תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. אני משחק במחשב בכל מיני משחקים , ופתאום יש לי הודעת שגיאה על כל המסך, וכתוב על רקע כחול משהו כמו "problem detected with windows, and shut down" ולמטה יותר כתוב nv4_disp ומשהו כזה "dumping phisical memory".. מישהו יודע במה מדובר?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה דחוף! :'( או קיי החלטתי לנסות לחקור למה המחשב שלי מתכבה ומופיעים מסכים כחולים והגעתי למסקנה שיכול להיות מהטמפרטורה של המעבד שהיא גבוהה מאוד ויש עומס והוא עושה ריסט לפי מה שאני הבנתי המעבד שלי טס למעלה מכל דבר למשל אי סי קיו שאני משחק נגד מישהו מגיע ל-59-61 אי סיקיו מופעל בלי משחקים 55-57 בקיצור הוא גבוהה מאוד ראיתי פה איפהו שהו שיש תוכנה בשם S&M SNM אחד מהשמות האלו שאומרת למה או איך הוא מתכבה היא סיימה אחרי 24 דקות של בחינה של ה-CPU והופיע לי התמונה הזאת: פה לקראת הסוף כבר ירד ה-טמפ' שהגיע לשיא של 68! בהפעלת המבחן של התוכנה לא הבנתי מה היא עושה אבל הינה התוצאות למישהו יש מושג מה לעזאזל זה אומר ולמה? רשום שם מספרים הוא משהו אבל אני לא מבין כל…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי הראד דיסק אחד שלי של 200 גיגה חיבור סאטה2.. עכשיו הביאו לי עוד אחד חיבור IDE..(סטאה 1) חברתי אותו+גימפור.. הוא קורא אותו בביוס אבל נותן לי הודעת שגיאה כזאתי.. מזה? קשור משהו לדרייברים? תודה לעוזרים.. אני חיב עזרה עוד היום..
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי לפי 5 חודשים מחשב דל ומאז מסך נאבידיה כל הזמן קורס החליפו לי לוח אם .. בטענה שזה יעזור בבעיה אבל עכשיו עוד פעם קרס.. המסך נופל ואז מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" מישהו מכיר ..?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לברך אותכם על האתר הנהדר שיש לכם. יש לאחותי מחשב דיי ישן, מחשב פנטיום 3 בעל מעבד 1 ג'יגהרץ ו256 מ"ב זכרון פיזי עכשיו רציתי לפרמט אותו בהתחלה הוא עוד אכשהוא עבר את הפרמוט ואת העתקת הקבצים מהדיסק אבל עכשיו כשהוא מסיים לטעון את כל הדרייברים מהדיסק הוא פשוט נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? ז"א החלפתי הכל דיסק קשיח,זכרון,ספק כח,יש מספיק מאווררים,המעבד לא מתחמם אז מה יכולה להיות הבעיה? אני מודע לעניין שזה מחשב ישן ושכל דבר יכול להוות בעיה האם זאת בעיה מהלוח אם\מעבד או שמה בעיה שאפשר לפתור? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ATX Power Supply 500WattS יכול להיות שהוא לא מספיק לכרטיס או לא טוב לכרטיס? איך אני יודע אם הוא גנרי או לא? מה "גנרי" אומר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנה המצב.. פתאום הכרטיס קול שעל הלוח שלי (ריטק HD ) לא מוציא סאונד דרך הרמקולים, רק הסאב. כשאני מחבר את הרמקולים לפלאפון, הם עובדים יפה, אבל כשהחיבור נכנס לכרטיס קול, הוא משתיק את הרמקול, עושה רעשים מוזרים במקום, והסאב עובד 100% רגיל. האמת שזה סאבכ 4.1, ואם אני מחבר את הרמקול לREAR JACK בסאב אז כן יש סאונד. זה כאילו הוא לא מוכן לקלוט את הFRONT JACKS בסאב... תודה ענקית לכל מי שיעזור !
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים המחשב שלי נתקע המון, מלווה במסכים כחולים. שלחתי לתיקון, החלפתי זכרונות והארדיסק - המשיכו התקיעות. פתחתי פה נושא ובו ייעצו לי לנקות את הכרטיס מסך, אתמול פתחתי את המחשב וניקיתי אותו טוב טוב (עם דגש על הכרטיס), ואכן הורדתי בערך 10 מעלות מהטמפ' של הכרטיס מסך. אחרי שכבר פתחתי אותו נתקפתי טירוף לעשות סדר במארז, פירקתי את הכבלים ועשיתי שם סדר.. מאז שחיברתי אותו הוא נתקע לי בתדירות גבוה יותר, הוא נתקע לי מאתמול בערב כבר איזה 6-7 פעמים.. יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב? למרות שהכל עובד בסדר?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי , מהיום בבוקר רק בוינדוס כל פעם משהו אחר מכבה לי את ההארדיסקים לאיזה חצי שניה ואחר כך הם חוזרים... כאילו נכבים ונדלקים מחדש אחרי פחות משניה... מזה !? האם וירוס יכול לגרום לזה? תולעת? זה רק בוינדוס , בעבודה שוטפת של הביוס הם דלוקים קבוע... מזה?!? יכול להיות שזה כתוצאה מזה שאתמול החזרתי את הביוס לDEUFULTS? אנשים זה דיי דחוף , אז בבקשה תענו , תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן זה נראה אחלה פורטל טוב עכשיו לשאלה , קנייתי כרטיס מסך (לא מובנה) חיברתי אותו לAGP ולא ביטלתי את הכרטיס מסך מובנה (אבל הכרטיס שחיברתי עובד) רק יש בעיה אחד שבמשחקים מופיע לי כל הזמן הודעה vpu recover ... יש לי לוח אם asus p4s533-mx ובביוס אני לא מבין כלום .. נכנסתי לכאן: ואז לכאן: הערה: זה לא הביוס שלי אבל זה דומה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אתמול קיבלתי אותו) ויש בעייה שהמחשב מכבה את הצג וכול זה אחרי שבדקתי שבהגדרות צריכת חשמל אין שום הוראה לכבות לאחר מס' שניות אלא "לעולם לא" ביטלתי שומר מסך ולא לחצתי על כפתור של מצב שינה אז מה בכול זאת הבעייה? יש לי מסך CRT של LG 775FT ושאר רכיבי המחשב מפורטים בחתימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אולי ככה זה מתחיל.. היום רכשתי: מעבד E5300 לוח אם MSI-G31M3-F וסט 2x1gb Kingston6400 HyperX LL (שמתאימים ע"פ ההנחיות של MSI), (במערכת יש בנוסף ספק HEC300 שהיה כבר קיים..) שיחליפו את הקרביים של המערכת המיושנת שלי. חיברתי הכל והתחילו הבעיות: המערכת פשוט קופאת במסך של MSI, אי אפשר להכנס לBIOS וגם לא להמשיך ל POST (יש כזו אופציה שם). בקיצור בלאגן. צריך לציין שבנסיון להבין מה הבעיה התושבת של גוף הקירור הנלוז Alpine 11 Pro פשוט נשברה. בקיצור - למישהו יש רעיון איך אפשר לבדוק מה הרכיב התקול/לגרום לכל הדבר לעבוד?- מחשבה יצירתית תתקבל בברכה, תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-