תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי חברה מישהו כאן התנסה ברכישת מחשב נייד או פלאפון מחו"ל ויודע לומר אם המטענים שלהם מתאימים לארץ?
-
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך 1. ATi All-in-wonder 32MB PCI Bus 2. Radeon 9000 Plus 64MB by Gigabyte-AGP אני לא מצליח להפעיל את אפשרויות המולטימדיה של ה AIW כאשר הוא אינו כרטיס המסך הראשי וה9000 בDisable במידה ושניהם "פועלים" כל שימוש מלבד דו מימד גורם למסך כחול וRestart למחשב ניסיתי דרייברים ישנים וחדשים על ה XP שלי כרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCI ועושה Enable-Disable כל פעם שאני רוצה לעשות Capture וכדומה דיי מציק בהתחשב בכך שיש לשחק עם כניסת המוניטור כל הזמן שלא לדבר על כך שהמחשב מושבת כשאני רוצה להקליט תוכניות טלביזיה לעזרתכם אודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי MULTIMEDIA KEYBOARD MICROSOFT. ואני רוצה לדעת איך אפשר שמקש הF LOCK ישאר דלוק כל הזמן בלי שאני יצטרך להדליק אותו כל הזמן. ושאני מדליק את המחשב אז הוא ידלק גם כן, כי כרגע הוא לא אני צריך ללחוץ ידנית. תודה לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אתמול עכבר חדש של razer Copperhead. התקנתי את הדרייבר, והעכבר פועל אבל שאני נכנס לדרייבר כדי לערוך מקשים הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו וללחוץ "ok" על מנת שהוא יסרוק את חיבורי הusb תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3687/112143uw3.jpg אני עושה ok ושום דבר לא קורה, אני חוזר לתוכנה ושוב זה קורה. לא החלפתי בין החיבורים מאז שהתקנתי את הדרייבר. עזרהה ???
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לוח: asus p4s800d-x מעבד p4 3000MHZ HT זכרון: samsung 256X2 הארד דיסק קודם שנשרף היה maxtor בנפח 80 ג'יגה SATA החדש שקניתי WD 160GB ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ובתחילת ההתקנה המחשב מבקש לפרמט בתצורת DOS ואחרי הפירמוט אפשר להתקין ווינדוס. הבעיה היא שבהתקנת XP אחרי שהמחשב טוען את קבצי ההתקנה - מופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה אף כונן קשיח שמחובר ולכן צריך ללחוץ f3 לצאת מההתקנה. כבר יומיים שאני מנסה כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח מישהו נתקל בזה? למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין... 1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים... עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד... אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ... אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}... [glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow] 2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי... ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים... והמסך מראה…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מסוג 796FD של MAG. לאחרונה, בעת פעילות סדירה, פתאום התמונה קופצת, ואז המסך מתכהה לשלוש שניות, ואז לאט מתבהר וחוזר למצבו הרגיל. תופעה זו קורה כל 10 דקות בערך. בנוסף, מתי שאני פותח את המסך וסוגר אותו, הוא משמיע למשך מספר שניות צקצוקים שלפני כן אף פעם לא שמעתי. איך אני פותר את הבעיה ? תודה לכל הקוראים, moshe
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRO 1525 התחלתי התקנת וינדוס XP. הכל טוב ויפה סידרתי את הבוט הוא קורא את כונן התקליטורים ומעלה את ההתקנה הוא מגיע לשלב של ללחוץ ENTER להתקנת הוינדוס וכותב לי שלא נמצא שום האר דיסק מחובר. ניסיתי כל מה שאני יודע. הבנתי שיש סיפור עם SATA ועם דריברים שצריך להתקין מיוחדים לעניין. יש לי 2 דיסקים שקיבלתי עם המחשב הזה אחד מהם של דריברים ועוד אחד שכתוב בו משהו על הפעלת סידירום או משהו בסגנון. אני יודע שצריך ליצור איזה שהוא דיסקט כדי להגדיר את ההאר דיסק? אין לי כונן דיסקטים במחשב הזה...מה האופציות שיש לי ? אם תוכלו לעזור לי בדחוף אשמח...המחשב הזה צריך להגיע עד היום בערב כמתנה לבן משפחה... תודה לכל העוזרים!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-