תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש LCD מתוצרת LG. המסך עונה על ציפיותי למעט ריצוד (ויברציה/גל) שעבר מפעם לפעם בעת הגשמים החזקים שלשום. אגב, לא שמעתי רעמים ו/או ראיתי ברקים באותו הזמן. כאשר הריצוד אירע לחלקיק השניה העכבר קפא ונדרשתי ללחיצה חוזרת. לא נתקלתי בתופעה כנ"ל במסך הקודם שלי CRT. אודה על התייחסותכם.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קטע מוזר עם הלפטופ שלי- כשאני עושה שינויים בתוכנות אופיס, השינויים לא נשמרים אחרי שאני מכבה את המחשב- כאילו היוזר שלי לא מוגדר כמנהל (ובגלל שהיוזר שלי הוא היוזר היחיד אני מניח שאני מנהל... במיוחד כשאני יכול לעשות בערך כל מה שאני רוצה במחשב...) דוגמא לבעיות: שמירה של סרגל כלים מותאם אישית התקנה של החבילת תמיכה בקבצים של אופיס 2007 (אתלי מותקן אופיס 2002) אני רוצה לציין שהאופיס שמותקן על הלפטופ מותקן גם על המחשב הביתי ואין לי עם זה בעיות. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתמשכת כבר בערך שנה בנוגע למחשב ואני ממש מנסה להבין את מקורה... הבעיה היא של ארטיקטים מהבהבים במשחקים, זה לא קורה תמיד, אבל זה יקרה אחרי כמה זמן או מיד, תלוי איפה ומתי. (לפעמים מופיע ולפעמים לא) עכשיו 2 ההבחנות שמיד עולות לבנאדם ההגיוני- 1. הכרטיס מסך דפוק 2. טמפרטורות גבוהות מדי. אז ככה, ניסיתי בעבר עם 2 כרטיסי מסך אחרים על אותו מחשב במשך כמה זמן והבעיות זהות. כרגע יש לי 8800GTS זמני והבעיה חוזרת על עצמה. מבחינת טמפרטורות, עקבתי אחריהן, הן יותר מבסדר והסרקולציה במארז בסדר גמור. יש לציין שהמחשב פורמט מאז והותקנה גרסה שונה לגמרי של Windows 7 ומקורית, הבעיה עדיין חוזרת על עצמה באותו האופן. ספק הכוח שהוא עוד אופציה שהעלתי נבדק גם הוא ואין איתו שום בעיה. א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-