תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לאחרונה צצה בעיה בכרטיס המסך שלי (1080TI), שבה המאווררים עושים מן רעש מכני כשהם מתחילים להסתובב. זה קורה כל 10-20 שניות במצב ללא מאמץ (המאווררים פשוט מתחילים לעבוד ומפסיקים כל 10-20 שניות). זה רעש די חזק שמזכיר קצת צליל של כונן קשיח. נסיתי לבדוק אם יש משהו שמפריע למאווררים ולסובב אותן קצת בעצמי, אבל לא מצאתי משהו לא תקין. לא נסיתי לפתוח את הכרטיס בעצמי כמובן הכרטיס באחריות יבואן עדיין, דברתי עם החנות שרכשתי ממנה ונאמר לי שהם יכולים לשלוח אותו ליבואן, אבל כנראה שהכרטיס יחזור כמו שהוא אם זו התקלה היחידה כי "על תקלה כזו לא יחליפו כרטיס" והם לא יכולים לתקן דבר כזה ("לא יכולים לפתוח את הכרטיס לבדוק מה הבעיה") לי זה נשמע מאוד תמוה…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כשאני צורב והכל , לפני שזה מסיים ל"שים" את כל הקבצים על הדיסק זה מבטל ומראה ש (ראה תמונה ) זו בעיה בכונן ?ואיך אני פותר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה במיוחד - הGTX260 שלי נוטה לא להציג את הוינדוס מהרגע שהוא נטען, אם יש דרייבר רלוונטי במערכת. למשל, בSAFE MODE, זה כן מציג את המסך. לעיתים התצוגה נטענת טוב, לעיתים זה מה שקורה - ממש לשחק רולטה. יש לציין שזו בעיית תצוגה בלבד - הוינדוס נטען באופן תקין, שומעים את הסאונד, ואפילו המסנג'ר מתחבר אוטומטית. אני נאבק בבעיה הזו המון זמן, אבל נשבר לי לשבת שעה על איתחולים כל פעם שאני צריך לאתחל... האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה, Zephyer
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות לוח אם חדש . עכשיו בלוח אם שיש לי עכשיו יש לי כרטיס קול onboard אז זאת אומרת שאם אני קונה לוח אם חדש אני צריך גם לקנות כרטיס קול ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבוע מוטורולה דגם v150 מאורנ'ג קניתי כבל usb המתחבר לטלפון, ואני זקוק לתוכנת הסינכרון כדי להעביר את הקבצים להם אני זקוק. דיברתי עם מחלקת הדאטה של אורנ'ג והם אמרו לי לחפש באתר של מוטורולה ולא מצאתי. אם אתם יכולים לעזור לי אתה גדולים!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני כמה שעות נעלמה לי התצוגה מהמסך (נראה שהוא לא קיבלת שום מידע, לא שיש מסך שחור או משהו בסגנון) סגרתי את המחשב, וכעבור חצי שעה פתחתי. יש לי albatron k8x800 pro II, אז הדבר הראשון ששמעתי מהלוח היה your compter have a problem.. balbalbla.. נראה היה שהכל עולה, אך עדיין לא ראיתי שום דבר. כל המאווררים עובדים, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (כל פעם אחד אחר) איפסתי bios, הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך, אך שום דבר לא עזר. המפרט: amd 64 3000 ati radeon 9800pro 128 ספק ג'נרי (antec 430 נשרף...) wd 120 gb sata (אנ לא ממש חושב שהוא מהווה את מקור הבעיה) לא היו לי שום בעיות טמפרטורה. בתודה מראש, נעם...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-