עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by theYORKdude,

שלום! אני משתמש בעכבר הבסיסי של מיקרוסופט(בייסיק אופטיקל) ולפני כחצי שעה חזרה תקלה שאני מאוד שונא. בשנים האחרונות(כמעט עם כל עכבר) לפעמים מגיעה תקלה לא ברורה שדופקת את הלחצן האמצעי של העכבר - לחצן ימני ושמאלי פועלים, אני יכול לגולל את הדף אם אני רוצה, אבל ללחוץ על הגלגלת - לא פועל. אני לא יכול לעבוד עם הדפדפן כמו שצריך(זה לא עובד בכל הדפדפנים) - בשביל לפתוח קישור מסויים בטאב חדש אני צריך ללחוץ לחצן ימני ואז "פתח בטאב חדש", במקום פשוט ללחוץ על הגלגלת. זו בעיה חוזרת. היא מופיעה כל חצי שנה+ ונעלמת אחרי שבועיים+. היא משגעת אותי, ואני חייב למצוא פתרון. חשוב לציין שאני עובד על חלונות 7 אלטימייט, ושהמחשב עבר פירמוט לאחרונה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  2. Started by etlsh,

קניתי מחשב נייד חדש N3010 לפני בערך שבועים ופתאום אחד הUSB התחיל להשתגע, אני כל הזמן שומע כאילו העכבר/מקלדת מחוברים ואז אחרי שניה זה מתנתק וחוזר ככה. קיצר השאלה אם יש איזה משהו לעשות, איזה סיבה שזה קורה? או כבר להתחיל להפעיל את האחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by neogod,

משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by yairthaler,

איך אני מחבר את הרמקול השני של c6 חייב שמשהו יעזור לי יש פה כבל מוזר כזה...עזרההההה דחוףףף

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום.. הדלקתי את המחשב והמחשב פועל ולא רואים במסך (ז"א המאוורים עובדים), מה יכול ליהות הבעיה? המסך תקין ב100%,זה רק כרטיס מסך יכול ליהות או שיש עוד דברים?(זה כרטיס מסך מובנה על הלוח)

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by chukchuk,

אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by liran2003,

היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. Started by idobe97,

יש משהו שיודע איך אפשר לפרוץ את החסימה של רימון?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by shoval,

שלום. לאחר התקנה של חלונות 7 64 ביט, קבצי קול ווידאו מתנגנים לא בצורה חלקה, עם המון קפיצות ועיוותים בקול ובתמונה. התקנתי המון קבצי CODECS והבעיה נשארה. יש פיתרון??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by needhelpp,

אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. אותיות שאני לא רוצה . - נניח על הכפתור של המספר 0 , יש גם את / , עכשיו אני לוחץ על המספר , במקום שפועל אני יראה את המספר 0 אז אני רואה את הלוכסן / , יש אפשרות במקדלת של המחשב הנייד בצד שמאל למטה לייד ה קונטרול , שקוראים לי FN , כאשר אני לוחץ עליה רצוף ומקביל לוחץ על הספרה 0 - אז רק אז מופיעה הספרה 0 , אין אני משנה את זה שהכפתור הזה יהיה פעיל כיאלו תמיד , כי זה קורה לי עם הרבה כפתורים -וזה ממש מעצבן נניח שאני לוחץ על האות K אני מקבל במקום את הספרה 2, ורק שאני לוחץ רצוף על הFN זה מסדר את זה.. אשמח לעזרה ,זה מאוד חשוב לי -תודה רבה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a

16. Started by amits1995,

יש לנו בסלון LCD 42 אינץ של טושיבה, הבעיה היא שהיא יחסית ישנה, אין לנו שם נגן בלוריי ואין לנו HTPC ככה שאם אני רוצה לנגן שם סרט ולראות עם המשפחה זה נורא בעייתי אני חייב להוריד איזה DVDRIP ולצרוב על דיסק ולשים בDVD. אז אתמול אח שלי הביא מכשיר קטן כזה שמחליף את הDVD, יש לו יציאה של בננות (לבן אדום וצהוב) או HDMI, ומכניסים אליו כרטיס SD או דיסק און קי, חיברתי אליו את הסרט LIMITLESS ב720P ומסתבר שהוא לא קורא קבצי MKV (קבצי HD), ניסיתי לשנות במחשב את שם הקובץ לAVI או MP4 אבל הוא עדיין לא קרא אותם, מה אפשר לעשות עם קובץ MKV כדי שהוא יקרא אותו?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by rapzilla,

טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by Etyopi,

שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vdudu,

שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by avim1990,

שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.

24. Started by eyalt365,

שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nshahar23,

כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??

דיונים חדשים בפורומים