עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…

2. המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אין לי קול במחשב הישן ממה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by bNs1k,

אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.

10. המחשב שלי חזר לפני שבוע מתיקון לאחר שהכרטיס מסך והראם שלי נשרפו. במשך יומיים הוא פעל נהדר והכל היה בסדר, אבל שלשום כשעשיתי ריסטרט המחשב נדפק. כאשר אני מדליק אותו המסך לא מקבל שדר ממנו ולא מגיב לחלוטין (הבעיה היא לא במסך כי הוא פועל עם מחשב אחר). ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך אז נתקלתי בבעיה אחרת. המחשב עולה למסך הראשוני ביותר שבו ניתנת האפשרות להכנס לביוס ושם הוא נתקע. אני אובד עצות ומזה מבואס כל עזרה מכם תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by jgrab,

יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by ravnadal,

לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by tomerco,

שלום יש לי סמל במנג' דיווייס שהוא מצא חומרה חדשה אבל אין דרייברים ואין לי מושג מה זה ואמרו לי שיכול להיות שבגלל זה גם קופא לי המחשב כל כמה שעות אבל בלי קשר איך אני בודק מה זה או מסיר את זה ניסיתי לעשות uninstall להתקן אבל זה חזר רשום שזה על הפי סי איי ואין לי כלום על הפיסי איי עזרה בבקשה אני כבר חושב לעשות פורמט כם בגלל שנתקע לי

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. Started by avram,

שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by liordavid,

קניתי לאחותי לוח אם חדש בעל יציאות SATA לאחר שחיברתי את ההארדיסק המחשב לא זיהה אותו. במסך האחרון שרואים הוא אומר לי משהו על RAID... מישהו יכול לעזור... ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Check_Point,

שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  20. זאת הבעיה ? או שישנה בעיה אחרת ? כ יהטמפרטורה נשארת על 53 (לא עוברת אותה או יורדת או נשארת ) ..

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Ashand,

שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.