עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by ofer1928,

פתרתי את הבעייה כבר לבד אפשר לנעול את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by rrroonnii,

יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by ben_amitai,

שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by discojunkey,

היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by sh_idan,

כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by evman007,

יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  11. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by skuki1,

שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחולה הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 12 תגובות
    • 629 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי זכרון של חברת OCZ בנפח 512 כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה את הזכרון כ256 בלבד עכשיו ניסיתי לעדכן את הביוס וזה לא עובד- אולי אני צריך גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי? דגם הלוח אם Intel 845PESV תודה

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  15. התקנתי מסנג'ר לייב 8 שניסיתי להתחבר הוא כתב לי שיש שגיאה או משהו כזה ........................ERROR CODE:80048820 extended error code:80048412 .???לא יודע מזה !!! וגם יש לי ZONE ALARM אישרתי הכל שהפעלתי תמסנג'ר ALLOW ALLLOW ALLOOOW ובכל זאת לא מתחבר לי לעומת זאת הICQ כן מתחבר....! בקיצור אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו!!!!! וגם ניסיתי להפעיל תתיקון בעיות שיש במסנג'ר הכל V אין לי שם שגיאות תעזרוו!!! תודה! *******חח טוב בקיצור גיליתי מה הייתה הבעיה התאריך במחשב לא היה מכוון טוב הוא היה מכוון על ינואר 2006 אז שיניתי לעכשיו וזה היתחבר לי!!! תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by the godfather,

שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by silky,

שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. תודההה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by urinka,

היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Yeshayhu Brill,

שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?

24. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

25. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.