עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rule The Pc,

שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Br33z3R,

המשך מההודעה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136556.0 אוקיי, כמו שאמרתי כבר קניתי אתמול כרטיס מסך, דגם: Leadtek Winfast 6600GT AGPx8 עכשיו, מאז שחיברתי אותו למחשב התחילו הבעיות - דבר ראשון זה שחור-לבן בטלויזיה (כמו שמצויין בהודעה הנ"ל). חוצמזה גם התחילו בעיות נוספות: לדוגמא, פתחתי את המשחק GTA SA, ולאחר שסגרתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה: ד"א, יש לי ספק MI-350ATX. אז לחצתי אוקיי על ההודעה הזו, ומאז כל פעם שאני נכנס למשחק הוא נתקע באמצע, הופך למסך שחור ואז צריך לעשות ריסט. יכול להיות שהספק שלי לא מספק מספיק זרם? קשה לי להאמין כי... יש לי 4 מאווררים, הארד דיסק, צורב DVD של NEC, כונן DVD של LG, שלושה זכרונות של 512 , ארבע יציאות של USB ומוד…

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by trxman,

שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. STOP: 0x00000050 (0x9956004c , 0x00000000 , 0xf7365433 , 0x00000000 ) ntfs.sys - address F7365433 base at F7340000 , Datestamp 41107eaa מה בעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by uzana2004,

שלום לכולם... בזמן האחרון התחילה לי בעיה שהמחשב שלי נתקע ללא כל סיבה... מה זה נתקע?ז"א שכאילו הוא קופא וזהו,כלום לא זז,המקלדת לא עובדת אך האור בלוח אם לא מפסיק... אין לי מושג מה זה...וזה התחיל מזה שיום אחד שיחקתי BF2 ואז המחשב נתקע... נNAV 2005 לא מזהה כלום מה שלדעתי זה אומר שזו בעיית חומרה... כמו כן פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. אין לי מושג מה לעשות וכיצד לבדוק מאיפה נובעת הבעיה... זה מעיק עליי מאוד...בבקשה כל מי שיכול לעזור שיפרסם פה...

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by psycho killer,

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  9. xfx geforce 6600gt אני לא חושב שדווקא הכרטיס תוקע את המחשב, אלא דווקא הספק שהוא לא כל כך גדול - 400W.. מה אני יכול לעשות בשביל שהמחשב לא יתקע? יש לי בעיה רצינית של חום בחדר ובמחשב, אין לי מאווררים נוספים, ואני מכוון מאוורר גדול ביתי לכיוון המחשב בכדי שאני אוכל להשתמש בו :\ תודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sroolik,

קניתי כבל ATA עגול יפה, אבל כשאני מחבר אותו מופיעה לי שגיאה שקשורה לכבל וכתוב (בדוס כמובן) להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, אחרי ששיחקתי שעות עם הכבלים הצלחתי להפעיל איתו, אבל כשעשיתי ריסט למחשב שוב הופיעה לי אותה בעיה, חיברתי את הכבל הקודם, בהתחלה נשארה הבעיה, אבל איכשהו זה הסתדר אני לא יודע אם זה משנה אבל אין לי כונן דיסקטים במחשב, והרבה פעמים בשגיאות הופיע floppy disk או איך שכותבים את זה איך אני מחבר את הכבל בלי שתהיה בעיה? ועוד בעיה: בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב המחשב נשאר דלוק אך לא עולה בכלל, נורת המסך מהבהבת והמסך ריק כאילו שכרטיס המסך לא מחובר בשביל להפעיל את המחשב אני מכבה אותו, מנתק את הכבל של המסך ומחבר מחדש, רק ככה הוא עולה מה אפשר לעשות עם זה ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  12. כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by CASIOMAN,

אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני שאול את ביגלל שקניתי Creative zen micro והוא מעביר שירים בהמהירות של 1.0 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  17. אז ככה.. המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו בלי שום אזהרה מוקדמת די הרבה בזמן האחרון.. הוא פשוט נכבה, ואחר כך אני לא יכול להדליק אותו למשך 10 דקות בערך, בנוסף לזה יש הרבה קפיאות שמצריכות את כיבוי המחשב (לא מסכים כחולים, התמונה המסך פשוט קופא) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?.. תודה ענקית מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by Klayhamn,

אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Ran_Alcobi,

תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by TheTNT.COM2,

שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by PJ,

אהלן , אתמול , חזרתי מותש מהבית חולים , הלכתי לישון , ואחרי איזה שעה אני פתאום שומע רעש מוזר , אני לא בדיוק יכול להגדיר אותו , אבל זה היה מעין בום חשמלי כזה . לא יחסתי לזה כל חשיבות , אבל אחר כך , ניסיתי להדליק את המחשב אבל פשוט לא הצלחתי , הוא פשוט לא נדלק. מה לדעתכם יכל לקרות , ואיזה רכיב הוא הדפוק? יכול להיות שאם הספק נשרף , הוא שרף יחד איתו את הלוח אם? (המחשב היה מכובה כאשר זה קרה). תודה. עריכה : עוד קצת אינפורמציה : המערכת: AMD 3000+ (עם היטסטיק מקורי) Twinmoss 1024MB DDR 3200 GigaByte GeForce 6600GT GigaByte K8NF9 מארז מסדרת 6A עם ספק HEC 300 לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי המחשב בכלל לא נדלק , זה לא שהוא נדלק ופשוט אין תמונה , אין פשוט זרימת חשמל.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by Gohan,

התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by yarivot26,

המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים