תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע בזמן האחרון לאחר צפיה של כ 5-10 דקות בקבצי HIGH DEFINITION. בקצרה אלה הם קבצי ווידאו באיכות מעולה של 1920X1080. בכל מקרה, לאחר חיפוש בפורומים פה, מצאתי שרוב הבעיות נגרמות למחשב כאשר הוא מתחמם יותר מדי (אחד החלקים..) לאחר שהמחשב שלי נתקע בפעם האחרונה, פתחתי ישר את המארז וניסיתי לראות אם יש איזהשהו רכיב חם יתר על המידה, ולא מצאתי.. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתבדוק את הטמפרטורה בכל אחד מחלקי המחשב? (יש באגף ההורדה תוכנה למעבד, אבל אני צריך גם אחת לכרטיס מסך ואולי לעוד חלקים..) כמו כן יש איזה תוכנה (אולי 3DBENCH) שגם מאמצת את הכרטיס וגם בודקת טמפ'? נ.ב. המחשב הוא: amd3000 64 venice גיגה זכרון DDR2 400 6600 LEADTECH (עם מ…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בקר IDE שלי עושה לי צרות צרורות אני לא מצליח להתקין אותו בוינדוס 64 ביט לא עם דרייברים מקוריים ולא עם דייברים שאני "מוצר" באינטרנט (לא ממש אפשר למצא לזה דרייברים חדשים כמו המקורים בדיסק) אבל שום דבר לא עובד - די בגלל שאף דרייבר הוא לא מתאים למערכת 64 ביט אבל עדיין אני מאמין שיש איזה פתרון כלשהו :\ HELP !!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים לפני שבועיים בערך מסך הLCD 19' שלי פסק לעבוד כאילו הוא עובד אבל כתוב Digital save power משהו כזה אז חיברתי בחיבור HDMI את המסך טלוזיה שלי ועובד מצויין מידי פעם המסך חוזר לעבוד אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב איתו נכבה המסך 19' ולא חוזר לעבוד. המסך טלוזיה מתפקד כעת בתור המסך מחשב שלי והוא לא עושה בעיות מישהו נתקל בבעייה כזאת? זה מאד משגע אותי אני מעוניין לעבוד עם מסך המחשב הקטן והצנוע שלי לא עם טלוזיה...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-