עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pumiki,

בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  2. כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by kaparakidd,

היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום. בכל פעם שאני מדליק את המחשב/עושה ריסטארט, משתמש חדש (משתמש רגיל ולא אדמין) בשם yovbyegaf נוצר. אין לי מושג מה הגורם לזה. בכל פעם אני מוחק אותו, ובכל פעם הוא חוזר. סרקתי נגד וירוסים ונוזקות בNOD32 ובSPYBOT, ולא נמצא שום דבר. המחשב עצמו לא חדש (בן שנתיים), אבל לפני חודש וחצי מת ההארד-דיסק, אז נאלצתי לקנות אחד חדש ולהתקין הכל מחדש. אני משתמש בלפטופ dell xps 15, עם windows 7 home premium. חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)

6. Started by Sex$Booster2007,

משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו

7. Started by iidoido,

לא יודע מה קורה לי בשבוע האחרון עם מחשבים, אבל כל הזמן יש בעיות. המצב כרגע, זה שמחקתי את הדרייבר הישן שלי והורדתי את הדרייבר החדש של Nvidia, לכרטיס מסך שלי - 8800GT. ואז מה שקרה הוא ככה: באתי להכנס למשחק דיאבלו 3 בטא, ופתאום אני קולט שהמסך כולו נהיה כחול ומרצד. ניסיתי לצאת כרגיל בכל מיני אפשרויות אבל לא התאפשר לי, כאילו המחשב נתקע. סגרתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור והדלקתי שוב. אבל מאז שהדלקתי הכל השתנה: פתאום במסך הביוס בהתחלה אני רואה את המספר "0" בכל מיני מקומות, משהו מוזר לגמרי. המסך נהיה כחול מדי פעם, אבל כשהוא נכנס לווינדוס, הרזולוציה צונחת ל- 640X400 או משהו בסגנון ויש מלא פסים צהובים וירוקים על אורך המסך. אי אפשר גם לשנות רזולוציה ואי אפשר כלום. זה נוראי ככה. …

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by silky,

מת לי משום מה המאוורר של הספק לפני 2 דקות. האם גם הספק ימות עוד מעט? תודה על התשובה המהירה.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by ranzz1,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מתאם USB 802.11B/G של 3COM מסוג 3CRUSB10075 וכשראיתי שהוא מסוגל לעבוד ב54MBPS רק על USB 2.0 (ובמחשב הפנטיום 3 הישן שלי יש רק USB 1.1), החלטתי לקנות כרטיס PCI USB 2.0 כדי להוציא את המיטב מהכרטיס ולא לעבוד רק ב 11MBPS... הבעיה היא שעכשיו התקנתי את מתאם ה WiFi מחדש על כרטיס ה USB 2.0, אבל התוכנה של 3COM שנקראת WLAN (כמה מקורי) לא מסכימה להעלות את המהירות ל54MBPS. השאלה היא כזו - האם ייתכן שכרטיס ה USB שקניתי בעצמו לא עובד על USB 2.0 כי לוח האם לא תומך או משהו כזה? לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מ Everest או שפשוט לא חיפשתי נכון, אז אם למישהו יש רעיון כלשהו אשמח לשמוע. תודה!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by מתנאל אוחיון,

אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Orel Ezhakian,

שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אבי11,

שלום רציתי לשאול האם קיים מתאם המאפשר לחבר התקן בחיבור IDE (כונן קשיח,למשל) לחיבור SATA על לוח האם?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by daphne_n,

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

17. קניתי את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/361624907355?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כשחיברתי אליו HDD, הוא לא קלט אותו. כשחיברתי צורב, המחשב קלט את הצורב, והוא גם נפתח, אבל המחשב לא קלט את הדיסק. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות/לנסות? אולי זה משום שהכונן והצורב הם 3.5"?

18. Started by Immaculate,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by Yoram Lev,

ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by יובליקו,

רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?

21. Started by 4Backme,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by רקיע,

אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Barsky.A,

שלום, יש לי שני מחשבים ושני מסכים, נקרא להם מסך ראשי ומשני וכנ"ל למסכים. המטרה היא שהמסך הראשי תמיד יראה את המחשב הראשי והמסך המשני יראה אותם לסירוגין. אבל מאוד חשוב שההחלפה תהיה בלחיצת כפתור. בשביל זה קניתי סוויצ' DVI שיש לו שתי כניסות DVI ויציאת DVI אחת. המחשב הראשי מחובר למסך הראשי עם כבל DVI. ולסוויצ' עם עוד כבל DVI. למחשב המשני יש רק VGA אז הוא מחובר דרך מתאם לכניסת DVI של הסוויצ'. היציאה של הסוויצ' מחוברת לDVI של המסך המשני. בלחיצת כפתור על הסוויצ' אני מחליף בין המסכים. זה לפחות היה התכנון אבל המסך לא מזהה את המחשב המשני כשאני מחליף אליו. בדיקות שעשיתי - - שני הפורטים של הסוויצ' עובדים - חיברתי את המחשב הראשי לשניהם והצלחתי להחליף. - המחשב השני מראה תמונה על המסך כש…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by lioryb,

ערב טוב. לפני כחודשיים רכשתי מחשב נייד LENOVO Y-530 עם כרטיס רשת Realtek 8822BE 802.11ac לפני כחודש ניסיתי להבין למה המחשב לא מזהה ולא מתחבר לרשת ה-5G שיש לי בבית, וניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס, שיחפש קודם את הרשת 5G. זה עבד לרגע, אבל מאז, לא משנה באיזה רשת אני נמצא (5G או 2.4G) יש לי כל הזמן ניתוקים של הרשת. החזרתי את כל ההגדרות לקדמותן, והבעייה ממשיכה. הכרטיס מחזיק בערך 5 דקות, ואז מאבד את זה, והבעיה נפתרת על ידי הפעלה של ה-TROUBLESHOOTER של WINDOWS, ללא עקביות מלאה בבעיה שנמצאת. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה אפילו מונע ממני לצפות בנטפליקס.. הנה, לדוגמה, הפעם האחרונה שזה קרה:

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים