עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dorosen,

אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by roeingg,

שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by danielmoller,
    • 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by Jexsu,

אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Shayvert,

היי, זה הלוח אם שלי, היה לי מעבד עם תושבת AM3, ולצערי נשברו פינים במעבד בעקבות המלצות ברשת קניתי FX8150 שהוא עם תושבת AM3+ בהסתמך על עדכון ביוס שאמור לעבוד עם זה אבל - אין לי כרגע מעבד לעלות איתו את המחשב ע"מ לעשות עדכון ביוס ניסיתי לחבר את המעבד החדש והמחשב לא עולה איתו. יש למישהו המלצות לפתרון? לא מצאתי אפילו AM3 לקנייה במחיר נורמלי (עד 200 ש"ח) רק בשביל להעלות את המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

8. Started by ZpoWer,

יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by OhayoNB,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS, יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאין הרבה אובייקטים. מה פה הבעיה …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by BaR151,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אוקי, אני הכנתי לי שיעורים בנחת... אני חוזר למחשב פותח את האינטרנט, זה נותן לי ERROR, משו עם SERVICECOM נראה לי.... אוקיי מנסה פיירפוקס... אותה בעיה האמת היא, כמעט שום תוכנה לא עובדת!!! טוב, אז התחלתי את המחשב... והוא לא עולה (!!!) אני בהיסטריה, אין לי גיבויים, מלא עבודות שלי שמה, מוזיקה, תוכנות וכאלה... יש לציין עוד כמה דברים: 1. כשהמחשב לא עולה הוא אמר שיש בעיה ב: C:\WINDOWS\SYSTEM32 2. ניסתי את הREPAIR שיש בדיסק התקנה, אני לא מבין מה זה רוצה ממני.... בבקשה תעזרו לי מהר! אני נואש יש לי עבודה להגיש בעוד יומיים *זה הפורום המתאים?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  12. קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by talisman,

1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום חבר'ה... בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע... שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר... כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק... כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע... סט הדרייורים גם הוחלף... היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה... יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  15. אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. התקנתי אתמול את המשחק SS2, שיחקתי בו קרוב ל-4 וחצי שעות, ואז כשהגעתי לשלב האחרון במשחק הוא התחיל להיתקע בזמן שעשיתי AOTU-SAVE או בזמן שהמשחק עשה בעצמו SAVE! התייאשתי מלנסות ולסדר את הבעיה, אז החלטתי לשחק בנתיים ברשת במשחק הזה. התחלתי לשחק, אבל פתאום המסך נהיה שחור, כמה ציפצופים רצופים שאחריהם המחשב איתחל את עצמו! ממה זה קורה? כיביתי את תוכנת האנטי ווירוס NOD32, ולא עזר. ביטלתי גם את כל התוכנות שהיו ברקע. עריכה: דרייברים של OMEGA 2.6.53

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by buuhaa,

היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by lord of fire,

טוב אז ככה: אחרי פירמוט שעשיתי לאחרונה ,המחשב מתחיל "לקפוא" באמצע משחקים.... אני עדכנתי הכל סרקתי כדי למצוא וירוסים ורוגלות,עשיתי הכל והבעיה נמשכת.... המפרט שלי: inter pentium 2800 mhz presscot 512 mb Gforce 5200fx maxtor 40GB אגב,לא עשיתי שום אוברקלוק או משהו כזה.... תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by nadavcj,

קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Jounce,

שלום יש לי צורב NEC מדגם ND-3520A. הוא עם ה- F/W הכי עדכני מטעם החברה - 3.07. יש לי אותו למעלה משנתיים, ועד לפני כמה ימים הוא צרב מעולה ובלי בעיות. לאחרונה, כל דיסק שאני צורב (ממדיות שונות ומסוגים שונים) משלים את הצריבה בהצלחה (רואים על הדיסק שכל המידע נכתב), אבל מעה"פ (WinXP sp2) מזהה את הדיסק כדיסק ריק (ומן הסתם, כשמנסים לכתוב עליו שוב, מקבלים הודעת שגיאה שהדיסק מלא). השתמשתי בשלוש תוכנות שונות - Alcohol 120%, Nero ו- QuickBurn (שלושתן בגרסאות הכי עדכניות שיש), כך שלא נראה לי שמדובר בתוכנה. גם ניסיתי לצרוב סוגים שונים - DVD, ISO, קבצים בודדים - והכל נגמר באותה תוצאה. האם אכן מדובר בבעיה בצורב, והאם הבעיה מוכרת לכם? בתודה מראש על העזרה (לא בא לי סתם לקנות צורב חדש ולגלות…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by slider,

שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.