תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519621.0 בקשר לבעיה, הסתדרה רק בחלקה, לפעמים עובד טוב ולפעמים לא . אפשר עזרה בבקשה ? ד"א, תקראו את כל הפוסט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שאיזה מנהל פה קפץ כשהוא ראה בעית עכבר בפורום חומרה, אבל אני חושש שזו באמת בעיית חומרה. העכבר במחשב שלי בבית הפסיק לעבוד אתמול. הנחתי שהוא סתם נדפק ושפשוט צריך לקנות חדש אז זרקתי אותו. היום לפני שהלכתי לקנות עכבר חדש חשבתי קודם לנסות ולבדוק עכבר ממחשב אחר על המחשב השני. בדקתי שהעכבר תקין על מחשב אחר והעברתי אותו למחשב הבעייתי, ומשום מה גם בחיבור PS/2 וגם USB המחשב מזהה את העכבר ואף מתקין אותו (של MICROSOFT..), אך משום מה העכבר לא מגיב לתנועות. יכול להיות בעייה בלוח אם? אין לי שום רעיונות, מקווה שתעזרו לי. יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
-
אני יושב ליד המחשב, פתאום חושך, נפילה. בבדיקה בתוכנת EVENT VIEWER אני מקבל The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. האם בטוח זה ספק כח או שיתכן משהו בלוח בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה. אני משחק במחשב בכל מיני משחקים , ופתאום יש לי הודעת שגיאה על כל המסך, וכתוב על רקע כחול משהו כמו "problem detected with windows, and shut down" ולמטה יותר כתוב nv4_disp ומשהו כזה "dumping phisical memory".. מישהו יודע במה מדובר?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קניתי לפי 5 חודשים מחשב דל ומאז מסך נאבידיה כל הזמן קורס החליפו לי לוח אם .. בטענה שזה יעזור בבעיה אבל עכשיו עוד פעם קרס.. המסך נופל ואז מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" מישהו מכיר ..?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מולטימדיה כזאת של HP ם: מסיבה לא מובנת אין עליה שם דגם, ואני חייב דרייבר! יש לי תמונה שלה, - הממ, מי יכול לעזור ולמצוא דרייבר? לאחר שעות של חיפושים אני עדיין לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-