תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק הוא לא פותח את הדיסק אוטומתי עם הautorun ואני צריך להיכנס לקבצים ולפתוח ידנית את הקובץ יש לי xp sp2
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום. לצורך גיבוי דחוף אני מנסה לחבר HD מהמחשב הישן, למחשב החדש שבו לוח אם P4C800 E עם הארדיסק שמחובר כ SATA. מכיוון שאינני יכול לחבר את הישן אלא בIDE, ניתקתי פשוט את אחד הסידירומים שיש לי וחיברתי אותו במקומו, אבל מה שקיבלתי זה "העלמות" של הHD הישן וגם של הצורב שישנו במחשב. ניסיתי במקום הצורב וקיבלתי את אותה התוצאה -"העלמות" של הכוננים . שיחקתי בגימפור ובכלל עלה לי ה HD הישן כמערכת ההפעלה הראשית... אבל הודיע על שגיאה ונכבה. אני זוכר שכבר עשיתי את זה פעם ובלי כל בעיה - אז במה בכל זאת טעיתי ? הרי המערכת אמורה "להבין" את הגימפור. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעיה שקרתה למחשב של חבר ובגלל שניסיתי לעזור לו אז אני שואל פה. אז ככה: לפני כמה ימים הלוח שלו התחיל לעשות רעשים מדי פעם ואז בכלל הפסיק לעבוד, כל פעם שהוא לחץ על הכפתור הדלקה כלום לא הגיב. באתי לבדוק את המחשב ושמתי לך שהמאוורר של המעבד היה מלוכלך בצורה מטורפת ובקושי הסתובב. אחרי פירוק של גוף הקירור וניקוי יסודי שלו התפניתי לבדוק את הלוח בצורה רצינית יותר, והבעיה עדין המשיכה... המחשב פשוט לא מגיב לכלום. ניסיתי להחליף ממש הכל במחשב: זכרונות, כרטיס מסך, הארדיסקים ואפילו כונן דיסקטים, שום דבר לא עזר. למרות שהספק היה נראה לי תקין לחלוטין (וזה גם היה ספק טוב דוקא) החלטתי לנסות ספק אחר, ובאמת שחיברתי אותו אני שם לב שהלוח פתאום נדלק אבל אין לי שום תצוגה, לאחר מבט נוסף בלוח שמתי לב…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב זה המפרט הנוכחי והאם הספק יחזיק ת 8800GT DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM ספק ומארז גנרי אני רוצה לשדרג ספק הרד דיסק כרטיס מסך וזיכרון כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PS-05 סה"כ …
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יד לי כבר כמה זמן מעבד חדש E6750 כל הזמן במיליון תוכנות כולל של הלוח אם שלי הוא מראה לי שהוא פועל על 2 GH ןלפעמים קופץ ל2.6 כמו שהוא אמור להיות... זה מראה בתוכנה של הלוח אם (P5K-E) שמתי שזה עובד על המהירות הנמוכה זה כפולה של 6 ושזה קופץ למהירות הנכונה זה כפולה של 8...
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב חדש וכשאני מדליק את המחשב הכל נדלק (מאווררים וRGB ) אבל המסך לא עולה. בדקתי כמה וכמה פעמים את החיבור של הכרטיס מסך ונסייתי לחבר את המסך לחיבור של הלוח אם וגם לא עובד כמובן שניסיתי גם מסך אחר מה יכולה להיות הבעיהה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום.! שיחקתי במשחק gta sa ופתאום נעלם הסאונד. עכשיו שיצאתי מהמשחק לא היה סאונד גם כששמתי שיר או כל מה שאמור להשמיע קול... אחרי כמה זמן זה הסתדר בלי פעולה מיוחדת שלי. עכשיו יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס קול? שמעתי גם שיש בעיות במשחק עצמו...מה אני צריך לעשות עם זה?(אמרו לי להוריד או לשים קבצים-צריך הסבר כי לא ממש הבנתי) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חזרתי היום הבייתה, הפעלתי את המחשב (ז"א הדלקתי את המסך, המחשב היה דלוק) ועבדתי עליו כמה דקות כרגיל. לפתע החלו קולות חזקים של קריאה מההארדיסק. נתתי לזה דקה, וכשהם לא הפסיקו, ובנוסף כל התוכניות שפעלו ברקע נתקעו, לחצתי על ריסט. המחשב לא סיים את הבוט וביקש דיסקט עם מערכת ההפעלה. כניסה לביוס הראתה שאחד ההאריסקים (זה שעליו מותקנת ווינודס וכל המידע שלי) לא מזוהה. כיבוי והדלקה לא עוזרים - רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
hey everybody. since today's morning my computer screen showed blank image even though windows was uploaded as normal. after a few tries it showed the image correctly for a few moments and then it started to hiccup that much i cant use it. and then a blank image again. i think the problem is in the graphic card and not the screen itself but im not sure. what is the problem, what caused it. how can i fix and and how can i make sure the problem wont come back later? (im using my bro' comp which hebrew isnt installed in, but i can still read in hebrew.) thanks for helping, ran
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2. בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לקחו ממני כסף על שירות ''מומחה'' והוא נתן לי רק שם וסיסמה שלי ולא עזר כלום. אמרתי לו שפרטים האלה כבר יש לי. תעזור לי להתקין נתב. קיבלתי תשובה ממנו שהוא לא מכיר את נתב הזה. על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone. מה אפשר להמליץ לי במצב הזה? נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-