עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviad91,

יש לי מחשב מ2006. שעבד מעולה עד היום. קניתי lcd 37 אינץ׳ וחיברתי למחשב עם חיבור vga. המחשב הגיב מעולה לחיבור עד שהפעלתי את cod 2. ברגע סיום טעינת המשחק נכבה המחשב. מאז הוא לא נדלק בכלל. הכרטיס מסך הוא 7950gt אמנם ישן אבל עם ג׳יגה זיכרון שחשבתי שיחזיק את המשחק עם המסך הזה. קיצר. לדעתכם מה נהרס? הלוח אם או המעבד? או שאולי יש אפשרויות אחרות..או אפילו פיתרון איך לתקן את זה חוץ מלקנות רכיבים/מחשב חדש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. Started by itaysk,

לא מצאתי איפה מוחקים הודעה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש והתקנתי אותו במחשב 1 וכשהעברתי אותו למחשב 2 הווינדוס לא מוכן לעלות הוא מראה לי startup repair עכשיו בעליה של המחשב הוא מראה לי בממסד נתונים שקיים רק 1 גיגה זיכרון ראם ובסלוט יושב כרטיס של 2 גיגה אולי זה קשור לא יודע.. המחשב נקנה מאיבורי לפני שנתיים אין לי מושג איזה חומרה יש בפנים מחשב זול כזה לשימוש ביתי לא יותר במחיר של 1500 שח. אשמח לעזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eran898,

שלום. קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק.. אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה.. קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי.... החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט.. ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  10. Started by avivz,

אני לא בטוח שהבעיה בחומרה אבל ככה יש לי שני ארדיסקים במחשב וזה שמערכת ההפעלה מותקנת בו מחולק ל2 מחיצות אחת המחיצות נעלמה! היא מופיעה בתהקנים אך ללא אות ולא ניתן להוסיף לה אות וניסתי עם תוכנת צד שלישי (EASEUS Partition Master) גם היא מזהה את הכונן אך לא ניתן לעשות איתו כלום בעזרת התוכנה אני יכול לראות את הקבצים אך לא לגשת אליהם. בבקשה זה ממש חשוב מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Galit17,

ו SAFE MODE עם NETWORKING וכרגע אני בו דרך SAFE MODE עם NETWORKING מה יכולה להיות הבעיה? האם יש תוכנה שיכולה לבדוק למה זה? הוא היה בסדר אתמול. הוא אמר שכיבה כרגיל ובבוקר כשהדליק המחשב לא עלה והדרך היחידה שעלה היא כמו שצייניתי: SAFE MODE ו... SAFE MODE עם NETWORKING אין שום הודעת שגיאה או משהו, הוא רק מראה את הסמל של חלונות שהוא מעלה ונעצר שם. הדרך היחידה שהוא מגיע לוינדוס היא ב safe mode וב safe mode עם NETWORKING שאני כרגע ממנו . הותקנה תוכנות/דרייברים/עדכונים חדשים כלשהם של מייקורוסופט(UPDATE) OFFICE 2010 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו

14. Started by ophir87,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…

15. המחשב שלי עושה בעיות נוראיות, בהתחלה המחשב היה נדלק, אחרי כמה דקות של שימוש/חצי שעה/שעתיים המסך היה קופא ועושה ריסט מחדש, כשהוא עולה המסך שחור וכתוב שהוא לא מחובר למחשב. בדקתי את הכבל של חיבור המחשב למסך ושל המסך לחשמל וכלום. לפעמים המסך היה עובד אחרי כמה ריסטים ושוב בזמן הרצת החלונות המסך קופא או בזמן שימוש במחשב. ניקיתי את המחשב מבפנים וכלום לא עוזר. אחר כך הייתה בעיה יותר גדולה שהמסך כן עובד אבל המחשב משמיע רעש נורא, אני כמעט בטוח שזה מהספק, והעלייה ממש איטית ושוב עושה ריסטים, פעם בכמה הפעלות המחשב כן עובד אבל באופן כללי כבר חודשיים שאי אפשר להשתמש במחשב. מה אפשר לעשות? מה לדעתכם הבעייה? בספק? בכרטיס מסך? בלוח אם?[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 14:34:15 מישהו יכול לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…

17. Started by eliko78,

לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?

18. Started by דובי770,

היי ערב טוב פתחתי את המחשב שלי הערב והחלפתי דיוידי ואחר כך המחשב נדלק ולא רואים כלום במסך יש לציין שהוצאתי ראם והחזרתי, לא יודע אם זה קשור עוד משהו: אין זרם חשמל בחיבור ה USB אני מחבר את העכבר ואין אור מלמטה.. לילה טוב ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by shaulr,

שלום המחשב נכבה לאחר כדקה ולפעמים לאחר מספר שניות. החלפתי ספק, ניתקתי את ה- HD וכונן DVD ללא הועיל. נשמע (לפי רעש המאוורים) רגע לפני הכיבוי שיש האטה בעוצמת סיבוב המאוורים ואז נכבה המחשב. יש מצב שיש בעיה בלוח ? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה שאול

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  20. Started by nizan.n,

המחשב לא מזהה את תוכנת פלאש פלייר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avihiavihi,

שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

23. Started by oneofakind,

יש לי קול נקישות מוזר באוזניות, האוזניות שלי מחוברות לתוך רמקולים כאשר אני משנה את הפוזיציה של הרמקולים על השולחן הקול מתחזק ונחלש אבל תמיד הוא חוזר בשלב מסוים. ניסיתי לחבר את האוזניות ישירות למחשב והקול נפסק אבל הבעיה שהחוט שלי קצר מדי כך שמעניין אותי אם יש פתרון לרעש כאשר אני מחבר אותם לרמקולים. ולא אין לי פלאפונים/טלפונים ליד המחשב יש לי רק ראוטר, מדפסת ומסך.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Mr_Eli,

שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yaron86,

יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…

דיונים חדשים בפורומים