עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by visu,

קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by BlacK_RaveN,

נגיד ואני רוצה לקנות לוח אם חדש . עכשיו בלוח אם שיש לי עכשיו יש לי כרטיס קול onboard אז זאת אומרת שאם אני קונה לוח אם חדש אני צריך גם לקנות כרטיס קול ?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by levy.mor,

שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by buuhaa,

שלום. אני מחבר DOK לווינדוס 98 SE ומיד עולה לי אשף הוספת חומרה שמחפש דרייבר. האם הוא לא אמור להיות מזוהה אוטומטית ? כאשר אני ממשיך את תהליך חיפוש הדרייבר הוא כמובן לא מוצא, ואין לי אפשרות להשתמש בו. מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  10. המחשב עובד בסדר פחות או יותר (יש BSOD מידי פעם בגלל הדריבר של הכרטיס מסך, אבל עד כה שייכתי את זה לעובדה שאני מתעצל לפרמט את המחשב..) בכל אופן הרצתי SPEEDFAN והמתחים שהוא מראה למטה קצת הדאיגו אותי... בדרך כלל יש סטייה למעלה או למטה אבל זה נראה לי חריג. דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. שלום יש לי מקלדת מולטימדיה כזאת של HP ם: מסיבה לא מובנת אין עליה שם דגם, ואני חייב דרייבר! יש לי תמונה שלה, - הממ, מי יכול לעזור ולמצוא דרייבר? לאחר שעות של חיפושים אני עדיין לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by JohnnyEverest,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by dirk,

חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by bullet,

כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by spirit,

בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by buuhaa,

אהלן. קניתי הארדיסק נוסף ואני רוצה להתקין אותו. יהיו לי מעתה צורב, כונן DVD, ו-2 HD. מהו סדר החיבור המומלץ לדעתכם ? האם כדאי ששני ההארדיסקים יהיו על הפריימרי או שזה לא משנה ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  23. יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send" כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום. איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52…

24. Started by יונתן4,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?

25. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

דיונים חדשים בפורומים