עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by r0075,

רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  3. אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by xls,

שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. אוקיי אז ככה הכל מורכב חוץ מהדברים הללו: 1) חיברתי את "ATXPWR1" (זה עם ה20\24 פינים), אני צריך לחבר גם את "ATX12V1" ? 2) לכרטיס מסך שלי, GTO2, יש כבר חיבור כוח (משהו כזה עם 6 פינים), חיברתי אותו, אני צריך לחבר גם את ה"ATXP41" ? 3) חיברתי את הכבל SATA של הארד דיסק ללוח אם, משמאל לחיבור הזה יש מן חיבור ארוך כזה דומה לSATA שמתאים גם לכבל שיוצא מהספק עצמו, אבל הוא לא מגיע לחיבור בהארד דיסק, WTF IS THIS?! 4) בקשר לספק, הייתי אמור לקחת CHANNEL WELL TECH אבל לא הגיע אז לקחתי FSP 400PA, (קראתי והוא DUALRAIL), עכשיו, זה משנה באיזה צורה אני שם את הספק ? שמתי אותו הפוך לצורה שהוא פה: (שמתי שהמאוורר בצד ימין והמפסק והשקע בצד שמאל) זהו לבינתיים , תודה רבה רבה!!

6. Started by WhiteHaze,

שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by orlupo,

היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Xardas,

אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Bagheera,

שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by eb,

בזמן האחרון המחשב קופא לי באמצע העבודה. בערך 10 דקות לאחר הדלקת המחשב הוא פשוט קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וניתן לצאת מהמצב רק ע"י boot בנוסף שמתי לב לרעשים מוזרים מהמחשב, אני חושב שהם מגיעים מהספק אבל לא בטוח. בבקשה עיזרו לי... נתוני המחשב: p4 2.4 G (אגב טמפ' המעבד בזמן שהמחשב נתקע היא בערך 35-40 מעלות) לוח אם asus p4s533-vm 512 DDR המארז והספק סטנדרטים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב 300W אני חושב שזו בעיית חומרה משתי סיבות, האחת שהרצתי את כל תוכנות האנטי וירוס, spyware וכו' ולא מצאתי כלום והסיבה השניה היא שיש לי גם מערכת הפעלה לינוקס על המחשב וגם שם זה קורה אם כי בתדירות פחותה. תודה מראש לכל העוזרים , תצילו אותי....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  14. אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  15. המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:

16. Started by urisvi,

שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.

19. Started by elad_jacoby,

אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?

20. Started by BlackShadow,

יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.

21. Started by harel_d,

שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

22. Started by shtrum,

אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. Started by AMD-GUY,

כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. אני מדליק את המחשב הוא משמיע כמה ציפצופים ואז מעלה את מערכת ההפעלה,אבל המסך לא נידלק. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים