עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zzzz1,

היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by mic3mic4,

שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by royi106,

היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  5. היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.

7. שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Or ei,

שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by X-Viper,

שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Polonian,

אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by VL,

שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by tomerco,

שלום יש לי סמל במנג' דיווייס שהוא מצא חומרה חדשה אבל אין דרייברים ואין לי מושג מה זה ואמרו לי שיכול להיות שבגלל זה גם קופא לי המחשב כל כמה שעות אבל בלי קשר איך אני בודק מה זה או מסיר את זה ניסיתי לעשות uninstall להתקן אבל זה חזר רשום שזה על הפי סי איי ואין לי כלום על הפיסי איי עזרה בבקשה אני כבר חושב לעשות פורמט כם בגלל שנתקע לי

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…

18. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by ishai82,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שלא מזמן קניתי אותו .פנטיום 4, 3 גיגה הרץ ,1024 ראם, 120 גיגה בייט -הרד דיסק. עכשיו משום מה המחשב הפסיק לפעול. בלי שום אזהרות לפני כן. המארז של המחשב מאוד חם.. יכול להיות שזה קשור אני לא יודע. המחשב ממאן לפעול (המסך והמחשב לא פועלים). מה עלי לעשות? תודה מראש.. אתם אחלה..

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. בלוח 423 ויזואלית...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.