עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by HwareNewb,

שלום, לפני כחודש בערך העליתי את הבעייה שלי לדיון בפורום זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138309.0 לפי המלצתכם נתתי את הכרטיס לאחריות, אולם לאחר שבועיים נאמר לי (הכרטיס נשלח למעבדות MSI) שהכרטיס בסדר גמור, וזאת על אף שהFPS שלי היה מבייש אפילו R9800... האם יכול להיות שמרמים אותי? או שמא הבעייה יכולה להיות במעבד? תודה לעונים, אני זקוק נואשות לעזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Itzik208,

שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by levy.mor,

שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by yarz,

יש לי AMD 3200 Kingstone 512 3200 ddr400 geforcefx 5900 קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס, הכל פעל פיקס, עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והוא עבד משהו טוב. אחרי תקופה מסויימת (שבוע לערך) פרמטתי כדי להתקין את הווינדוס אקספי עם הסרוויס פאק 2. מיד לאחר ההתקנה התקנתי כל מיני משחקים כגון דום3 קאונטר סטרייק וכו. אין לי מושג למה אבל הדום בקושי עובד ובקאונטר יש לי 40 fps מה שאומר שיש בעיה כי לפני שעברתי לסרוויס פאק 2 הכל עבד פיקס לפני המעבר לסרוויס פאק 2 הרצתי דום על high quality ב60 fps כמו כלום והקאונטר לא ירד ממאה. מחקתי הכל פירמטתי והחזרתי לווינדוס הקודם בתקווה שהבעיה תיפתר אך היא נשארה. אין מצב שהבעיה היא בדרייברים כי אני על אותו דרייבר שהשתמשתי כשעוד הכל היה בסדר עזרו לי בבקשה ?…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by pixelsight,

שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by gargar,

למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by JohnnyEverest,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by tgen,

יש לדודים שלי מחשב לא משהו בכלל שבימים האחרונים לא מצליח לעלות הוא טוען את ווינדווס (הום אדישן) ושזה בא לעלות הוא מראה לשנייה מסך כחול ועושה ריסטרט זה בערך המחשב: מעבד: P4 2.8 כרטיס מסך: GForce4 MX זיכרון: 256M ולוח אם: MSI P4MAM הוא עולה במצב בטוח ולא מצאתי שום וירוסים שעשיתי בדיקה! מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, שכחתי לציין שלפני שהיתה הבעיה של המסך הכחול היתה בעיה אחרת... שהווינדווס היה עולה המסך היה קטוע כזה, כאילו הוא זז הצידה, ה"התחל" היה באמצע וכל החלק השמאלי נכנס מצד ימין וברגע הראשון שניסיתי לעשות משהו המחשב היה נתקע... ממש מוזר!

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by Ben_G,

שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Crash5,

מבדיקה שערכתי במנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה הופתעתי לגלות חומרה לא מזוהה (לא מזוהה מבחינתי ולא מבחינת מערכת ההפעלה), כלומר, חומרה שמופיעה תחת קטגוריית CD-ROM Drivers ולא מותקנת כלל במחשב. יש לציין כי אין לי כל חומרה המותקנת בממשק SCSI. החומרה המסומנת באדום זוהי החומרה הלא מזוהה. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP. אודה לכל עזרה שהיא.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by buuhaa,

שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. בחודשים האחרונים המחשב שלי נתקע המון, מלווה במסכים כחולים. שלחתי לתיקון, החלפתי זכרונות והארדיסק - המשיכו התקיעות. פתחתי פה נושא ובו ייעצו לי לנקות את הכרטיס מסך, אתמול פתחתי את המחשב וניקיתי אותו טוב טוב (עם דגש על הכרטיס), ואכן הורדתי בערך 10 מעלות מהטמפ' של הכרטיס מסך. אחרי שכבר פתחתי אותו נתקפתי טירוף לעשות סדר במארז, פירקתי את הכבלים ועשיתי שם סדר.. מאז שחיברתי אותו הוא נתקע לי בתדירות גבוה יותר, הוא נתקע לי מאתמול בערב כבר איזה 6-7 פעמים.. יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב? למרות שהכל עובד בסדר?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by barakush,

ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by bullet,

כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by יונתן4,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?

25. Started by itzik2025,

שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים