עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Roni Y,

רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק

2. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by saar,

היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ome,

שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by Shuki Feruz,

צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה

8. Started by rikimaru,

אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי מקלדת אלחוטית Logitech K350 - שפשוט לא עובדת לי בביוס. חיברתי את המקלט Unifiying לפורט האחורי (ניסיתי כמה פורטים), שיניתי בביוס ל Enabled (דרך מקלדת PS/2) את הערכים Legacy USB detect ו USB Keyboard, ועדיין אי אפשר להשתמש במקלדת בביוס. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by doker,

יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by undav,

לצערי שפכתי משקה על מקלדת ה- PS2 העתיקה שלי והיא נדפקה ברובה. אצתי לקנות מקלדת אחרת. קניתי מקלדת USB פשוטה של לוגיטק. מסתבר שהיא לא מגיבה בתפריט שלפני עליית ווינדווז. בדקתי בביוס בעזרת המקלדת הישנה שחצי עובדת (חלק מהכפתורים עובדים וחלק לא. למזלי החץ למעלה וכפתור DEL, כן מתפקדים בה ולכן יכולתי להכנס לביוס וגם לעבור לתפריטים השונים) וראיתי שמקלדת USB לא מאופשרת ולכן הפכתי אותה למאופשרת (או enabled) אבל גם לאחר יציאה מהביוס, כשאני מגיע שוב לתפריט של מערכות ההפעלה, המקלדת (של לוגיטק כמובן) אינה מתפקדת. ראיתי במקום אחר (http://www.tomshardware.com/answers/id-1766597/usb-keyboard-work-boot-solved.html#11347238) שצריך להכניס את תקע המקלדת לחריץ USB מסויי…

15. Started by shaulr,

שלום לכולם המקלדת אינה מגיבה. החלפתי מקלדת, החלפתי מיקום USB. בהפעלה רואים שהנוריות במקלדת דולקים וכשמערכת ההפעלה עולה המקלדת אינה מגיבה. מה עלי לעשות ? תודה מראש שאול

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by turtlen77,

שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by Eli Buganim,

מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amos2009,

יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים. העכבר עובד כרגיל ותקין לחלוטין, הבעיה היא עם המקלדת. בתחילה נפתח לי חלון שסוללות של המקלדת חלשות. לאחר החלפתם אין תגובה כלל של המקלדת. ניסית לבדוק אולי המקלדת לא תקינה, הוצאתי את הסוללות במקלדת וניתן לראות כי החיווי של המקלדת במחשב מראה על סוללות מלאות וקליטה מליאה כאשר אין בכלל סולות במקלדת. בצעתי RESTART אך לא עזר. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 10.3k צפיות
  19. Started by morans,

היי חבר'ה! יש לי סט אלחוטי של מייקרוסופט, דגם wireless multimedia keyboard 1.1 העכבר עובד מצוין אבל המקלדת פתאום לא מגיבה. יש למקלדת משדר מעוגל עם שלוש נורות, 2 נורות דולקות אחת של ה-F והשניה 1. זה מצב שאמור להיות, אבל המקלדת לא מגיבה. ניסיתי הפעלה מחדש למחשב מספר פעמים זה לא פתר, ניסיתי ללחוץ על הכפתור שעל המשדר וזה לא עזר, בדקתי בdevice manager והכל תקין כולל התקני USB וגם החלפתי בטריות וזה גם לא עוזר. בנוסף יש לי סט נוסף דומה עם משדר וגם הוא לא עובד, אבל שאני מחברת מקלדת אחרת (כמו זאת שאני כותבת ממנה - גומי) זה עובד... לא יודעת יותר מה ניתן לעשות. אשמח לעזרה! זה מוציא אותי מדעתי! חחח מורן

• 5 תגובות
    • 13.1k צפיות
  20. אורח ליאת
    Started by אורח ליאת,

הי. קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים. העכבר מגיב והמקלדת מגיבה חלקית. רק פותחת מחשבון מהכפתור הייעודי. האם היא לא תקינה או שפספסתי משהו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  21. שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. כבר כמה חודשים שזה פעם בכמה זמן מציג אור של בטרייה. לדעתכם זאת נחשבת בעיה ואני אמור להחליף בחנות?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  23. היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by robin7,

מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.