עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rollita,

יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by david86,

כשהמחשב שלי נידלק הוא רושם press del to run settup press tab to display bios post message מה זה אומר ?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 13:08:02 איך אני מוריד את הדבר הזה? לא רוצה שהיה את זה כשאני ניחנס לונדוס

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by foto911,

שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by roei_b,

יש לי 2 זכרונות 512, עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עוד 2 במקומות הפנויים (תמונה) אם כן, אפשר כל זכרון או רק 512 עם אותו ה-Mhz? נ.ב. איך אני יכול לדעת את ה-Mhz של הזיכרון שלי? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by liran12345,

איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה והפעלתי את המחשב, המחשב עבד אבל נהיו לי כאלה פסים ורודים לאורך המסך... ואחרי כמה דקות המחשב פשוט עשה FREEZE ונתקע. אחרי שעשיתי לו ריסט הוא בכלל לא עלה ועשה כל 3 שניות צפצוף אחד ארוך (הלוח הוא K8NS של GIGABYTE). ניסיתי לשים כרטיס מסך PCI ישן ועדיין לא עובד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by redead,

חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by Liquid,

שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by wildstar76,

שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by bg1987,

Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by LemmiWinks,

התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by tamr,

שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by yonatanR,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול (וסליחה אם זה לא), אבל איזה חלק כדי לי להוסיף למחשב שלי (מפרט בצד) בתקציב של עד 500 שקל (עדיף פחות) כדי שהוא יריץ לי משחקים יותר מהר? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by IlanF,

כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by webking,

צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  19. הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי החלפתי מעבד למחשב שלי והכל היה בסדר... אבל , משום מה לאחר העליה המחשב פעם מזהה פעם לא מזהה את כרטיס הרשת ... אפילו אחרי החלפת הסלוט המצב נשאר ... יש לכם רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by niva401,

הרעש חזק בכל הדלקת מחשב, ולאחר כדקה מפסיק- האם המאוורר גורם לרעש?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום. רציתי לדעת באילו דרכים אני יכול לדעת אילו תקלות ישנן בכונן קשיח שלי. תודה רבה לעוזרים מראש.

23. Started by Schaeffer,

פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by T-80,

שלום רב1 בשלב מסויים של ההתקנת משחק מופיע הודעה YOUR SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED וגם הוא רושם שיש צורך להתקין שנית ומאוחר יותר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש מפרט של המחשב : מעבד 3G זכרון 1G כרטיס מסך NVIDIA 5200

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.