עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, לאחר התקנה מחדש של המחשב אני נתקל בבעיה ובא מופיעה ה"מסך כחול" והמחשב עושה ריסטרט. זה קורה מידי פעם בלי סיבה ברורה. הודעת השגיאה שמופיעה אחרי ההפעלה מחדש של המחשב כוללת: BCCode: CS BCP1:002876A0 BCP2:00000002 BCP3:00000001 BCP4:80538160 OsVER:5_1_2006 SP:1_O Product:256_1 יש לציין שזאת התקנה טרייה של XP וזה קורה עוד לפני התקנה של דרייברים כלשהם מלבד של הכרטיס מסך (clab radon 9200 128M) וזה כרטיס מסך חדש. בחיפוש בתמיכה של Windows אין שום הזכור של המספרים שמופיעים בשגיאה שציינתי. איך אני יכול לדעת מה המספרים האלה אומרים ומה גורם לבעיה? איך פותרים את זה? רב תודות. ארז

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by natiman,

יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. למה זה קורה ? מה אפשר לעשות ? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by mush0n,

טוב, יש לי מחשב מוזר, 3.4 INTEL 1GB זכרון וGEFORCE 7600 לוחM של ASUS - DDR1.. והוא כל הזמן קורס, ועובד נורא לאט. לוקח לWINDOWS לעלות בסביבות ה- 6-7 דקות (בדוק). ניסיתי כל מני דברים, עברתי כרטיס כרטיס, עשיתי פירמוט ואפילו קניתי WINDOWS חדש מקורי(!!) ושם דבר לא עזר. המחשב עדיין איטי. מה שמשאיר לי או את המעבד, לוח M או זכרון. אני מהמר על הזכרון כי: 1. הרצתי בדיקות עם תוכנה בשם BurnInTest שמדמה כמה עשרות פעולות במקביל והכל רץ חלק. 2. הרצתי תוכנה בשם MEMTSET והוא עדיין לא הגיע ל2 אחוז וכבר מצא בעיות בזיכרון. 3. הרצתי את הבדיקת זכרון של WINDOWS והוא לא הפסיק לבדוק ומצא יותר מ443 באגים. השאלה שלי, האם זה יכול להיות לוח הM או מעבד? האיטיות מתבאטת בכך ש: 1. לוקח כ7 דקות לWINDOWS ל…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by zahi,

אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות

10. שחקתי בביוס ושינתי הגדרות המחשב הופעל מחדש ולא הדליק מוסך רק מהווררים וכונן דיסקים הכנסתי כרטיס מוסך ולא עובד גם החלפת דיסק קשיח לא עזר השמח לפתרום מועיל

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  12. התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …

14. הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by שגיב,

שלום יש לי בעיה מוזרה במחשב מי שיכול לעזור אז בבקשה אז ככה שאני מדליק את המחשב הוא עולה רואים את הכול רץ נקי וחלק אבל שהוא מגיע למסך פתיחה הוא מהבהב מדי פעם כאילו רואים תמונה מרוחה אז ניסיתי דרך שונה ניכנסתי שמצב בטוח והכול בסדר כאילו כלום אבל ברגיל זה נישאר מי שיכול אז בבקשה נ.ב בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI בהתחלה זה היה מחובר לאחד מהם אז פשוט החלפתי לחיבור השני וזה היה בסדר לכמה דקות ואז הבעיה חזרה כמתואר למעלה תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. ועוד כמה תוכנות חיוניות ועדכניות דיסק שמריצים אחרי פירמוט - מישהו מכיר ?!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by LaCostE,

P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Shiker,

שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by uvs,

יש לי צורב DVD של חברת NEC 3520A אני מצליח לצרוב וגם לקרוא דיסקים רגילים(CD), הבעיה מתחילה כאשר אני מכניס דיסק צרוב של DVD הוא שואל אותי מה ברצוני לעשות איתו איתו לצרוב מידע מוזיקה וכו' כלומר הוא לא רואה את המידע לקחתי את הדיסקים האלו למחשב אחר ושם הם כן נפתחו, המעניין הוא שהוא עדיין צורב דיסקים של DVD רק הוא לא קורא אותם אחר כך, אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או של מערכת ההפעלה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by StreetRacer,

שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by BlackTalon,

שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by tenana,

החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)

• 5 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.