תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם של אינטל D865GLC,לפני כמה ימים קיבלתי כרטיס טלוויזיה וכשחיברתי אותו פעם אחת הוא לא עבד אבל אחרי שהבנתי מה הבעייה וחיברתי אותו בפעם השנייה,הוא פעל ומאז הכרטיס קול המבונה בלוח אם לא עובד,גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס טלוויזיה ופירמטתי את המחשב,לא עזר. הדבר היחיד שעזר זה לחבר כרטיס קול ישן בחריץ הPCI.עכשיו,זה הגיוני בכלל שדווקא בכרטיס קול ושום דבר אחר בלוח אם לא יפגע חוץ ממנו? הדרייברים לא מראים שחסר משהו,ההתקנה של הדרייברים של הצ'יפסט שאם אני לא טועה כוללת את הכרטיס קול אומרת בהתקנה SUCCEED למרות שהוא לא עובד,כאילו ממש הוא לא קיים,גם בEVEREST לא מצאתי יותר את הכרטיס קול ולפני כן מצאתי.עוד שאלה, יש הבדל בין כרטיס הקול SoundMAX לבין Creative SoundBlaster PCI והא…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי מדבור במחשב חדש עם 16 גיגה ראם + SSD + WIN10 התקנתי את כל הדרייברים שאני מכיר אבל עדיין יש דיליי קל בעכבר. הוא לא חד כמו שהיה לי בלפטופ I5 מדור 3 עם 8 גיגה ראם. מה אפשר לעשות ? או שככה זה הNUK
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זאת הבעיה ? או שישנה בעיה אחרת ? כ יהטמפרטורה נשארת על 53 (לא עוברת אותה או יורדת או נשארת ) ..
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון כשאני משחק במשחק PES אני לפעמים רואה כאלה קוים שיוצאים מהשחקנים (מצורפת תמונה) עדכנתי דרייברים למסך DIRECTX לא עוזר כלום מה לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי ת'מחשב החדש שלי... AMD 64 3200 Asus A8N SLI Deluxe V-DATA 2X512 WD 80 GB SATA והוספתי לו לבד עוד הארד דיסק של 80 ג'יגה (לא SATA?) ואת הכרטיס מסך Asus EN6600GT כשאני מדליק ת'מחשב כל המסך מלא בכל מיני תווים וקשקושים (אם מסתכלים טוב יש תמונה ברקע) אני משתגע אני לא יודע מה זה...ואני לא יודע אם זאת בעיה של דרייברים כי אין בכלל מערכת הפעלה על המחשב... בדקתי 200 פעם ת'חיבור של הכרטיס מסך והוא בסדר... בדקתי גם כמעט כל חיבור אחר במחשב ואני פשוט לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור? תודה מראש... ערכתי - מקווה שזה בסדר...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-