תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח בטכנולוגיית SATA2 של 500GB.... למחשבי לוח אם MSI מדגם K8MM-V. מה עלי לעשות כדי לחבר את הדיסק הקשיח שיזהה אותו בביוס? שניסיתי הוא לא זיהה אותו. וניסיתי להתקין דרייברים מסוג VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility. אנא עיזרו לי לפתור בעיה זו. בתודה מראש, ניב
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? עריכה: מצטער מנהלים נראה לי שלא רשמתי את זה בפורום הנכון, תמחקו את ההודעה אם זה לא במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הלוח is7-e ואני שומע הרבה יותר חלש לעומת הלוח הקודם שלי, זה בטח קשור לזה שיש לי פה 6 ערוצים, איך אפשר לסדר את זה? (להגביר את עוצמת הקול)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ABIT IS-7 וחשבתי על לעדכן ביוס..עכשיו יש לי כמה שאלות: במה יועיל לי לעדכן ביוס? מה עלולות להיות הבעיות שיווצרו מכך? ואם אפשר אז תנו לי קישור לעידכון ביוס ואיך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
באמצע משחק קארומ שמי שלא יודע זה משחק ביליארד ברשת התכבה לי המחשב בפתאומיות ולפני שהוא התכבה קיבלתי מן מסך כחול שלא הספקתי לראות אפילו מה כתוב בו. בכל מקרה העלתי קבצי minidump ,מישהו יכל בבקשה להסביר לי מה הייתה הבעיה?הקובץ האחרון אני מניח שהוא קשור למקרה הזה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מידי פעם המחשב עושה הפעלה מחדש . סתם ככה באמצע העבודות והמשחקים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי העביר אתמול תמחשב מהחדר של אחותו לחדר שלו אז המחשב תקין הכל טוב רק מה שהאינטרנט לא פועל כנרא הבעיה שבמודם עצמו יש כמה נורות כאלו אז כתוב cable והנורה לא דולקת ומיקודם היא עבדה אני לא יודע מה הבעיה החבר מטריף אותי תקן לי ואני לא מצליח . אז אחים שלי תעזרוווו אני מחכה לתגובות תודה .
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש יש לי אותו כבר שבוע והיום בפעם הראשונה הוא קרס בפתאומיות ולאט לאט זה מתחיל לקרות בתדירות יותר גבוהה.... הורדתי דרייבים לכרטיס מסך x200 (מה שבא עם המחשב)הורדתי גם catalyst וזה לא עזר הוא מתכבה בפתאומיות כל פעם.. בבקשה תעזרו לי....=\ תודה מראש (נכבה-עושה ריסט)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של חברת NEC 3520A אני מצליח לצרוב וגם לקרוא דיסקים רגילים(CD), הבעיה מתחילה כאשר אני מכניס דיסק צרוב של DVD הוא שואל אותי מה ברצוני לעשות איתו איתו לצרוב מידע מוזיקה וכו' כלומר הוא לא רואה את המידע לקחתי את הדיסקים האלו למחשב אחר ושם הם כן נפתחו, המעניין הוא שהוא עדיין צורב דיסקים של DVD רק הוא לא קורא אותם אחר כך, אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או של מערכת ההפעלה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-