עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Freemee,

יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by Psycho_mAn,

שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by eyal00,

הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by dudubitn,

שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by loope,

טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by omri_ro,

התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by jonsi11,

קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by giloman,

הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל מפרטו של המחשב הנ''ל הוא AMD Athlon 64*2 3800 939 MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U ) ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב וספק ג'נרי של IVORY מפרטו של המחשב השני הוא AMD Athlon 64 30…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. יש לי בעיה של זיוף טמפ'.... ובפורום "קירור ואוברקלוק" אמרו לי שאני צריך לעשות עידכון לביוס וזה יסדר את החיישנים... השאלה שלי... איך אני עושה את זה?! וזה יכול לגרום לי לנזק כלשהו? בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by sharon_c99,

הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by kipi-man,

קודם כל יש לי כרטיס מסך : ati radeon 9600xt 256 mb שאני משחק דום המסך באמצע המשחק מתחיל לעשות כל מני צבעים על המסך ומבלבל את התמונה ולפעמים גם מכבה לי את המסך ... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. אותיות שאני לא רוצה . - נניח על הכפתור של המספר 0 , יש גם את / , עכשיו אני לוחץ על המספר , במקום שפועל אני יראה את המספר 0 אז אני רואה את הלוכסן / , יש אפשרות במקדלת של המחשב הנייד בצד שמאל למטה לייד ה קונטרול , שקוראים לי FN , כאשר אני לוחץ עליה רצוף ומקביל לוחץ על הספרה 0 - אז רק אז מופיעה הספרה 0 , אין אני משנה את זה שהכפתור הזה יהיה פעיל כיאלו תמיד , כי זה קורה לי עם הרבה כפתורים -וזה ממש מעצבן נניח שאני לוחץ על האות K אני מקבל במקום את הספרה 2, ורק שאני לוחץ רצוף על הFN זה מסדר את זה.. אשמח לעזרה ,זה מאוד חשוב לי -תודה רבה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by amer1980,

הלוח הוא ‏Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by Maiasony,

עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by edy18,

יש לי בעיה במחשב.... הוא יכול לעבוד חלק במשך חודשיים ופתאום מנהל התצוגה קורס... סרטים נתקעים משחקים משתגעים הכל קורס.... החלפתי אלף כבלים.....הלכתי לחנות שממנה קניתי הוא שם אצלו את הכרטיס אין בעיה.... עכשיו השאלה אם לשלוח את הכרטיס לבדיקה.....או שהבעיה קשורה במשהו אחר..... כי הכרטיס יכול לעבוד להם פיקס איזה שבועים שלושה ואז הוא מתחיל להיתקע ככה קרה לי עם כבל שקניתי.... מעבר לזה כל פעם שאני מדליק את המחשב...יש לי msvcr71.dll לא עובד או משהו כזה.....העתקתי אותו לתיקיה לא עזר ניסיתי לפתוח אותו ישירות לתיקיה מהווינראר הוא לא נותן לי.... מה לעשות???? אם מישהו יולכל פתור לי את הבעיות אודה לו מאוד.....הרבה ניסו ועוד לא הצליחו..... מעבד 3.70 gh כרטיס מסך gtx 560 מערכת הפעלה של וו…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by laviy,

לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .

24. אני מקווה שזה קשור לפה אם לא תעבירו בבקשה דבר ראשון הנה מפרט המחשב שלי: Abit IL9 pro 945P 3GB RAM 667MHZ DDR2 8500GT 512MB E4300 1.8 GHZ והנה המפרט של אחי שבהרבה יותר טוב: MSI CHIPSET P45 2GB DDR2 800MHZ E7200 2.53 8500GT 512MB איך זה הגיוני שבמחשב שלי קיבלתי ציון 4910 ובמחשב של אחי הוא קיבל את הציון 4700 והמחשב שלו בהרבה יותר טוב חח איך זה?(אולי חוץ מהכרטיס מסך והם אותו דבר) :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by benasoor,

שלום לכולם קניתי מחשב.. ויצאה גירסת ביוס יותר עדכנית ממה שיש לי . רציתי לדעת האם כדי לעדכן את הביוס לגירסה הכי עדכנית או להשאיר אותו ככה? ואם כן מה זה נותן העידכון? תודה לכל מי שעוזר :yelclap:

• 4 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים