עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AnonymousIncognito,

שלום, המקלדת והעכבר לא עובדים אלא אם כן אני מחבר אותם דרך USB. האם יכול להיות שיש לי בעיה עם הדריברים של החיבור מקלדת\עכבר? איך אני מתקין דריברים חדשים לחיבור הזה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by lior773,

המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Evil Inside,

1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  8. היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by fachimoo,

יש לי דאמפ ממורי בגלל USBPORT.SYS ככה בדקתי בתוכנה שבודקת ומנתחת את קבצי הדאמפ ממורי. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה על ידי דרייבר כלשהו שמתאים לויסטה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by or_cohen,

יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם

12. Started by ZorD,

שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by asher_mn,

הי, הדיסק הקשיח שלי כל הזמן כותב - משמיע רעש כתיבה ונורת החיווי שלו מהבהבהת. על כל דף חדש באינטרנט שאני פותח הוא כותב - כאילו והRAM כלל אינו פעיל והוא כותב ישירות לקשיח. התופעה לעיתים קיימת ולעיתים לא. בעבר הייתה ופתאום נעלמה למספר חודשים ועכשיו התחילה שוב. מישהו מכיר? רעיונות? תודה, אשר

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

16. Started by genia,

אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. הי, קראתי כל מיני דעות על אופן ההתקנה המומלץ לביצועים מיטביים בהתקנת 2 דיסקים קשיחים ושני כונני CD/DVD. מה מומלץ? שני הדיסקים הקשיחים על אותו כבל IDE, ושני הכוננים האופטיים על הכבל המשני? דיסק+כונן על כל כבל IDE? אנא הסבירו , תודה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים

20. שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by mnaveh40,

לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. בבקשה תעזרו לי זה דחוף! :'( או קיי החלטתי לנסות לחקור למה המחשב שלי מתכבה ומופיעים מסכים כחולים והגעתי למסקנה שיכול להיות מהטמפרטורה של המעבד שהיא גבוהה מאוד ויש עומס והוא עושה ריסט לפי מה שאני הבנתי המעבד שלי טס למעלה מכל דבר למשל אי סי קיו שאני משחק נגד מישהו מגיע ל-59-61 אי סיקיו מופעל בלי משחקים 55-57 בקיצור הוא גבוהה מאוד ראיתי פה איפהו שהו שיש תוכנה בשם S&M SNM אחד מהשמות האלו שאומרת למה או איך הוא מתכבה היא סיימה אחרי 24 דקות של בחינה של ה-CPU והופיע לי התמונה הזאת: פה לקראת הסוף כבר ירד ה-טמפ' שהגיע לשיא של 68! בהפעלת המבחן של התוכנה לא הבנתי מה היא עושה אבל הינה התוצאות למישהו יש מושג מה לעזאזל זה אומר ולמה? רשום שם מספרים הוא משהו אבל אני לא מבין כל…

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by visu,

קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים