עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

2. Started by joelr,

שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by kozimus,

שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by geniaXP,

אתמול כיביתי את המחשב כרגיל(התחל>כיבוי), היום אני בא להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק, לא מגיב בכלל. הקבלים של הלוח אם נראים בסדר. מה יכל לקרות? הספק מת? הפסק דרך אגב ג'נרי מחזיק כבר איזה 5 שנים.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. איך אני מסיר את הווינדוס מסנג'ר ב איכספי?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. החלטתי להחליף את הסלרון 400 A שהיה לי במשרד ( 128KB ) באתלון64 3000 אחרי המלצות חמות באתר ונתקלתי במספר בעיות : 1 מחשב איטי איטי בצורה מחרידה 2 אני נכנס לביוס אחרי כמה דקות ריסטרט או מחשב נתקע שם ( מקלדת לא זזה ) חייב לציין דיסק קשיח לא חדש של WD 30 GB אבל עבד עם הסלרון בצורה מעוררת כבוד קניתי צלעות קירור ב 11 $ 1900-2300 סיבובים של GlacialTech דגם : lgloo 7200 light הגוף קירור קיבל מחמאות באתר חומרה שכחתי את שמו אבל ציון סופי 7 מ 10 . ציינתי את הצלעות קירור מפני שחשבתי שאולי הגוף קירור לא מצליח לצנן את המעבד והוא קורס מחום הקטע שהוא בביוס נע בין 48 ל 53 מעלות הורדתי AIDA32 ולא רשום את הליבה של המעבד ממש מוזר רשום "לא מזוהה" והחתימה על המעבד של שנת 2001 משהו נראה לי מסר…

7. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. שלום רב למומחים יש לי הגנה לרשת של אתרוג (רימון אותו דבר) ויש לי רשת דהיינו ראוטר של אתרוג והוא פתוח כשאני מתחבר אליו מפיעה הודעה במחשב שצריך להירשם ברשת כדי להכינס אליה כמו שלפעמים כשמתחברים בביתי חולי או באוטובוסים גם כשאתה מחובר צריך ללחוץ על אישור של התקנון הבעיה היא שאני כותב את התז ואז את הקוד שנשלח אלי בטלפון והוא כותב לי שהזיהוי בוצע בהצלחה ואחרי כמה שניות הוא מתאפס שוב למסך הרשאי ומבקש את התז ואת הקוד בקיצור לא מתחבר אני מחפש תוכנה או דרך מסוימת להיכנס לרשת הזאת ללא צורך בכניסה דהיינו לעקוף את הצורך בכניסה (הרשת עצמה היא פתוחה לגמרי) נ.ב פניתי לשרות לקוחות באתרוג והם הפעילו את האחריות לספק וכל אחד מפיל על השני אשמח לעזרה.

12. Started by papkin,

שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שבת שלום המחשב לאחרונה החליט שהוא נדלק רק לאחר כיבוי הספק כ10 שניות ולאחר מכן הדלקה רגילה דרך כפתור ההדלקה. יש פיתרון לבעיה הזו? מפרט המחשב: Core i9-13900K Antec Symphony 360 ARGB All-In-One קירור של המעבד 32GB DDR4 במהירות 3200 הרץ של TEAMGROUP T-CREATE ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi RTX4070TI 12GB ספק כוח 850 וואט זהב של Pystar תודה רבה!

14. Started by zam,

היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור. היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום. כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה. נראה לי שזה בעיה בספק. תודה מראש :s05: עריכה: הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס. אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו... עריכה2: נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by IMAGUY1X,

היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by slyy,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Shugii,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

24. Started by BlackTalon,

אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים