עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by Colorless,

אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by shimoncc39,

שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  6. יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Relos,

היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.

8. Started by KRS1,

יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  10. הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  12. אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!

14. Started by adielco,

שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל

15. Started by Y-R,

שלום, יש לי נייד ASUS N550JV כאשר אני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל הוא אומר לי שיש לי את ההכי מעודכן. אם אני נכנס לאתר של אינטל יש שם אפשרות לעשות סריקה על המחשב ולבדוק אם יש דרייברים חדשים יותר, שם הוא כן מראה לי שיש דרייבר חדש ושצריך לעדכן. ניסיתי התקנה ידנית והצלחתי ואני רואה את השינוי אך ברגע שהוא עושה חיפוש לדרייברים מעודכנים הוא מחזיר לי את הדרייבר הקודם... כאילו עושה DOWNGRADE לדרייבר.. זה מוזר ולא נתקלתי בזה... השאלה זה למה זה רוצה לעדכן את זה ... כשאני עם הדרייבר הישן יש לי קריסות מדיי פעם עם התקלה הזאת : driver irql not less or equal igdkmd64.sys ואחרי שעדכנתי וזה היה זמנית עם החדש לא משנה מה עשיתי הכל עבד חלק... אשמח לרעיונות. תודה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Minex,

יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tomer Schneider,

שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. כל כמה זמן נתקע לי המחשב בfreeze ואז משתחרר. גם העכבר נתקע. כל בערך 20 או 25 דק זה קורה. יש גם סאונד מוזר של המחשב כשהבעיה מתרחשת. מה עושים? תודה לעונים!

19. Started by D.J.C,

יש הקלטה מאוד חשובה לי על קלטת שאני רוצה להעביר למחשב כקובץ mp3 כדי שאוכל לשלוח לחברים וגם להכין דיסק יש בקלטת כמה שירים ואני רוצה להפריד בינהם ל"טרקים" שונים במטרה להכין דיסק שאפשר להעביר בין שירים לפי מה שהבנתי אני צריך תוכנה להקלטה מהטייפ ותוכנה להפרדה בין השירים יש פה מישהו שיכול לעזור לי בבקשה??? בתודה d.j.c

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. התחדשתי במסך ועכשיו יש לי 2 מחוברים בכבל DP. ברגע שהמחשב נכנס להשהייה או מצב שינה הם נכבים אבל אם אני לוחץ על המקדלת או מזיז את העכבר הם לא נדלקים תמיד מה שכן המחשב עצמו לפעמים מגיב כי אם אני לוחץ alt+f4 ואנטר (סוגר את כל החלונות ובסוף זה עושה כיבוי) אז יש תגובה. אני מנסה להבין אם זה בעיה מהמסכים, מהכרטיס מסך, מהווינדוס , הגדרות צריכת חשמל?. להשאיר הכל מבלי לכבות זה סתם יכול לעשת צריבות במסך. זה גם לא קורה תמיד. לפני שחיברתי את המסך זה היה קורה לי לעיתים ממש רחוקות וזה היה מהמסך עצמו שפשוט הייתי עושה פריקה (מנתק מהספק שלו, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה ואז מחבר והכל היה עובד) עכשיו זה משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  21. Started by ofer40,

שבת שלום יש לי מסך סמסונג מדגם 971P שרק אחר מספר שעות ללא חיבור למחשב מתחיל לעבוד. במצב רגיל אני מקבל נורה מהבהבת והמסך לא מציג כלום גם אם הוא לא מחובר למחשב בכלל. כרגע המסך לא עובד וגם הספק שלו קר. האם צריך להחליף ספק או שעדיף כבר לקנות מסך חדש? אם מסך חדש איזה דגמים יש היום ברמה של המסך שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. Started by K0sTa,

פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

24. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.