עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by M.G.,

אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by bennash,

שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by yossi21,

יש לחבר שלי מחשב שהספק שלו נשרף, אז הוא שם ספק חדש. חשבנו שזה יפתור את הבעיה, ניסיתי להדליק את המחשב ושום דבר לא קרה. לא היה אפילו מתח שהגיע לספק. יש למישהו מושג למה ומה עושים? תודה. נ.ב. בוא נאמר ורשמתי הודעה בפורום ואני מעוניין בעוד שבועיים לקרוא אותה שוב, איך אני מוצא אותה?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by shay tidhar,

קניתי לפני שבוע מחשב זה המפרט: amd 64 bit 3000+ gigabyte GA-K8NS leadtek Gforce 6600gt agp WD 80 gb twinmos 512 הבעיה היא שהוא "קופא" . פעם פעמיים הוא קפא לי בwindows אבל בעיקר בנסיך הפרסי שהוא קופא שם אחרי כמה דקות של משחק תודה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Supernak,

היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by talisman,

הרצתי furmark והוא מראה שה GPU Temperatue עומד על 102 מעלות.... לי זה לא נשמע נורמאלי, מה דעתם? אם זה לא נורמאלי אז מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. היי, שמעתי מתישהו שאי אפשר לעשות יותר מדיסק אימג' אחד על כונן חיצוני אחד. כלומר - אפשר לעשות למשל 10 אימג'ים על 10 כוננים קשיחים, אך לא 10 על כונן אחד. האם זה נכון? האם זה משתנה מדיסק אימג' של ווינדוס (למשל של ווינדוס 7) לבין תוכנה כמו Macrium למשל? אם אני משתמש בMacrium - האם באמת אני יכול לעשות רק אימג' אחד על כונן אחד או שאני יכול לעשות כמה שאני רוצה על אותו כונן? תודה!

11. היי, לוח אם לנייד טושיבה ls350 נרטב ויש קורוזיה מה הפתרון הזול ביותר? האם ניתן לנקות? מה האפשריות הנוספות? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by Prpl_H4z3,

יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי הארדיסק חיצוני של SAMSUNG ואני מחפש בשבילה את תוכנת הBACKUP שמגבה את המחשב אוטומטית מישהו שמע מישהו ראה.?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by ofekd23,

כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by dudu2683,

שלום יש לי כונן שמחולק לשתי מחיצות על אחת מהם (c:) מותקנת מערכת ההפעלה שלי (win7) ועל השניה יש כל מיני תוכנות שהתקנתי... לאחרונה אני סובל מחוסר מקום רציני במחיצה c (איפה שwin7 מותקן) כל שניה קופצת לי הודעה על חוסר מקום ובעקבות כך הדפדפן לא רץ חלק ועוד תוכנות רציתי לאחד את שתי המחיצות למחיצה אחת על מנת שיהיה לי יותר מקום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את זה בלי לפרמט את הכוננים ולהתקין מערכת הפעלה מחדש? ואם כן אני יאבד מידע? האם אני יכול להשתמש בתוכנה partition magic? אשמח אם מישהו יכול לסייע לי תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by IlanF,

אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by ZpoWer,

יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. שלום אנשים אני חייב עזרה דחוף המחשב שלי פתאום הבהב המסך ואז נתקע לי ושכיביתי והדלקתי את המסך היה כתוב לי שהוינדוס חזר מארור רציני .... עכשיו אני ברזולוציה הכי גדולה שאפשר בלי צבעים כמעט את האפור אני רואה לבן את הכחול אני רואה ירוק חיוור והמסך מרצד קצת כזה בנקודות כלאה מה לעשות???בבשההה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Alony21,

ברשותי GB H77 וברצוני להתקין כרטיס הרחבה ל PCI plag&play. המחשב לא מזהה את הכרטיס, (במחשב אחר הכרטיס כן זוהה). מה יכולה להיות הסיבה? (פורטים בביוס אולי?)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים