תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום.... במהלך כול התקנה של DRIVER 163.75/163.69 שמותאמים בוודאות לכרטיס מסך שלי 640MB 8800 GTS . המחשב כאילו עובר למצב SLEEP, המסך נכבה ולא חוזר להידלק והמחשב עדיין עובד. מה שמוזר יותר שאני מפעיל אותו מחדש הדרייברים מופים כאילו הם הותקנו, אך אני דיי בטוח שהן לא הותקנו טוב אחרת המחשב לא היה נרדם. תודה לכול המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
למה אני מתכוון? מדי פעם בעת עבודה העכבר עושה "פסיקים" קטנים בתזוזה והמוזיקה (בעיקר ביוטיוב) קופצת ומרצדת. יש לציין שהבעיה מופיעה פעם בכמה זמן והיא אינה רציפה. לפעמים בעת אתחול המחשב, הדיסק הקשיח לא מזוהה, אבל אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר. אני לא חושב שזו בעיה בדיסק הקשיח, משום שהבעיה היתה קיימת גם כשהייתי עם הדיסק הקשיח הקודם, החלפתי אחד רק בשבוע שעבר. האם יש קשר בין שתי הבעיות? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 6000. ולפני בערך חצי שנה הפורט של האוזניות התחיל לעשות לי בעיות. הסאונד לא היה עובד, ואם הייתי נותן מכה קטנה לאיפה שמחברים את האוזניות, הסאונד היה חוזר, אז הבנתי שיש שם איזה בעיית מגע, שכנראה סוגרת או פותחת איזה מעגל ומנתקת את הרמקולים המובנים של המחשב כאילו היו מחוברות אוזניות. עכשיו זה נהיה הרבה יותר גרוע משני כיוונים: 1. אם מחוברות אוזניות/רמקולים חיצוניים, בד"כ שומעים רק את הערוץ השמאלי, אני אני משחק קצת עם החיבור זה מסתדר. 2. עכשיו מכה קטנה לא מספיקה בשביל לשמוע מהרמקולים המובנים ואני ממש צריך לדחוף חזק עם האצבע או עט או משהו את הפורט של האוזניות לאיזה כיוון כדי לשמוע משהו. מיותר לציין שאני כבר לא משתמש ברמקולים המובנים וזה ממש מבאס... מ…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , הראשון WD-SATA 120GB השני MAXTOR 80GB 7200-ATA 133 כל אחד מחולק בין 2-3 מחיצות ב-NTFS בכל אחת מהמחיצות , ישנו קובץ ראר זהה ששוקל 600 מגה כשאני מחלץ את הקובץ מהמחיצה של כונן ה-SATA התהליך נמשך כ-דקה-דקה וחצי כשאני מבצע את אותו התהליך מהמחיצה של מקסטור , התהליך אורך 35-40 שניות ביצעתי באנצ'מרקים , עם תוכנות שונות לבדיקת ה-READ-WRITE של הכוננים , ה-SATA לוקח כמו גדול , התקנתי את הדרייברים של ה-SATA RAID שנית , אך ללא הועיל עדיין איטי. השאלה המעצבנת היא , למה לוקח לכונן ה-SATA כמעט פי שניים לפתוח קובץ ? כשפועל הוא יותר מהיר מכונן IDE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-