עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by XybeR,

ברשותי ספק 300W ג'נרי בן 5 שנים. אתמול החלפתי כונן קשיח למחשב ומאז אי אפשר לעבוד על המחשב יותר מ5 דקות (הכונן עצמו עובד כראוי). המחשב עולה אך ברגע מסויים הוא נכבה, המאוורר של המעבד ממשיך להסתובב והרמקול הפנימי של המחשב משמיע "טרררררררררר". כונן הDVD והצורב לא נפתחים גם כן. האם זאת בעיה בספק וצריך להחליפו או שיכול להיות שחלק אחר גורם לבעיה זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by Idan-h,

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם.. היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים. בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו. אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון! מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה? אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס? או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת? א…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by WaREZ-MaN,

החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Electrobunny,

חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?

10. עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by SliDeRShai,

היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. זה נראה לי המקום הכי מתאים בפורום אז בבקשה אז ככה ב-2 התמונות למטה תראו אלו כבלים יש לי בבקשה בבקשה אנשים תסבירו מה לחבר ולאן...!!! תודה לעוזרים... http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535857.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535867.jpg מה לחבר ולאן!!!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by berner,

חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. שלום.... במהלך כול התקנה של DRIVER 163.75/163.69 שמותאמים בוודאות לכרטיס מסך שלי 640MB 8800 GTS . המחשב כאילו עובר למצב SLEEP, המסך נכבה ולא חוזר להידלק והמחשב עדיין עובד. מה שמוזר יותר שאני מפעיל אותו מחדש הדרייברים מופים כאילו הם הותקנו, אך אני דיי בטוח שהן לא הותקנו טוב אחרת המחשב לא היה נרדם. תודה לכול המגיבים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Pro modder,

היי חברה. לפני שבועיים בערך התחילה לי הבעיה המוזרה הזו. יש לי מחשב חזק, עם קירור מים, כל הרכיבים לא עוברים את ה 40-45 מעלות. - לאחר שאני מדליק אותו הוא עובד בערך שעתיים ואז הוא קופא, אי אפשר להזיז את העכבר או לעשות כל פעולה שהיא על המקלדת. אני כל פעם נאלץ לעשות Reset למחשב על מנת ל"דלג" על הבעיה. והיא חוזרת שוב כעבור שעתיים פחות או יותר. המחשב לא נמצא תחת עומס של משחקי מחשב או עיבוד גרפי גבוה, צריכת המשאבים נמוכה מאוד ואני לא מצליח להבין מה גורם לכך. אם מישהו נתקל פעם בבעיה או חושב שהוא יודע ממה היא נובאת\יש לו פתרון . אני יותר מאשמח לשמוע על כך. - תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by RX7,

עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by DoR TnT,

המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by GeForce93,

המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. המחשב מתכבה כעבור כמה דקות?! מה יכולה להיות הבעיה? אני מעפיל את המחשב וכעבור כמה דקות הוא נכבה מה יכול להיות הבעיה? המחשב לא נכבה בגלל וירוסים או משהו כזה.... האם יכול להיות שזה המעבד? או ספק? אך אני יכול לבדוק מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by NafSap,

בצחשב עם מעבד PENTIUM II ו WIN98SE במשחקים מסוימים (למשל HARRY POTTER) כרטיס המסך לא מזוהה כלל. ב DXDIAG בלשונית ה DISPLAY רואים ש"חסר" חלק מן הזכרון - יש רק 31.5 מ"ב (דרייברים מעודכנים פיקס ובוצעה הסרה והתקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה והפעלתי את המחשב, המחשב עבד אבל נהיו לי כאלה פסים ורודים לאורך המסך... ואחרי כמה דקות המחשב פשוט עשה FREEZE ונתקע. אחרי שעשיתי לו ריסט הוא בכלל לא עלה ועשה כל 3 שניות צפצוף אחד ארוך (הלוח הוא K8NS של GIGABYTE). ניסיתי לשים כרטיס מסך PCI ישן ועדיין לא עובד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים