עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edbergr,

שלום יש לי מחשב ואין לו מאוררים רציתי לקנות לו מאוררים של 120MM למארז כי יש לו שנים שמסתובבים כמו לא יודע ורואשים ממש השמח לאזרה לאמלצה ל2 מאוררים זולם ושקטים למארז אחד מיקדימה ואחד מאחורה. ואם יש בכלל התלבתות או פשוט לקנות את הזולים ב15 שקל או משהו יותר טוב. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by jayz0r,

שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  4. כבר יומים שאין לי מושג מה יש למחשב שלי. לא התקנתי שום דבר חדש. אבל יש רגעים שפתאום המחשב נכבהת ללא איזו הודעה או אזהרהת פשוט נכבה. עשיתי סריקת וירוסים ולא נמצא כלום. למישהו יש אולי רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה.? תודה רבה לכל העוזר עדכון : דיברתי עם חבר שלי ואז בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי והיא מגיע ל-90 מעלות אני לא מאמין איך. ( במצב מנוחה כמובן) יש לי מעבד P4 3.2 אין לי מושג למה זה מגיע לחום כזה ובסך הכל יש לי דיי הרבה מאוורירים במחשב .. הטמפרטורה של הלוח נורמלית. כרטיס מסך אני לא יכול לבדוק ( ישן מידי) בבקשה אשמח לקבל עזרה או המלצות. תודה רבה לכל העוזר

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by NATANK0,

יש לי שתי חיבורים של USB במחשב. ה USB לא מזהה שום דבר חוץ מנגני MP3 ו MP4, כנראה שזה בעיה בדרייברים שחסרים לי במחשב מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ל USB ??

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by X-BLADE,

מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אני חושב שהנושא מתאים יותר לפה כי אני חושב שזאת בעיה.. עכשיו הבעיה היא כזאת.. כל השמירות של המשחקים במחשב נמחקו ומשחק אחד אני לא מצליח לפתוח.. רק שאני עושה הפעל כ..(ניסיתי גם להתקין מחדש ולא עזר...) וגם לו נמחקו השמירות.. מה לעזעזאל הבעיה פה??? דניאל.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by ^DaGoN^,

ככה, יש לי בעיה, זה התחיל לפני יומיים אם אני לא טועה, הווינדוס לא משמיע סאונד, אני יכול לשמוע מוזיקה בווינאמפ, אבל, שאני הולך ללוח הבקרה, ל-Sound and Audio devices, אני הולך ל-Sounds, ושם אני אמור לסמן איזה סאונד אני רוצה לשמוע, כמו פתיחה של חלון וכו', ואני אמור ללחוץ על הכפתור Play ולשמוע, אבל הוא לא נותן לי ללחוץ עליו, נגיד, אם אני מסיים להוריד משהו אני אמור לשמוע את הסאונד הזה של סיום הורדה, אם אני לוחץ פעמיים על תיקייה גם אמור לשמוע את זה, אבל אני לא שומע, אם אני מרוקן את הרייסל בין, גם אמור לשמוע משהו, את כל ה-waves של הווינדוס אני לא מצליח לשמוע, גם במשחקי פלאש באינטרנט אני לא שומע את הסאונד. בנוסף לזה, האייקון של הווליום שאמור להיות ב-task bar לא עולה עם הווינדוס, …

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Overkiller,

שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by Dubek,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by moti7,

המחשב לא עושה ריסטרטים, גם כשאני לוחץ על הכפתור ריסטרט במארז.... וגם כשאני עושה דרך הווידנוס... וכשאני משנה הגדרות בבוט, כאילו איזה כונן קשיח הוא הראשי... איך מסדרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. * טופל - תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by PolishMan,

שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Supernak,

היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  24. המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by aviad91,

שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים