עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by PolishMan,

שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  3. לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by redman,

אז ככה היום הלכתי לחנות מחשבים שממנה קניתי תמחשב אמרתי להם שיש לי בעיה במשחקים שאני לא יכול להגביר תגרפיקה בכרטיס מסך כי המשחקים מתחילים להיתקע אז הם אמרו לי כי הכרטיס חלש ואני בקושי מנצל 10 אחוז מהמעבד שלי עם הכרטיס הזה ויש לי Gforce FX5700 LE 256 MB אז מעניין אותי לדעת איזה כרטיס כידי לי לקנות כידי שאני יוכל להישתולל עם הגרפיקה במשחקים הסכום של הכסף לא משנה לי כי עם אני כבר יקנה אז זה יהיה עוד כמה חודשים ואני רוצה תהכי תותח בחנות המליצו לי לקנות radeon במקום geforce וגם מעניין אותי בכמה הכרטיס שיש לי פחות טוב מה טי אי 4200 ועוד שאלה על לוחות אם יש לי intel rocklake 865perl העם זה נחשב לוח טוב וגם מה אומר ה 865 וה 785 מה שאני יודעה שאמרו שה785 יותר טוב למשחקים רק במה ? ו…

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  6. יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. יש אפשרות שאני יצליח להתקין XP בלי שאני יקנה פלופי חדש?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by bigbosf,

אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by ofekd23,

כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by XybeR,

ברשותי ספק 300W ג'נרי בן 5 שנים. אתמול החלפתי כונן קשיח למחשב ומאז אי אפשר לעבוד על המחשב יותר מ5 דקות (הכונן עצמו עובד כראוי). המחשב עולה אך ברגע מסויים הוא נכבה, המאוורר של המעבד ממשיך להסתובב והרמקול הפנימי של המחשב משמיע "טרררררררררר". כונן הDVD והצורב לא נפתחים גם כן. האם זאת בעיה בספק וצריך להחליפו או שיכול להיות שחלק אחר גורם לבעיה זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. Started by sapartil,

אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?

13. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by WaREZ-MaN,

החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by IlanF,

אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by dr computer,

שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by davidreznic,

יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…

20. Started by Electrobunny,

חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?

21. Started by SliDeRShai,

היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by Ronen Mars,

תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. אני שואל בשביל חבר שלי: הוא פתח את המחשב רואה שהספק לא עובד אם כי המאוור שלו עובד. נראה כאילו חלק מהחשמל כן מגיע למחשב כי האור בCD למשל פועל, המחשב עצמו כמובן לא עובד. הוא חושד בהספקות חשמל שהיו לאחרונה בבניין שגרמו לבעיה הלא לגמרי ברורה. 1. יש לכם מושג מה הבעיה? 2. כמו כן ישמח להמלצות למעבדה אמינה באזור חיפה (עדיף באזור מרכז חורב). אפשר גם להשאיר לי הודעה פרטית אם אסור לפרסם בפורום. 3. במידה ואכן הספק הוא מקור הבעיה, מהן החברות המומלצות (נראה לי שהוא צריך ספק של 400W)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by natiman,

יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים