תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קניתי לוח אם של gigabyte k8nf-9 והארד דיסק של samsung 160jj . כל הנסיונות שלי להתקין את ההארד דיסק כsata כשלו. נאלצתי לבטל את הsata ולהתקין את הכונן כide .לאחר ההתקנה התברר לי שהבעיה היא בפלופי דיסק (הפלופי חדש והדיסקט תקין וגם הכבל ,בדקתי אותו כמה פעמים במחשב אחר). ווינדוס נותן לי שגיאה של i/o device is not accesable , הביוס מזהה את הפלופי. המחשב עכשיו עובד תקין חוץ מהפלופי. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Mi Repeater 2 בשנה האחרונה כדי להגביר א אות האינטרנט שלי. עד לפני כמה ימים זה עבד בלי בעיה, אבל משהו השתבש בימים האחרונים, וכעת המכשיר לא מצליח להתחבר לרשת. איפסתי את המכשיר, שיניתי את המיקום שלו וקירבתי אותו אל הראוטר, הסרתי את האפליקציה והתקנתי מחדש, ושיניתי את אזור המקום שלי ל-Chinese mainland - שום דבר לא עבד. אני ממשיך לקבל את ההודעה: "Bringe device closer to router". האם יש לכם מושג איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה רבה, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדעת מומחים בנושא חומרה בכלל ולוחות אם של אינטל בפרט. היום קניתי מארז חדש: Thermaltake Armor Junior. התקנתי את הספק כוח וחיברתי את הלוח אם למארז. יש לציין, כי ב- Front Panel Connector של לוח האם ישנו חיבור ל - 5v+ Power. למרבה הפלא, אין לי חיבור כזה בכבלים של המארז המחוברים לפאנל הקדמי (ישנם רק ארבעה: מתג הפעלה, מתג אתחול, נורת הארדיסק ונורת הפעלה). כעת, כשאני מפעיל את המחשב, ישנו צפצוף מהלוח אם (בדומה לשל מכבי אש), המסך מגיב והכל בסדר לכ- 20 שניות כאשר לאחריהן מופיעה הודיעה לפיה, המחשב יכבה על מנת שהמעבד לא יתחמם יתר על המידה, ואכן כך קורה. ??? מה לדעתם הסיבה/סיבות לכך? מה עלי לעשות? מה בנוגע לסוגיית החיבור מארז-פאנל קדמי? הרכיבים שלי הינם: P4 3.2 80…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני שמתי את המחשב שלי במארז וספק חדשים. במארז וספק הישנים, לאחר שהיתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו, העמוד הראשון(זה של ה-BIOS, איפה שיש כותרת צבעונית ומידע בסיסי כמו מעבד, זיכרון, מקלדת זיהוי כוננים וכו'...) היה כל כך מהיר שלא היתי רואה אותו בכלל ולעיתים רואה אותו בקושי כי הוא היה נעלם בשבריר שנייה והמחשב היה מתחיל להעלות את ה-XP. עכשיו, למרות שעל פניו המחשב עובד כמו קודם בדיוק מבחינת ביצועים, הוא נתקע במסך הראשוני זמן רב שלא היתי מדמיין- משהו כמו רבע או שליש דקה, בערך כמה זמן שלוקח לו להעלות את XP ואולי יותר. ממה זה יכול להיות?! זה מוזר לי כי הוא לא מדווח על שום תקלה או משהו כזה. למישהו יש מושג בכלל? אולי תגידו לי שזה לא אמור להפריע לי ותהיו צודקים, אבל החשש שלי נובע מכך…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אין לי מושג למה... זה קרה לי כבר עם 5 משחקים שונים.... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך אני מצליחה להגיע לחלונות? כי אחרי שעדכינו לי את הרכיבים המחשבים אני לא מצליחה להגיע לשם האם אני חייבת להתקין חלונות מחדש כי היו לי קבצים חשובים בחלונות
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי דאמפ ממורי בגלל USBPORT.SYS ככה בדקתי בתוכנה שבודקת ומנתחת את קבצי הדאמפ ממורי. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה על ידי דרייבר כלשהו שמתאים לויסטה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-