תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני חדש כאן זה נראה אחלה פורטל טוב עכשיו לשאלה , קנייתי כרטיס מסך (לא מובנה) חיברתי אותו לAGP ולא ביטלתי את הכרטיס מסך מובנה (אבל הכרטיס שחיברתי עובד) רק יש בעיה אחד שבמשחקים מופיע לי כל הזמן הודעה vpu recover ... יש לי לוח אם asus p4s533-mx ובביוס אני לא מבין כלום .. נכנסתי לכאן: ואז לכאן: הערה: זה לא הביוס שלי אבל זה דומה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני משחק משחקים אז יש כמו תקיעות כאלה (נמשכות בין 10-30 שניות) ואחרי שהוא חוזר מתקיעה עוברות עוד כמה שניות והוא עוד פעם נתקע... מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את זה?? :s05: (הטמפרטורה של המעבד תקינה... נע בין 35-42 מעלות) יכול להיות שזה קשור לCHIPSET שהוא מתחם יותר מידי? כי שמתי לב שהוא ממש חם... נ.ב יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO 6400 זכרון: 2X512 800MHZ כרטיס מסך: GEFORCE 7600GS 512MB ספק: 450W תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן. קניתי הארדיסק נוסף ואני רוצה להתקין אותו. יהיו לי מעתה צורב, כונן DVD, ו-2 HD. מהו סדר החיבור המומלץ לדעתכם ? האם כדאי ששני ההארדיסקים יהיו על הפריימרי או שזה לא משנה ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I5-2400 שמגיע במצב עבודה רגיל (לא בהרצת משחקים) ל47-48 מעלות. רוב הזמן הטמפ. שלו נעה בין 40 ל-50. על המעבד יש מאוורר SCYTHE KATANA 3, ומרחתי משחה טרמית שוב כדי לוודא שלא זאת הבעיה. כמו כן, במארז יש לי 4 מאווררים, 2 לכניסת אויר ו2 ליציאה. איזו סיבה יכול לגרום למעבד להתחמם כך?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך כחול כל כמה שעות והמחשב קורס בעקבות כך, להלן התקלה (לאחר שאני מדליק מחדש את הווינדוס אני מקבל את זה): Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081412-40856-01.dmp C:\Users\Tomer\AppData\Local\Temp\WER-128498-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/ur…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הטמפרטורה בסביבות ה 60 מעלות לא במאמץ, אבל זה תמיד היה ככה והוא עבד בסדר. לוקח המון זמן לטעון ווינדווס ומשחקים. CUBASE קורס כשמעלים אותו. יש רעשים מוזרים מהרמקולים כשההארד דיסק חושב. זה לא מחשב חדש, והוא עבד בסדר גמור, פתאום זה התחיל. יש רעיונות? אולי זכרונות? ספק?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה שזה כמעט בטוח בחומרה, כי אחרי 4 פירמוטים וגם שינוי בסוג הווינדוס [מ32 ל 64 ביט...] יש עדיין בעייה, הבעייה: כשאני מפעיל emule או כל תוכנת הורדה אחרת bittorrent, אז העכבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז ואם יש מוזיקה את היא נתקעת כל שניה.. ------- יש לי AMD ATHLON X2 DUAL CORE 4200+ AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G 2 x Samsung 1 GB DDR2-667 NVIDIA GeForce 6100 (256 MB) - מובנה! -- עשיתי S&M זה אמר שהכל טוב, סרקתי עם MHDD זה מצא לי הארד דיסק אחד עם סקטוראים פגומיםף אז הוצאתי את זה עם הסקטורים הפגומים, ועכשיו יש לי אחד אחר ללא סקטורים פגומים.. מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-