תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב.. ויצאה גירסת ביוס יותר עדכנית ממה שיש לי . רציתי לדעת האם כדי לעדכן את הביוס לגירסה הכי עדכנית או להשאיר אותו ככה? ואם כן מה זה נותן העידכון? תודה לכל מי שעוזר :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי וינדוס 10 והעכבר המובנה של המחשב לא עובד וגם לא מופיע בהגדרות של העכבר או במנהל התקנים, המקלדת עובד רק העכבר לא. עשיתי עדכון לוינדוס והעכבר עובד הבעיה שאחרי העדכון המחשב בקושי זז גם באתחול נקי אז החזרתי את המחשב לגרסא קודמת ללא עדכון והמחשב עובד מהר. הדגם של המחשב הוא lenovo ideapad 330 יש למישהו מושג איך אפשר לסדר שהעכבר יעבוד בלי לעשות עדכון לוינדוס? לא ניתן להתקין דרייבר גם אני מקבל הודעה שגיאה code 1. וינדוס 10, 64ביט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הרכבתי לי מחשב חדש הביוס עולה ונראה שהכל תקין ושהוא קולט את הרכיבים אבל לצערי הוא נכבה בכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס(הווינדוס תקין בדקתי) חשבתי על זה שהבעיה היא אולי בram שמגיע ל3600 , בנתיים שהלוח אם מגיע ל2600(אבל עד שאין לי פה אימות לזה לא יכול לדעת). *תמונה של המפרט מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי נייד ASUS N550JV כאשר אני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל הוא אומר לי שיש לי את ההכי מעודכן. אם אני נכנס לאתר של אינטל יש שם אפשרות לעשות סריקה על המחשב ולבדוק אם יש דרייברים חדשים יותר, שם הוא כן מראה לי שיש דרייבר חדש ושצריך לעדכן. ניסיתי התקנה ידנית והצלחתי ואני רואה את השינוי אך ברגע שהוא עושה חיפוש לדרייברים מעודכנים הוא מחזיר לי את הדרייבר הקודם... כאילו עושה DOWNGRADE לדרייבר.. זה מוזר ולא נתקלתי בזה... השאלה זה למה זה רוצה לעדכן את זה ... כשאני עם הדרייבר הישן יש לי קריסות מדיי פעם עם התקלה הזאת : driver irql not less or equal igdkmd64.sys ואחרי שעדכנתי וזה היה זמנית עם החדש לא משנה מה עשיתי הכל עבד חלק... אשמח לרעיונות. תודה וחג שמח !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-