תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני מריץ MEMTEST כבר 4 שעות וזה עדיין רץ ורשום לי PASS 7 ואין שגיאות השאלה שלי היא ככה : יש ברשותי שני זיכרונות שכל אחד מהם הוא 1 גיגה בייט , השאלה שלי אם הוא רץ 4 שעות ועבר PASS 7 האם הוא עבר על שני הזיכרונות ואין שגיאות או שהוא עבר רק על זיכרון אחד ואם אני ישאיר אותו עוד 4 שעות הוא ימצא לי שגיאות בשני ? איך אני יודע אם הוא עובר על שניהם ? אני מריץ MEMTEST X86 V4.10 ... (זה עדיין מריץ אני רושם ממחשב אחר ) תודה רבה לכם .
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K. מחשב באמת חזק שיועד ל OC. עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10 אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם) בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP. ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה. רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ? ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-