תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי כבר אצל שלושה טכנאים שונים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש לי 3 הארדיסקים 2 הארידסקים סמסונג 103hd פלאשפוינט משהו כזה. כל אחד מהם הוא 1 טרה ועוד הארדיסק סמסונג 203hd אותו הארדיסק רק 2 טרה שקניתי אחרי אחריהם מאז אותו יום שהרכיבו לי את הארדיסק 2 טרה כשאני פותח תיקייה, מעביר שירים הנגנים מדיה מעביר/ מעתיק קבצים המחשב נתקע לכמה שניות, עושה רעש ואז מבצע את הפעולה. ניסיתי להוציא את הארדיסק של ה2 טרה ועדיין זה עושה בעיות יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט. Ud5 הקירור נראה בסדר, ניקיתי את המחשב מאבק, משתמש רק באינטרנט מדיה משחקים כבדים פירמטתי כבר 10 פעמים את המחשב. ניסו להעביר מraid לשני ויעברו דרך g3 (אני רושם בערך את הדברים, כי אני בקושי זוכר). כבר שנה שהמחש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box 2GB G.Skill CL9 *2 M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ה removewat ביטל לי את הזיוף תוכנה אבל שהפעלתי מחדש ראיתי שאני לא יכול להשתמש באינטרנט אין לי סאונד ועוד כמה דברים אבל בגדול אני לא יודע מה קרה למחשב!!! גם שחזור מערכת אני לא מצליח לעשות!! אני חייב עזרה...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-