עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Vaknir,

המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. Started by silky,

שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by VL,

המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. המסכים הכחולים שוב חזרו לי.. הינה כל ה-Minidump. http://www.upfree.net/8339766 אני לא יודע מה לעשות פתאום המחשב קופץ. המחשב לא נמצא בOC. קירור TR 120 אקסטרים אני בטוח שזה לא בגלל הטמפ' !

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by mx-3,

אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  11. יש לי לוח אם של MSI עכשיו התקנתי את הדרייברים אבל זה לא פועל לי הקול .. . הנה כל הדרייברים שאני יכול להתקין.. מה שבאפור בהיר .. כבר התקנתי. עכשיו זה כמה תמונות של המצב במחשב.. [] אני חייב תשובה דחוף!! אולי יש התנגשות או משהו ... התקנתי כל מה שקשור לקול במחשב.. ועדיין אין לי !! .. אני משתגע בלי מוזיקה !! ועוד אני צריך לתרגם ואין לי קול. .. אם מישההו יעזור לי אני יהיה חייב לו בגדול!!!!! אני משתגע!!! אני שוקל כבר לקנות כרטיס קול מרוב עצבים .... תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by AmL1,

חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by MEKIMI,

זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by lior773,

המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  18. הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Load,

כל כמה ימים המחשב קורס עם מסך כחול. זה קורה במהלך כל דבר - משחק , גלישה , מוזיקה , אבל זה קורה הכי הרבה כשהמחשב בIDLE אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו עם BSOD זה DEBUGG של הדאמפ : Probably caused by : Rtenicxp.sys ( Rtenicxp+42b9 ) עכשיו זה קובץ שקשור לכרטיס רשת , ניסיתי לחפש פתרון ברשת לגבי זה לא מצאתי תשובה חד משמעית אז ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת ובכלל את הדרייבר של הצ'יפסט ועוד כמה דברים. אבל שום דבר לא עזר. HELP

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Qtec,

היי בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות שרק התגברו.. ניסיתי כל מיני דברים, בסוף חיברתי את הלוח לספק אחר של 250W (בלי לחבר את כל המאווררים, כוננים וכו), והוא עבד. יש לי שתי שאלות- 1) האם יכול להיות שהעמסתי יותר מדי על הספק? (HEC 300AR-T ---> 2.8b, 512 ddr 333, segate80gb 7200 ,gf4 ti 4600, צורב, כונן דיסקים... ,wd 4gb 5400rpm , ארבעה מאווררים- 2 80ממ גנרי, 1 92 של זלמן ו1 של Tt 120mm עם לדים. (כנראה שהבעיות התחילו אחרי שהוספתי את המאוורר Tt) ). 2) האם ספק 500W יתאים? והאם זה בסדר? ---> KSP 500W ActivePFC

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. Started by שגיב,

שלום יש לי בעיה מוזרה במחשב מי שיכול לעזור אז בבקשה אז ככה שאני מדליק את המחשב הוא עולה רואים את הכול רץ נקי וחלק אבל שהוא מגיע למסך פתיחה הוא מהבהב מדי פעם כאילו רואים תמונה מרוחה אז ניסיתי דרך שונה ניכנסתי שמצב בטוח והכול בסדר כאילו כלום אבל ברגיל זה נישאר מי שיכול אז בבקשה נ.ב בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI בהתחלה זה היה מחובר לאחד מהם אז פשוט החלפתי לחיבור השני וזה היה בסדר לכמה דקות ואז הבעיה חזרה כמתואר למעלה תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by neo690,

האלן אחים.. כל פעם שאני מכניס דיסקט לפלופי..אני מקבל הודעה שאני צריך לפרמט אותו.. שאני מפרמט אז בסוף הפירמוט זה כותב לי שחלונות לא יכל לפרמט.. מה זה צריך להיות לפי דעתכם? ואיך פותרים? הכונן דיסקטים הוא של SONY ונראה לי מנק' מבט אישית שיתכן שהכבלים שבתוך המחשב לא מחוזקים מספיק.. הכונן עצמו נראה גם קצת יותר בפנים.. הגיוני?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים