תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מתמשכת כבר בערך שנה בנוגע למחשב ואני ממש מנסה להבין את מקורה... הבעיה היא של ארטיקטים מהבהבים במשחקים, זה לא קורה תמיד, אבל זה יקרה אחרי כמה זמן או מיד, תלוי איפה ומתי. (לפעמים מופיע ולפעמים לא) עכשיו 2 ההבחנות שמיד עולות לבנאדם ההגיוני- 1. הכרטיס מסך דפוק 2. טמפרטורות גבוהות מדי. אז ככה, ניסיתי בעבר עם 2 כרטיסי מסך אחרים על אותו מחשב במשך כמה זמן והבעיות זהות. כרגע יש לי 8800GTS זמני והבעיה חוזרת על עצמה. מבחינת טמפרטורות, עקבתי אחריהן, הן יותר מבסדר והסרקולציה במארז בסדר גמור. יש לציין שהמחשב פורמט מאז והותקנה גרסה שונה לגמרי של Windows 7 ומקורית, הבעיה עדיין חוזרת על עצמה באותו האופן. ספק הכוח שהוא עוד אופציה שהעלתי נבדק גם הוא ואין איתו שום בעיה. א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-7DXE המחשב עולה, אבל שום דבר לא מופיע על המסך! ניסיתי להחליף כרטיסי מסך וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום מאתמול קיימת אצלי בעיה בהעלאת קבצים לא משנה אם זה לשרת כמו Zippyshare, Mediafire וכו' גם כשאני מנסה להעלות סרטון ליוטיוב קיימת אותה הבעיה המד של האחוזים פשוט טס ל100% ונשאר תקוע שם.. מערכת הפעלה Windows 8 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-