עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by shura,

ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

5. Started by BlackTalon,

אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Dobrish,

שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…

8. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by bjnhv,

חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. בדיוק לפני חצי שעה אני באתי להדליק את המחשב, והכל טוב ויפה. הוא מגיע לווינדוס ופתאום, מסך שחור שמתלווים אליו כל מיני עיוותים, ולבסוף הגעתי למצב שאני לא רואה כלום - מסך שחור. אני כולי לחוץ באטרף ומה שגרם לזה יותר זה ריח של צי'קן שרוף.... אמרתי לעצמי אולי אני סתם מדמיין וניסיתי להדליק פעם שניה את המחשב רק שהפעם הוא אפילו לא הגיע לבדיקה הראשונית הזאת שכרגע שכחתי איך קוראים לה בגלל המצב =\ טוב, פתחתי את המחשב ואז בכלל הריח התחזק, וישר ממבט ראשוני על החומרה במחשב, ראיתי שההיטסינק של הכרטיס מסך נפל (רק צד אחד). ישר ידעתי שנשרף הכרטיס... כאילו מה עוד יכול להיות. אני בא מוציא אותי ורואה שבורג, בורג אחד לבן קטן מסכן, פשוט נפל!@ ד"א לא עשיתי שום OC או משהו בסגנון, אז אל תתחילו להמצ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Spirox,

רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.

20. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by arche,

שלום לכולם. מחשב שלי קורס, ואני לא יודע מה לעשות, מבקש עזרה. מחשב קורס לי כול הזמן, וכאשר אני מצליח לעלות אותו אני נכנס ל-Event Viewer יש שם שגיעה והיא: The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by D R I F T,

שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K. מחשב באמת חזק שיועד ל OC. עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10 אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם) בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP. ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה. רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ? ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים