תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לגאונים, ביום שיש האחרון האנטי וירוס שלי (קספרסקי)מצא וירוס. באופן אוטומטי הוראתי על מחיקת הקובץ. בחצי עין ראיתי שהקובץ המדובר הוא explorer.exe שניות לאחר מכן המחשב סגר את עצמו וביצע איתחול. המחשב עלה עד לנקודה של הטפט וזהו (אפילו הושמעה נגינת הפתיחה של ווינדווס). נסיונות של פתיחה במצב בטוח נתנו את אותה תוצאה. נסיון של העלאת המחשב בתצורת המחשב שעבדה טוב בפעם האחרונה (מסך הפתיחה F8) גם הניבה את אותם תוצאות. מה עושים?! האם אני יכול לקחת את הקובץ ממחשב אחר ולהעתיק אותו אלי למחשב יתקן את הבעיה? תודה מראש ???
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום,לפני כשעה שדרגתי את הזכרון שלי.. היה לי אחיד ג'יגה וקניתי עכשיו עוד אחד.. אותה חברה,אותו DDR ,אותו מגהרץ.. והמחשב לא קולט אותו... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
או.קי הורדתי את גירסת הבטא של וינדוס ויסטה הקובץ הוא קובץ ZIP ששוקל 3 ג"ב עכשיו שהמרתי את הקובץ לתקיה רגילה מופיע לי שהתיקיה שוקלת 124 ק"ב ויש בפנים קובץ טקסט שכתוב בו This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. מישהו בבקשה.. יכול להסבביר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתקין את מערכת ההפעלה!?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS 1201N עם 3GB זיכרון. עד היום הכול היה בסדר... היום פתאום המחשב קרס ושהפעלתי אותו מחדש הוא עבד ממש לאט ואז ראיתי שרשום שיש 3GB זיכון מותקן אבל 760MB~ Usable? למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות או שהלך הזיכרון וצריך לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-