עם הדרביירים. ניסיתי לסדר את זה ולא הלך לי. אז פירמטתי את הווינדוס (xp אם לא ציינתי עד עכשיו) ולאחר שסיימתי את ההתקנה והתקנתי את הדריברים שלך הלוח אם, כ-10 דקות לך מכן שוב נפל המחשב עם ההודעה הכחולה הנ"ל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם כי אני מתגייס ואין הרבה בזמן... בתודה מראש

• 28 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by zerocool15,

לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  16. ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  17. הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoram1,

המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by TomB,

יש לי צורב DVD Liteon 1633s, דיסקים רגילים הוא צורב (או צרב עד לא מזמן, לא בדקתי את זה היום), אבל, היום ניסיתי לצרוב DVD+R עם NERO, חיכיתי 10 דקות, קיבלתי הודעה שהצריבה הסתחיימה בהצלחה, ו.... הדיסק נשאר ריק. ניסיתי לצרוב IMAGE, לא עובד. ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות, לא עובד. יש לציין שעד לפני כמה ימים הצורב בכלל לא זיהה דיסקים של DVD+R ורק עדכון firmware (שעבר בהצלחה) סידר את זה. לפני כמה זמן צרבתי דיסק DVD-R והוא נצרב כמו שצריך למרות שהיו איתו בעיות אמינות מידע. מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי שהמאורר של הספק לא עובד, בשבוע שעבר הוא עבד. אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? האם בכלל יש למאורר של הספק חיבור כלשהו? אם הוא פשוט התקלל, מה אני אמור לעשות? לרכוש ספק חדש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. הכל מחובר משחה טרמית קירור, זיכרון, גימפור והכל. לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D יש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס, כולן דולקות באדום.... מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא? בתודה מראש, אבי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים