עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by Director,

יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by פאף,

שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by X-Viper,

שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by sh_idan,

כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by Wingedbull,

זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by ztakram,

שלום אבקש לקבל המלצה למעבדה רצינית ואמינה בגבעתיים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

14. יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by shynet,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by מישל26,

תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by ShahafH,

שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by GRINFELD,

יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by g_s,

הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים