עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני משחק, בהתחלה הוא נותן ארור, אחרי זה שוב מפעיל את המשחק ואז המחשב פשוט קורס ונכבה. שתי שאלות: האם יש לווינדוס איזשהו לוג שבו הוא מראה מה הסיבה הרשמית שהוא קרס בגללה? האפשרות של החומרה גם כן עולה, המפרט הוא pentium 2.4 GF6600GT 3*256MB mushkin 400ddr ספק HEC400Watt חדש (דרך אגב הכרטיס מסך מקורר פסיבית) איך אני בודק אם הבעיה היא בחומרה? לדעתי הבעיה היא תוכנתית, איך אני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by oli(v)er,

האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152

4. Started by MOFRA,

המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by חתוליס,

שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AA123,

אוקי יש לי בעיית מסך כחול. זה הורג אותי עכשיו ניסיתי עם התוכנה שבודקת זיכרון, זה עשה משהו על הדיסקט, ואז כתוב לעשות REBOOT... מה זה אומר ? חוץ מזה לא הבנתי הרבה מהמדריך של הניתח קבצי דאמפ. :-X יש מצב אנייעלה אותם בזיפ ומישהו ינתח אותם בישבילי ? תודה מראש לכל העוזרים אני פשוט משתגע מזה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  11. הסיפור קצת מסובך ואני אתן את כל הפרטים, גם אם הם לא רלוונטיים. יש לי מחשב עם Win XP SP2 שעליו שני כרטיסי רשת (on board & PCI). במשך זמן רב הוא היה מחובר ל-ADSL והגלישה הייתה ללא שום בעיה (כרטיס PCI) נוצל לרשת ביתית. לפני זמן מה הופיעו בעיות של אתחולים פתאומיים ותקיעת המחשב. גיליתי שהתפוצצו שני קבלים על לוח האם (ג'יגבייט, לא זוכר את הדגם). לקחתי אותו לטכנאי אמין שעשה את ההלחמות הדרושות בתקווה לתקן בלי להחליף את הלוח. אחרי שהמחשב חזר מתיקון, הוא היה מחובר במשך כמה ימים נוספים ל-ADSL. לפני יומיים התחברתי לאינטרנט בכבלים ומאז התחילו בעיות. מעבר לזה ששני כרטיסי הרשת לא מקבלים IP - limited or no connectivty, המחשב גם נתקע לחלוטין מדי פעם (נדמה לי שבכמה מהמקרים הדבר היה …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by Satlan,

ממצב כאשר אני משחק ב-WARCRAFT 3 בזמן די ממושך, המחשב קופא לגמריי, חייב רסטרט מה אתם חושבים על הבעייה ? כל הפרטים במפרט <---

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by VaNisH,

שלום יש לי בעיה אני מפעיל את המחשב אחרי כמה דקות ספורות הוא פשוט נתקע ואי אפשר להזיז את העכבר או לעשות איתו שום דבר. פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והבעיה לא עוברת. לאחר פעם שניה שפירמטתי התקנתי Asus Probe וראיתי שם ש 3.3V+ הוא ברמה של 2.8 מה זה אומר? האם זו יכולה להיות הבעיה או שיש לכם רעיון איך למה זה יכול להיות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. החלטתי להחליף את הסלרון 400 A שהיה לי במשרד ( 128KB ) באתלון64 3000 אחרי המלצות חמות באתר ונתקלתי במספר בעיות : 1 מחשב איטי איטי בצורה מחרידה 2 אני נכנס לביוס אחרי כמה דקות ריסטרט או מחשב נתקע שם ( מקלדת לא זזה ) חייב לציין דיסק קשיח לא חדש של WD 30 GB אבל עבד עם הסלרון בצורה מעוררת כבוד קניתי צלעות קירור ב 11 $ 1900-2300 סיבובים של GlacialTech דגם : lgloo 7200 light הגוף קירור קיבל מחמאות באתר חומרה שכחתי את שמו אבל ציון סופי 7 מ 10 . ציינתי את הצלעות קירור מפני שחשבתי שאולי הגוף קירור לא מצליח לצנן את המעבד והוא קורס מחום הקטע שהוא בביוס נע בין 48 ל 53 מעלות הורדתי AIDA32 ולא רשום את הליבה של המעבד ממש מוזר רשום "לא מזוהה" והחתימה על המעבד של שנת 2001 משהו נראה לי מסר…

16. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(DDR266)(256M) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) גם בWINDOWS) כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם משהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by amirst1,

שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  21. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  23. כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים