תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ACER ASPIRE ONE עבד כשורה עד לפני כחדש ימים. סגרתי אותו ולא הפעלתי. כעת חיברתי את המטען וכלום לא קורה. לא נדלקת הנורה של הטעינה והמחשב לא נדלק. פשוט לא קורה כלום. רעיונות, מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה את הכרטיס הנ"ל : http://www.cclonline.com/content/pdfs/ZgCQOtMLP1uRrKHnEUrr4g-3d-3d.pdf חיברתי אותו לסלוט במחשב הנייד שברשותי מדגם HP6460B ל EXPRESSCARD הווינדוס 7 32BIT , מזהה אותו והתקנתי לו את הדרייבר מאתר היצרן (מופיע גם תקין במנהל ההתקנים) אליו חיברתי את הכרטיס קול של RME FIREFACE800 הנ"ל: http://www.zzounds.com/item--RMEFIREFACE התקנתי גם כאן את הדרייבר המצורף ותוכנת הFIREFACE . הבעייה שאין שמע לרמקולים וגם לאוזניות ? התוכנת המיקסר של הFIREFACE פועלת תקין ואני רואה שיש שליטה על הRME (ברמת שינוי פונקציית הנורות בכרטיס). לכאורה , הכל עובד תקין אבל אין שמע. ניסיתי גם להתקין XP 32BIT ועדיין אותה בעייה. החשד שלי שזה משהו שקשור לכרטיס הDYNA…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא חושב שזו בזו בעיה של ביצועים כי הורדתי למינימום הגדרות כולל רזולוציה וזה עדיין קורה. זה קרה לי בכל ה PES האחרונים כולל 2013. מעודכנים לי דרייברים אחרונים. ניסיתי לאפשר ולבטל את האופציות בסטינג של: Enable frame skipping Wait for Vsync זה לא עוזר. האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רב , לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב ושמתי WINDOWS 7 64BIT והתקנתי KASPERSKY 2013 INTERNET SECURITY . השתמשתי ב KEY לזמן מסויים ואחרי שהוא ניגמר האנטיוירוס התריע שהמפתח לא תקין ובעקבות זה הוא לא פעיל והוא ממליץ להשמיד את כל התהליכים שפועלים על מנת שהמחשב לא יחשף לוירוס עד שאני אשים מפתח חדש . לחצתי על YES ואז על צג המסך הופיע ההודעה : NO VIDEO INPUT , ENTERING SLEEPING MODE המסך נכבה אבל המחשב נישאר דלוק והעכבר/מקלדת לא עבדו...כיבית את המחשב וניסיתי להדליק אבל..אותה הבעיה לבסוף הוצאתי את הכבל של הספק כוח + כרטיס מסך וחיברתי מחדש , ואז זה עבד. הייתי בטוח שהבעיה נפתרה , מאז כל כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה . זה מתחיל בזה שלפעמים אני מדליק את המחשב ואז פותח שירים …
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את Google Chrome ומשום מה הוא באנגלית. איך אני משנה אותו לעיברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חיצוני של WD. שאני מחבר אותו למחשב נדלקת הנורה הכחולה שלו,יש תחושה שהוא עובד, והמחשב משפיע ביפים, אבל הוא לא מזוהה. ניסיתי כמה מחשבים והתופעה דומה. מה ניתן לעשות? יש לי מידע חשוב בפנים. תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-