עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Salwaby,

Ok. so in the past couple of weeks I've been suffering from weird shutdowns. I cant really pinpoint the factors responsible to these reboots, I suspect it is caused by stressing the computer because it has occurred several times while in game or watching 1080p videos. I'm fairly sure it has nothing to do with the video card because I haven't been experiencing weird displays issues, just sudden reboots. but it's weird though, because i did do a stress test to the PC and it hasn't rebooted then.. it appears very random like. I have checked core and GPU temperatures, none are excessive and are at their basic usual level. I'm kinda at a loss here, if anyone has useful insight…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by kerennet,

לפני שבוע הוא התחיל להיתקע באמצע, פשוט היה קופא באמצע פעולה, וחייבים לעשות ריסטרס מהמארז. פירמטטתי... ושוב.. החלפתי הארד דיסק... הוא היה נתקע תוך כדי ההתקנה החלפתי הארד דיסק (שלישי כבר).. התקנתי ווינדוס.. גירסה אחרת של ווינדוס.. עבד יומיים יפה, ונתקע.. אותו דבר בדיוק. התחלתי לשים לב שכשהוא נתקע ההארד דיסק עושה רעש שהוא כאילו נכבה, או מפסיק לקבל חשמל.. החלפתי את הכאבל שמחבר את ההארד דיסק למחשב... עבד יומיים יפה.. ושוב אותו דבר. חיברתי את ההארד דיסק ל- ide 2 (במקום הסידי רום. ניתקתי לגמרי את הסי די רום..), עבד כמה שעות ונתקע. בכל הפעמים שהוא נתקע, המחשב ממשיך לרוץ, מאווררים וחשמל.. הכל עובד.. יש למישהו הצעות למה זה קורה?? הלוח הוא AMD ישן פצצות, ומעבד חלש (900), אבל הדברים…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. יש לי מחשב חדש, והתקנתי עליו היום windows 7 32bit ואין לי גישה לרשת הביתית כשאני מחבר אותו לכבל רשת (הוא מראה כאילו הכבל מנותק למרות שהכבל פעיל ויש נורה מאחורה שמראה אורות בנקודה שהכבל מחובר אליה). הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה של דרייברים וצריך להתקין אותם על מנת לגרום לווינדוס להכיר את החומרה שלו ולקלוט את כרטיס הרשת המובנה בלוח האם. הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא בשום מקום הורדה לדרייברים של הלוח אם (DP55WG) כשאני נכנס לאתר של אינטל לאזור ההורדה של הדרייברים אני תמיד מגיע לאותו עמוד של page not found ואני לא מצליח למצוא שום הורדה אלטרנטיבית. אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים, והיות שהמחשב עצמו לא מחובר לאינטרנט אני לא יכול להריץ עליו תוכנות למציאת דרייברים חסרים. למישה…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by D-M-X,

אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by ohadbx,

העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by zy2000,

שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by davie007,

כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by swisaavi,

התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Freemee,

יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by ciauai,

עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

כשאני לוחץ על EJECT המגש יוצא ואז אחרי שניה נכנס. כלומר הוא לא נשאר פתוח. אז הוצאתי את המגש, החזקתי ביד, שמתי דיסק ונתתי לו להכנס, אבל הוא לא קרא את הדיסק. כל פעם היה רעש כאילו הוא בא לטעון ואז עוצר. לזרוק לפח או שיש משהו שאני יכול לעשות?

14. קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by eyal1506,

אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by dudubitn,

שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by duk4u,

היום החלטתי לנקות מחשב מאבק וגם לרענן משחה טרמית. אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בעליית הוינדוס המערכת גילתה חומרה חדשה וביקשה להתקין דרייבר. פתחתי את מנהל התקנים וזה מה שמופיע. בסך הכול הוצאתי גוף קירור של המעבד החלפתי משחה טרמית, וכרטיס מסך כדי לנקות מאבק. לא החלפתי שום חומרה, וגם אנני מזהה איזו חומרה לא מותקן דרייבר. אשמח לקבל תגובות...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by Scarface,

בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by almoglevi,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי לפטופ עם ויסטה עליו בנוסף קניתי מצלמת רשת ולאחר סיום ההתקנה כשאני רוצה להפעיל את המצלמה זה נותן לי את ההודעה הבאה: there is no video capture hardware ניסיתי גם להוריד תוכנת video capture באינטרנט, אבל עדיין זה לא עובד. אודה לעזרתם המהירה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by shanibh,

היי, לפי הכותרת, הבעייה נראית כבעיית WINDOWS, אבל...הבעייה חוזרת אחרי פירמוט והתקנה מחדש של ה-WINDOWS , שני הארדיסקים שונים, שני דיסקים שונים של התקנה של WINDOWS. אני אכתוב את כל הבעיות בנקודות, לפי דעתי מדובר באותו בעייה בכל המקרים למרות שהם שונים, ואני דיי סבור שמדובר בבעיית חומרה עקב זה שהמחשב עבר פירמוט והותקן פעמיים מדיסקים שונים * כל קבצי ההתקנה שאני מוריד EXE. כולם CORRUPTED, אפילו דברים שאני מוריד מאתרים כמו DOWNLOAD.COM * כל קבצי ה-RAR שאני מוריד , נותנים הודעת CRC ERROR , לא תמיד באותו מיקום * המערכת עושה ריסטרט לבד, סתם כך פתאום. * ה-EXPLORER וגם MOZILLA נסגרים ונותנים את הודעת השגיאה הרגילה בתדירויות מטורפות * התקנה של WINDOWS מודיעה על כך שקובץ מסוים לא יכל …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by ido567,

יש לי ראוטר של חברת level one ויש בו גם firewall והfirewall חוסם לי מלא מישחקים בלי הודעה אפילו מישהוא יודע איך אני מבטל את הfirewall באופן זמני מתי שאני משחק במשחקים האלה..

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.