עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...

5. שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הבעיה התחילה כאשר עשיתי ריסטארט למחשב. הפעלתי מחדש, הגעתי למסך לוגאין ולא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מכניס סיסמה. מצאתי שהבעיה היא שלא המקלדת ולא העכבר של הלפטופ עובדים. בהתחלה יכולתי לחבר עכבר אלחוטי, אך כאשר ניסיתי לעשות Troubleshooting בווינדוס גם הוא הפסיק לעבוד. חשוב לי לציין שהמקלדת והעכבר (וגם מקלדת ועכבר חיצוניים ב USB) עובדים היטב ב BIOS וגם ב Recovery של ווינדוס, אך ברגע שאני מגיע למסך הלוגאין של מערכת ההפעלה הם מפסיקים לעבוד. אני יכול לעלות עם גרסה ניידת של ווינדוס מדיסק און קי, עם גישה לקבצי מערכת ההפעלה המקורית (בכונן C), וגם שם המקלדת והעכבר עובדים. מה שאין לי זה יכולת להעלות את הווינדוס המקורי שעל המחשב, ולהסיר/להתקין דרייברים משם לד…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. המקלדת והעכבר (משטח המגע) פועלים כרגיל עד שההתקנה מסיימת להתקין את הדרייברים, ומופיע המסך שבו אני אמור לתת שם משתמש ראשוני ואירגון (כחצי שעה לפני תום ההתקנה - עפ"י ההערכה של ההתקנה) הסמן של הטקסט מהבהב בשורה של שם המשתמש, אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. מדובר במחשב נייד LG M1 dual express (אין לי מקלדת שמתחברת ב USB כדי לנסות לעקוף את המקלדת הרגילה, ואין חיבור חיצוני למקלדת במחשב זה - בכל מקרה נראה לי שזה לא יפתור את הבעיה) עריכה: הצלחתי להתקין את XP ע"י שימוש ב nlite + unattended installation, אבל לפעמים במסך הפתיחה של שם המשתמש והסיסמא או קצת אחריו - המקלדת והעכבר מפסיקים להגיב. בתודה לעוזרים, ערן.

9. שלום. באותו החדר יש לי מחשב דסקטופ שמריץ WINDOWS 10, מחשב HTPC שמריץ KODI עי OPENELECT, טלביזיה חכמה, ומיני מחשב Cubox-i 4Pro שמריץ אנדרויד. סה"כ 4 מכשירים. לכל אחד מהם יש לי מקלדת אלחותית עם משטח עכבר וגם עכבר אלחוטי עבור הדסקטופ. זה דיי מבלבל לבחור את המקלדת הנכונה וגם לא נוח שכל המקלדות על שולחת אחד שתופסים הרבה מקום. השאלה היא האם קיימת מקלדת ועכבר אלחוטיים שיכולים לשרת מספר מכשירים שונים? ז"א שהמקלדת תגיע עם נניח 4 משדר\מקלטי USB שאפשר להכניס לכל אחד מהמכשירים ודרך המקלדת לבחור איזה מכשיר רוצים לשלוט? בחיפושים ברשת מצאתי רק מקלדת אחת ה 780 של לוג'יטק אל היא ללא עכבר ל 3 מכשירים בלבד ועם ממשק בלוטות בלבד שזה גרוע כי לא בכל המכשירים יש BT וגם ה BT לא זמין ב…

