תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
סידרתי (בפעם המי יודע כמה) מחשב למישהו. המחשב בזמן התקנת הוינדווס ולאחריו בטסטים שלי עבד 10 אך כמו כל תקלה כשזה הגיע לדודה שלי (לה אירגנתי אותו) הוא נתקע לה מלא יש לציין 2 עובדות: 1. הספק כח לא מוציא אוויר כמעט בכלל (ברמה שאפשר להידהם). 2. הוא עוד עבד בזמן שהיה אצלה (כשהראיתי לה שהוא עובד). יכול להיות שהבעיה נובעת מהחום שנוצר בספק אולי??? הדרייברים מותקנים פיקס וכל עניין התוכנה סודר בצורה מושלמת (המומחיות שלי). מה עושים ????
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי בזמן האחרון לא מוכן לעבור בדיקות בתוכנות דיאגנוזה שונות, אפילו ב PowerMax שהיא תוכנה מבית מאקסטור ומיועדת למקרים כאלה... הוא הריץ אותם בעבר ד"א... ההארדיסק מחולק ל 4 מחיצות בגדלים של 5,27,2.26,3 ג'יגה. המחיצה הגדולה (27 ג'יגה) לא מצליחה לעבור איחוי טוב והיא מדווחת כבעלת 77% של פיצול. השאר פסדר. חוצמזה ההארדיסק עובד כרגיל, אבל קצת איטי לטעמי. PCMARK2002 נתן לו 700-800 נק'. מה הקטע שלו פתאום? ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלומות לכולם יש לי מחשב סלרון 1.7 דיסק 40 עם 256 זיכרון windows zp home edition המחשב הנ"ל עובד קצת לאט לאחרונה ומקבל מדי פעם חלונות כחולים ... רציתי לעשות לו דיפראג וקיבוע של הזיכרון הוירטואלי לפי 1.5 (כמו שמקובל) אבל ברגע שאני כותב את המספר ... 384 מגה .. ולוחץ על "שנה" המחשב מקבל חלון כחול ועושה ריסטרט ... זה כנראה אחד הטריגרים שמקפיצים אותו ... לפני שאני מתחיל בשיטה הרגילה של ניסוי וטעייה ... החלפת זכרונות , לוח, מעבד ..... וכ"ו ... יש תוכנה שתוכל לעזור לי להתמקד על התקלה בצורה יותר רצינית ? נגיד סיסופט סנדרה או משהו שכזה ? בתודה טל .... אשמח לתגובה מהירה ... כי העניין של התקלה קצת דחוף .... נ.ב ... ייתכן וזה קשיח ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב עכשיו מחשב חדש במארז CHEMBRO יש למארז יציאות של נורית HD יש שני חוטים - אדום ושחור - האם האדום זה פלוס? בנוסף יש סימון על המחבר הזה של אות S עם חץ לכיוון החוט השחור מה הסימון "S" אומר. תודה , אני ממתין לתשובה לפני שאני ממשיך.....
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
התיקיות נעלמו מתקיית "קניות" תודה למי שיוכל לעזר
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח: i3-8100@3.60 8GB Nvidia 1050 SSD כונן ילד משחק בפורטונייט, מתלונן שמדי פעם משחק שלו מקרטע בקלות, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, בדקתי בהגדרות משחק, גיליתי שהוא משחק ב120FPS והורדתי את זה ל-60FPS אולם ילד מתעקש להישאר על 120FPS כדי לא לפגוע באיכות משחק יש לכם המלצות איזשהו הגדרות במחשב כדי שמשחק 120FPS ייצאו חלק? במידה שהמלצתכם לשדרג את כרטיס מסך ו/או לשדרג חומרה נוסף, אשמח לשמות חומרה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בכל מחשב שעבדתי עליו אם AMD או INTEL הבחנתי בבעיה של קיפאון שהמחשב חושב יש קטע שהוא נתקע לכמה שניות וממשיך יש אפשרות לפתור את הבעיה זה מעצבן לפעמים במעבר של אתרים או כל עבודה המחשב ניהיה כבד וקופא לכמה רגעים או שזאת בעיה בכל מחשב ואין מה לעשות עם זה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי עוד הארדיסק.. ואין לי עוד פלאג של חשמל לחבר אליו במארז. הכ. מסך, מצידו מחובר בשניים כאלה, ובחוברת כתוב שצריך שניים (If available).. הכרטיס מסך הוא XFX 7900GT , האם אתם ממליצים לנתק אחד ולחבר הארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
וגם: האם כבל 80 גידים רלוונטי להתקנת צורב או DVD בפנטיום 4?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-