תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי בזמן האחרון לא מוכן לעבור בדיקות בתוכנות דיאגנוזה שונות, אפילו ב PowerMax שהיא תוכנה מבית מאקסטור ומיועדת למקרים כאלה... הוא הריץ אותם בעבר ד"א... ההארדיסק מחולק ל 4 מחיצות בגדלים של 5,27,2.26,3 ג'יגה. המחיצה הגדולה (27 ג'יגה) לא מצליחה לעבור איחוי טוב והיא מדווחת כבעלת 77% של פיצול. השאר פסדר. חוצמזה ההארדיסק עובד כרגיל, אבל קצת איטי לטעמי. PCMARK2002 נתן לו 700-800 נק'. מה הקטע שלו פתאום? ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי חברההה יש לי מעבד E6600 ולפי מה שהבנתי אני יכול להפעיל ווינדוס 64 BIT אז באתי לעשות בדיקה להתקנה עם התוכנה Microsoft Virtual PC ולהתקין את הוינדוס אז הוא רושם שאין לי מחשב 64 BIT אני מאוד לא יודע למה... אז אחרי זה באתי להתקין וינדוס לא 64 BIT וזה נתן לי.. איך זה הגיוני שאין לי 64 BIT עשיתי אפילו בדיקה ב CPU-Z והיה רשום שם 64BIT
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחות טלפון רגילות (בתשלום) מהמחשב, כשקו הטלפון שלי מחובר ישירות למודם. אני עובד עם הקו מחובר למחשב כבר שנים (בעיקר לפקסים), אבל כעת, כשאני רוצה להשתמש בPHONE DIALER המובנה של ווינדוס XP, הוא לא מזהה את ההתקנים כשמדובר ב"PHONE CALL" ולא ב"INTERNET CALL". ניסיתי להוציא שיחות, וזה עובד, רק שאני שומע את הצד השני עונה דרך הרמקול הקטנטן שנמצא במארז המחשב, והמיקרופון של האוזניה לא משוייך לתוכנה ולכן לא שומעים אותי. כשאני משחק עם האפשרויות בתוכנה עצמה, ההתקנים אפורים (אינם נגישים) ואין לי איך לשנותם. מה עושים ואיך אני מוציא שיחות מהמחשב תוך שימוש במודם ובאוזניה???
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-