תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים של קריאייטיב מדגם 370. בשל כנראה הפסקת חשמל פתאומית, הם הפסיקו לפעול. נורית הבקרה דולקת, כלומר השנאי עובד. אין כל צליל או כל רעש. האם מישהו יכול להסביר מה לפרק ואיך לאתר את התקלה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי רעש שיוצא מהמחשב הוא נשמע כמו טרקטור חולה. אני מניח שזה מאוורר?! מדוע כשאני נועל את המגירה של הHD הוא מפסיק את הרעש תודה רונן
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי, מחשב שנקנה לפני שנה - בזמן שאני משחק משחקים כבדים לדוגמא cod warzone הכרטיס מסך שלי מגיע ל 85-90 מעלות. שמתי לב שאני מוציא את הדלת זכוכית של המארז החום יורד ל 75-80. להבנתי אין מספיק אוויר שיוצא מהמארז(יש רק מאוורר אחד אחורי שמוציא את האוויר החם) ו- 3 מאווררים שמכניסים אוויר חדש(מקדימה). בחלק העליון של המארז לא ניתן להוסיף מאווררים(סגור מלמעלה). חשבתי לקנות מארז חדש ומאווררים נוספים שיוציא גם אוויר למעלה- מה אתם חושבים? או פתרון אחר תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קרו מספר BSODs במחשב שלי והיום במיוחד לאחר שהתחלתי לשחק ב World Of Tanks בכל פעם שמתחיל קרב. שיחקתי היום לראשונה במשחק לאחר כמה חודשים שבהם לא שיחקתי. לפני שהמשחק עלה התבצע עידכון. המשחק עולה, וכשאני מצטרף לקרב לאחר הספירה לאחור המחשב קורס. זה לא קורה מיד לאחר תחילת בקרב, לפעמים לאחר כמה שניות ולפעמים לאחר דקה או שתיים. רק קרב אחד בלבד הצלחתי לסיים בלי שהמחשב קרס. חיפשתי בגוגל את הסבר ל dumps. atikmpag.sys dxgmms1.sys dxgkrnl.sys הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. ביטלתי את ה X-fire. התקנתי OpenHardwareMonitor כדי לנטר את החום מהמעבד כי קראתי שייתכן שזו גם סיבה הטמפרטורה של המעבד לא עברה את ה 67. בפעם האחרונה שקרה BSOD לא שיחקתי ואותם שלושה דרייברים עשו את הבעי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות. לפעמים בעת עומס הוא קורס, או שאני מפעיל אותו והוא מצפצף ציפצופים קבועים עם הפסקות ללא ראות על המסך. אני משער שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס מסך, לזיכרון יש לי אחריות לכל החיים ושנה נוספת לכרטיס מסך - כדאי לקחת לבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-