עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by azi,

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by haimvrt,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ExTazy,

אז ככה יש לי מחשב ישן ( 586 למי שזוכר ) שאני לא משתמש בו אלא סתם מנסה עליו כל מיני דברים והיום הסרתי ממנו את הכונן הדיסקטים הגדול ( 5.25" למי שזוכר ) וסמתי כונן דיסקטים רגיל ( 1.44MB 3.5" הסטנדרתי ) והמחשב רואה אותו ככונן A ( כאילו אני סידרתי את זה ידנית ) אבל מה כשאני מכניס דיסקט ומנסה לפתוח אותו אני לא מצליח ... מישהו יודע אולי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת ?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by shlomom,

יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

10. Started by berner,

חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!

12. החלטתי להחליף את הסלרון 400 A שהיה לי במשרד ( 128KB ) באתלון64 3000 אחרי המלצות חמות באתר ונתקלתי במספר בעיות : 1 מחשב איטי איטי בצורה מחרידה 2 אני נכנס לביוס אחרי כמה דקות ריסטרט או מחשב נתקע שם ( מקלדת לא זזה ) חייב לציין דיסק קשיח לא חדש של WD 30 GB אבל עבד עם הסלרון בצורה מעוררת כבוד קניתי צלעות קירור ב 11 $ 1900-2300 סיבובים של GlacialTech דגם : lgloo 7200 light הגוף קירור קיבל מחמאות באתר חומרה שכחתי את שמו אבל ציון סופי 7 מ 10 . ציינתי את הצלעות קירור מפני שחשבתי שאולי הגוף קירור לא מצליח לצנן את המעבד והוא קורס מחום הקטע שהוא בביוס נע בין 48 ל 53 מעלות הורדתי AIDA32 ולא רשום את הליבה של המעבד ממש מוזר רשום "לא מזוהה" והחתימה על המעבד של שנת 2001 משהו נראה לי מסר…

13. Started by itaysp,

הבעיה התחילה לפני שבועיים אני חושב. אני יושב מול המחשב ולפתע המסך נמתח לרוחב בערך 1 ס"מ לכל צד, אפילו פחות ואחרי פחות משניה זה חוזר למצב הרגיל... שיניתי את הקצב ריענון להכי נמוך (60) וזה עדיין קורה. החודש נגמרת האחריות למסך, היא כבר נגמרה אני חושב, לפני כמה ימים (( 3 שנים... המסך הוא MAG 770PF

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

15. Started by uk7,

שלום, היום שמתי לב שבספק כו ח שיש לי : המאורר החיצוני הפסיק לעבוד אמנם המחשב כן עולה.. האם אני בסיכון שאני עובד על המחשב במצב הנוכחי, ברצוני לדעת מה יכול לגרום לכך שהמאורר שבספק הפסיק לעבוד כי בדיוק היום הוספתי מאוררים אחרים למארז וגם רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אפשר לקנות מאורר ולהחליף אותו ? יש לי אותו לפחות 3 שנים (את הספק). תודה מראש אוריאל

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by shr,

שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. צריכה את עזרתכם. קניתי מחשב יד 2 מחברה שנסגרה. על המחשב מותקן אופיס, אך הרישיון שלו הושבת. כלומר, לא ניתן להשתמש בו. אני רוצה להתקין את הגרסה שהשתמשתי בה במחשב הישן (ששבק חיים) ושאותה רכשתי במיטב כספי העניין הוא שמדובר ב- Office Small Business 2007 וכשאני מנסה לעדכן את הרישיון, מיקרוסופט לא מזהים אותו, כי זה מוצר שכבר אין לו תמיכה. ממש לא בא לי להשקיע עוד פעם ברכישת רישיון ואין לי צורך בגרסה עדכנית של האופיס. 2007 זה מספיק טוב בשבילי. יש לכם רעיון מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה ולהתקין עם ה- product key המקורי שבידי? או כל פתרון יצירתי אחר (וחוקי). תודה מראש למשיבים

19. המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. איך אני מסיר את הווינדוס מסנג'ר ב איכספי?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by wooky,

חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by faceless,

תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר. חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב? בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by maimon_y,

בזמן האחרון קורת לי תופעה מוזרה שהמחשב נתקע לשניה וחצי עד שלוש ומשתחרר, כל היישומים ממשיכם לרוץ רגיל אבל אין קלט בזמן התקיע. זה לא קורה בזמן הרצה של משחק אבל קורה כשאני מכווץ את המשחק. התקיעות מתרחשת בדרך כלל כשאני פותח אפליקציה, פותח את ההתחל, כל דבר שקשור בהפעלה של משהו, אך לפעמים זה קורא באקרי ללא פעולה. וינדואס 10 מעודכן ודריברים של הכרטיס מסך גם.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.

דיונים חדשים בפורומים