תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד נטבוק 10" של lenovo. עבדתי איתו אתמול בלילה ופתאום הוא פשוט נתקע עד הבוקר. בבוקר הוא התחיל בתהליך של תיקון אתחול ולא הפסיק לטעון יום שלם עד עכשיו. זה המסך שמופיע כבר כל היום:
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-