תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
Radeon HD5770, Catalyst 2012.0214 2 מסכים - 19' 4:3, ועוד אחד 22' 16:10. אני רוצה להשאיר את שולחן העבודה כברירת מחדל על המסך הקטן (כלומר להשאיר בו את הטסקבר וכו'). -אבל- אני רוצה שכשאני מפעיל משחק אז הוא ירוץ כברירת מחדל על המסך הגדול. יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
הי, הדיסק הקשיח שלי כל הזמן כותב - משמיע רעש כתיבה ונורת החיווי שלו מהבהבהת. על כל דף חדש באינטרנט שאני פותח הוא כותב - כאילו והRAM כלל אינו פעיל והוא כותב ישירות לקשיח. התופעה לעיתים קיימת ולעיתים לא. בעבר הייתה ופתאום נעלמה למספר חודשים ועכשיו התחילה שוב. מישהו מכיר? רעיונות? תודה, אשר
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח Pcpartner P3 Socket 370 עם צ'יפסט Via Apollo Pro Plus ועל הלוח מעבד 500MHZ קופרמיין עם באס 100, קיבלתי מחבר מעבד 866/133/1.7V יענו 866MHZ עם באס 133 על 1.7V, הלוח שברשותי תומך 133FSB ויש לי שלושה סטיקים של SDRAM PC133 128MB שלושתם פועלים ביחד עם ה500MHZ, שמתי את ה866 בלוח ואין פוסט בכלל, עכשיו המעבד בטוח תקין 200אחוז, האם עידכון ביוס יעזור לבטח?, או שזה יכול להיות גם משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות? תודה רבה, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חודשיים הלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rh וכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות? ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלות מה הוא מזייף נכון? כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-