עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zzz727,

בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by purple-hey,

שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. Started by 10GaZ,

מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. Started by shaked2m,

יש לי מסך של proview 17 אינץ' עכשיו הבעי ההיא כזאת: פתאום בלי שום קשר עולה הדבר הזה של הגדרות המסך (הדבר הזה שמפעילים אותו בלחצנים שבמסך) זה עולה ויורד כל כמה שניות אי אפשר לראות מה יש מאחורה תדה מראש

5. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by redyoyo,

שלום רב, אודה לכל אחד אשר יוכל לסייע לי בפענוח הקובץ. תודה מראש, עופר [attachment deleted by admin]

7. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(DDR266)(256M) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) גם בWINDOWS) כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם משהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by the_saint,

יש לי את די וי די של אסוס E612 ואני מנסה להעתיק סרט די וי די אליו ומקבל שגיאה של אזור לא נכון.. הדי וי די ננעל על איזור מסויים ואני פשוט לא מצליח לשנות אותו!! אם מישהו זוכר איך בדיוק עושים את הטריק שמאפס את האזורים זה מאוד יעזור לי!! תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. היי, אני מחובר לראוטר של הוט דרך הווי פי , הם טוענים שזה הראוטר הכי מתקדם שלהם. אבל המהירות באינטרנט ממש איטית. הגיע טכנאי ואמר שהמתאם רשת שלי לא תומך במהירות 500 מגה איזה מתאם רשת הייתם ממליצים לי לרכוש? ואולי בכלל לא זו הבעיה? יש לי מחשב מעולה (תמונה) אשמח לעזרה איך לקבל את המהירות המקסימלית דרך וויפיי זה המתאם שיש לי כרגע

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. Started by Liquidator,

פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by freedimension,

שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?

17. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

18. בנוסף יש לי 2 דיסק קשיח 1T כל אחד + SSD 60GB האם הספק 600W של Thermaltake יעבוד ונמערכת תיהיה יציבה אם לוח אם Z68 + מעבד i7 2600K או לוח אם 990FX+ מעבד FX1150 עם הכרטיס מסך GF570GTX או AT6970 ? תודה

19. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

21. Started by Nightbeat,

הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. המפרט מימין כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא מגיע לשלב הפוסט. הדבר היחידי שקורה הוא שכל המאוררים במערכת נדלקים. כמו כן הוא לא "מצפצף" ציפצוף אחד שאומר שהמערכת בסדר. כאשר אני מנסה לכבות אותו על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי/הדלקה במארז הוא לא מגיב, כדי לכבות אותו אני צריך לכבות את המפסק בספק. בעייה דומה קרתה לי מקודם, הגורם הייה הלוח אם, וכנראה זאת גם הבעייה הפעם. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהספק שלי לא בסדר והוא שורף לי את הלוחות אם? - הלוח אם האחריות והמחשב ימסר למעבדה בשבועות הקרובים כשהייה לי זמן פנוי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zoman,

אני מקבל את ההודעה hardware monitor found an eror והמחשב מפנה אותי או ל windows או להגדרות bios מה הבעייה שיכולה להיות ואיך פותרים אותה

25. Started by almog1620,

היי. יש לי במחשב שלי user אחד על שמי. כשהדלקתי אותו עכשיו הוא קבע user זמני, עם תמונת מסך חדשה, ונתן הודעה שאומרת שהמחשב קבע יוזר זמני וכל הקבצים שאשמור על היוזר הזה ימחקו. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה??? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.