עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by naknir,

שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by ghsu5,

זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..

7. Started by DJO,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי כבר תקופה אני ב3 חודשים האחרונים קונה כל 3 שבועות אוזניות חדשות בהתחלה חשבתי שזה מקרי אבל עכשיו אני בטוח שיש בעיה כלשהי.בהתחלה זה מתחיל שאני שומע באוזניה אחת ואחרי קצת זמן לא שומעים כלום תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by 9raviv9,

כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by ProVoker,

או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by constantine16,

כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?

14. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by MrMale,

באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by ohadbx,

בזמן האחרון אני מקבל הרבה "קובץ פגום" כשאני פורס קבצי rar או צורב דיסקים, ומדי פעם מופיעה הודעת שגיאה בקשר לפעולה לא חוקית בזכרון שהתבצעה ע"י ieplorer ולכן התוכנית תסגר. ניסיתי להריץ memtest אבל היא פשוט עובדת כמה זמן ולא מראה שום שגיאה וגם האחוזים בה לא עולים (חיכיתי בערך רבע שעה) עיצות?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by dirk,

חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by LQDForce,

ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by ani,

כשאני מדליק את המחשב לפעמים הוא כותב שיש 113(כן 113 ) ראם ולפעמים 512 (לפני שהוינדוס עולה) יש פעמים שאני אפילו מקבל הודעה: האוברקלוק נכשל. ואז אני מקבל מסך כחול שאומר שהוינדוס לא יכול לעלות. לא יודע אם זה קשור אבל המחשב עצמו בקושי זז (גם אחרי שהוחלף האר דיסק, לוח אם וכרטיס מסך) לדעתי סתם טימטום *המחשב אף פעם לא עבר שום אוברקלוק והסטיקים של הזכרונות יושבים טוב על הלוח אם. מעבד של אינטל 2.4 סלרון לוח אם של אסוס סוקט 478(לא זוכר איזה - המחשב לא שלי והוא לא לידי כרגע) זכרונות ג'נרים256*2 וספק ג'נרי בקשר למעלות לא בדקתי אבל קבלתי את ההודעה על האוברקלוק גם כאשר המארז היה פתוח אני בטח שלא מהמומחים אבל לדעתי הספק נותן לפעמים יותר מידי מתח ומכאן ההודעה על האוברקלוק האם ל…

22. שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by matan13,

איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.