10. Started by michael1232,

הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני חייב עזרה בקשר למקלדת.. קניתי לפני כמה ימים מקלדת של microsoft נראת טוב לא אלחוטית.. דגם אין לי ממש מושג משו nature אני יודע על הדיסק רשום lntellType Pro 2.2 lntelliPoint 4.11 אקיצר אני מנסה להשתמש בא ואין לי מושג איך להתקין אותה. הכפתורים החדשים למשל של הווליום והנגן, של הדף הבית וכל זה עובדים למרות שעדיין אני רוצה לכוון אותם אם אפשר (ז"א למשל בכפתור מסנג'ר להשים את מסנג'ר 7 לא של הווינדוס). אבל הבעיה העיקרית היא כפתורי הF. הם לא עובדים! F5 למשל לא מרענן בשום מצב, וF5 F6 F7 F8 הכפתורים שבלעדיהם אי אפשר לעבוד בפלאש ארבעתם לא משפיעים על הפלאש בגרוש אני חייב לשנות את זה לכוון אותם להתקים מה עושים?? בעצם אולי הם כן עובדים למה בפלאש הכפתור היחיד שמגיב הוא F6 אבל הוא לא עו…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. צהריים טובים. יש לי מקלדת אלחוטית של A4tech (שקר כלשהו..) שהמקלט שלה מחובר באמצעות USB. בעת ההפעלה מחדש אני נדרש לבחור בין מספר מערכות הפעלה,הבעיה - שהמקלדת לא מזוהה ולא מאפשרת לי לבחור. יש לציין שחיבור מקלדת באמצעות החיבור הסגול כן עובד. קיימת דרך כלשהי שלא תצרוך ממני מקלדת נוספת?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by iyehuda,

החלפתי מקלדת ולא עזר החלפתי למקלדת USB וגם לא עזר אולי בהגדרות משהו נדפק ?

• 5 תגובות
    • 18.8k צפיות
  15. Started by A.M,

שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Pantelemon,

בכל פעם אחרי שאני נכנסת לביוס המקלדת מפסיקה להגיב (כולל קאפס לוק וכו', שום מקש לא מעורר פעולה). המחשב עולה ואני יכולה להשתמש במקלדת כדי להיכנס לביוס - במקרה שלי ללחוץ על Delete - אבל אחרי שהוא נכנס למסך הכחול עצמו המקלדת נתקעת. אני יודעת שהביוס עצמו לא נתקע כי האנימציה שיש בראש המסך ממשיכה לזוז. ניסיתי עם שתי מקלדות ביציאת PS2 ושתיהן נתקעות באותה הצורה, אז זו לא הבעיה. יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. הבעיה במחשב Dell Inspiron 1300. המקלדת לא מגיבה בכלל או לא מגיבה כראוי. לדוגמא - אני פותח מסמך כתבן, מנסה להקיש משהו... או שזה פשוט לא מבצע או שזה מבצע פעולה אחרת לגמרי. (G פותח לי חלון חיפוש בדף... כאלה דברים) כמו שרובכם חושבים עכשיו.. גם אני חשבתי.. המקלדת דפוקה. זהו שלא. ניסיתי לחבר מקלדת חיצונית דרך הUSB. נחשו מה, אותו הדבר!!! אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. (קחו בחשבון שאין באפשרותי לבצע פעולות שדורשות הקלדה)

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  19. היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by kobibo,

האם ישנה דרך שניתן בעזרתה לבדוק האם בקר המקלדת על הלוח תקין? לעיתים המחשב בעלייה לא מזהה את המקלדת ( נשמעים כל מיני ציפצופים כאילו מקלדת לא מחוברת ) ולכן מערכת ההפעלה לא עולה, נסיתי להחליף במקלדת חדשה אך עדיין הבעיה עדיין מתרחשת . כאשר המערכת עולה אין סימנים לכך שאולי הבקר לא תקין . אז רציתי לפני שאני מספיד את הבקר שעל הלוח ולפני שאני יקנה מקלדת usb לבדוק אם אכן הבקר תקין או לא ? נ.ב. הלוח לא באחריות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilanyaacov10,

שלום רב המקלדת במחשב הנייד שלי לא מחוברת פיזית כי הכבלים שלה נקרעו לי .איך מדליקים את המחשב ללא המקלדת? מחשב X541UA של אסוס

22. היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת

23. Started by kshahar,

היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

24. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ag43,

בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2

• 4 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים