עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by borg,

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Impreza,

שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by talisman,

המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by siin,

מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by erjerjerj,

זה קרה אחרי ששיחקתי במשחק של colour הרבה זמן ועכשיו הוא רק מראה את הלוגו הישן על מסך צר, ומסרב להפעיל משחקי advance ניסיתי לנקות את המגעים אבל זה לא עזר. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by sagi_10,

המחשב שלי לא נידלק אחרי שהוא היה מחוץ לחשמל או כל כבל אחר למשך 30 שעות בערך המחשב פשוט פועל כמה שניות (אפילו לא מגיע לביוס)ואז נכבה המחשב חדש והספק כוח אמור להחזיק אפילו כפול מהמחשב שלי מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by yotep,

אתמול נדפק לי המסך וכשהחלפתי למסך אחר כל התצוגה ממש כהה במסך של המחשב הצלחתי לסדר את הצבעים אבל ב TVOUT הצבעים ממש כהים ואי אפשר להביר דרך הטלויזיה מספיק הכרטיס מסך הוא RADEON 9500PRO מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח אותו לתיקון (האחריות נגמרה) אגב המסך שהחלפתי תקין וגם הכבל בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by MLTK,

קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by pazer005,

שלום. יש לי הגה ישן יחסית אבל טוב שהתחבר לי למחשב באמצעות הכרטיס קול (GamePort) מאז שידרגתי את המחשב ועכשיו אין לי כניסה כזאת במחשב גם בגלל שהכרטיס קול מובנה וגם בגלל שיש לי כרטיס סמי מקצועי ללא game port. השאלה היא איך אני מחבר את ההגה בכל זאת? האם יש איזה מתאם לזה ל-USB או משהו כזה? איך

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by ice2k,

שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לחומרה אבל אני מניח שכן.. אז הינה: יש לי: 7800gt amd 3800+ x2 2gb ram asus sli premuime עכשיוו כאשר אני מפעיל את המחשב ובא להריץ את וורקרפט הכל רץ סבבה, לאחר כמה שעות של עבודה במחשב, כאשר אני נכנס לוורקרפט, מתחיל משהוא מוזר, לפי פראפס הוא רץ רגיל ב65 פריימים (ויסינק), אבל אני רואה את התמונה לא חלק, מקרטע כזה.. קשה להסביר... כאילו יש לאגים במשחק זה גם בא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להשתמש בעכבר כדי לזוז על המפה אז במקום לסחוב אותי לאורך המפה הוא מקפיץ אותי לסוף. אותו דבר בערך בא לידי ביטוי גם בדמו של SERIOUS SAM 2, כאשר הפריימים רגילים אבל אם אני מזיז את העכבר קצת ימינה למשל הוא מקפיץ לי אותו עד הסוף ימינה. ניסיתי הכל: את כל הדרייורים לכרטיס מסך.…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. הכל התחיל היום בצהריים. אחרי ריבוט למחשב, השתנתה איכות הצבעים. כאילו רמת הצבע ירדה. בדקתי שרמת הצבע כמו שהיא (לצורך העניין, גם בחלונות וגם בלינוקס). החלפתי מסך, ואיכות הצבעים נשארה גרועה. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, את הסלוט, והחזרתי. המחשב לא נדלק, ומצפצף בצורה לא סדירה. פתחתי שוב, ניקיתי את הסטיק זיכרון, והפעם שוב ציפצופים, הפעם בשלשות. פתחתי שוב, עשיתי ניקוי אבק מאסיבי לכל המארז, ניקיתי את הסלוט של הזיכרון, את ההיטסינק, הידקתי את הסטיק זיכרון, בדקתי שכל הכרטיסים במקום. ניסיתי - שוב, המחשב לא נדלק, ציפצופים לא סדירים. יש למישהו עצה או רעיון? תודה רבה, יובל.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. שמתי שאני צריך לנקות את הCMOS אחרי שמרכיבים מחשב בדרך כלל.. ולפני שמתקינים עליו WINDOWS כלשהו.. אם כן, למה עושים זאת ואיך עושים זאת? מה זה בכלל CMOS

18. Started by tomzakai,

כשאני "צופה" בסרט במחשב, המחשב נתקע לי לכמה דקות: כלומר המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים, אבל לעומת זאת הסאונד ממשיך לפעול, תקלה זו קורה כל 5-15 דקות במהלך צפייה בסרט, התקלה מסתיימת מעצמה עם רעש סאונד חזק ואז כל מה שקפא בוידאו רץ במהירות עד לנקודה שנשמע הסאונד, והכל ממשיך כרגיל(עד התקלה הבאה). ניסיתי להעתיק את הסרט למחשב, ניסיתי מספר נגנים, התקנתי והסרתי את תוכנת קידוד הסרטים (K-lite Codec 2.53). בעיה נוספת שקורה מידי פעם בלי קשר לסרט היא שנמחקים לי פיקסלים בצורת שורות לרוחב המסך(המסך נראה כאילו נחתך לרוחב דק דק ע"י אהרוני). חשוב לציין שזהו מחשב חדש AMD 939 זכרון דואל 256 C2.5 תודה מראש על העזרה. אני לא יודע אם זו בעיה של תוכנה או חומרה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  19. הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by aldema,

אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by Vector13,

קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by KA-52,

יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by inbar86,

היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים