תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק יחסית רק מספר חודשים AMD 3200 ו1 ג'יגה זיכרון, היתה תקופה שבה היו לי קצת וירוסים אבל האנטי וירוס היה מגלה אותם והייתי מוחק אותם כל פעם מחדש ובנוסף היה את הוירוס הזה של הICQ של 60 שניות הצלחתי להיפטר מהבעיות האלה בעזרת כל מיני תוכנות הגנה למחשב ומליון סריקות ופאצ'ים שעשיתי והתקנתי. לאחר מכן נותרה בעיה די מציקה שהמחשב מקבל התקף של איטיות...ופתאום עובד ממש לאט לא ברור למה..בדקתי טמפ' של המחשב הוא בדרך כלל 31 מעלות ניסיתי לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי...אז התקנתי וינדוס מחדש כשפרמטתי את כונן C(מותקן עליו רק הוינדוס) בתקווה שזה יפתור את הבעיה...וזה היה אמור לעזור...ועדיין אני תקוע עם הבעיה הזאת! אני רוצה להוסיף שהבעיה קורה גם בלי שאני מפעיל יותר מידי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במנהל ההתקנים ה pnp bios extension מסומן בסימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? יש לי ווינדוס xp תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה הזאת התחילה כרגע בלי סיבה ברורה עד עכשיו שחקתי הכל בלי בעיה אני פותח משחקים הם עולים למסך מלא ואחרי חלקיק שניה מקטינים את עצמם ואני בדסקטופ ואני יכול לחזור אלייהם בלחיצה על האייקון שלהם בשורה תוכנות רצות אבל אז המשחק יחזור לדסקטופ אחרי אותו חלקיק שניה ואני לא מצליח להכנס למסך מלא התקנתי דרייברים מחדש הרצתי MALWAREBYTES לא מבין מאיפה זה התחיל פתאום ומה הסיבה חיפשתי בגוגל זה מוצא אנשים שמספרים אותו דבר אבל לא מצאתי פתרון עריכה " נראה ש MALWAREBYTES באמת מצא כמה דברים הורדתי אותם עשיתי ריסטרט ועכשיו המשחקים לא קופצים החוצה עריכה" אחרי שהורדתי את זה זה חזר שוב באתחול אחרי משהו בשם mobogenie כרגע הורדתי את זה ולא חזר דברים מעצבנים בשביל מה זה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי לאחרונה שמתי לב לבעיות מאוד גדולות בגישות,בהפעלת משחקים ועוד... לפי דעתי אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין דברים בזהירות ולראות שזה לא דופק לי את המחשב... מה שאני מבקש זה מדריך לפרמוט מחשב,תוכנות מומלצות לאחר הפרמוט,עצות של איזה דברים לגבות ואיך לגבות ותוסיפו עוד נושאים... אני לא מבין בכל הקטע של איך לעשות לבד בלי עזרה אבל עם מדריכים אני עובד מצוין אז תודה על העזרה והתמיכה אם אשכול זה לא מתאים לפורום זה אנא קבלו את סליחתי והעבירו אותו לפורום הרצוי תודה והמשך יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברים. ממש אשמח לקבל עזרה. יש לי מחשב ישן, שהדיסק קשיח שלו (עם מערכת ההפעלה) הפסיק לעבוד (מת). כעת יש לי דיסק קשיח שחבר הביא לי. הוא מצוין (יש לי עוד מחשב והוא קורא אותו מצוין). אך מותקנת עליו מערכת ווינדוס 10. אני מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח הנ"ל (יש לי כמובן עוד מחשב לצורך כך כנ"ל...), ולהתקין איתו על המחשב הישן (שהדיסק קשיח שלו מת), ווינדוס 7. יש לי קובץ ISO להתקנת ווינדוס 7 (במחשב השני). אשמח מאוד לקבל הכוונה: 1) איך לפרמט\לאתחל את הדיסק קשיח הנ"ל 2) איך להתקין איתו על המחשב את ווינדוס 7 (לאחר שהעתיק אליו את הקובץ ISO כמובן) אציין שניסיתי לאתחל את הדיסק קשיח בכמה דרכים ולא הצלחתי: א) עשיתי לחצן ימני "איתחול". והמחשב כתב לי שיש קובץ פתוח ואי אפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מחשב: Intel P4 2400Mhz Intell D845GEBV2 כל השאר לא חשוב לנושא. הבעייה: לוחצים על הכפתור הדלק וזה לא נדלק. מה שניסיתי לעשות: הספק שכבר במחש - לא קורה כלום ניסיתי עוד ספק - לא קורה כלום וניסיתי עוד ספק - אז המאווררים מתחילים לעבוד ברגע שמכניסים את החשמל לספק אבל הכפתור הדלקה לא מכבה את המחשב והמסך שחור ולא קורה כלום. [כל שלושת הספקים עובדים וטובים] * חשוב לציין שהנורה הירוקה על הלוח אם דולקת אבל המחשב עצמו לא נדלק... אחר כך החלפתי מארז - חשבתי שהכפתתור שיוצר את ה"קצר" בלוח אם נדפק - לא עזר. אחר כך עם הספק שמדליק את המחשב ישר כשמכניסים את החשמל, ניסיתי, הוצאתי את הכ. מסך ואת הזיכרונות והלוח לא ציפצף [בלוח יש רמקול מובנה]. מה עוד אפשר לעשות? מה הבעייה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נחמד בעל נתונים נחמדים INTEL CORE2QUAD Q6700 SCYTE KATANA 4 MSI P35 PLATINIUM COMBO OCZ 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE GEFORCE GT630 INTEL SSD 530 120GB יש לי את המחשב קרוב ל 7 שנים ואף פעם הוא לא נתקע\גמגם לי במשחקים ופתאום לאחר יום משחקים ארוך ומייגע הוא החליט להתחיל להתקע במשחקים כמו FIFA13 שזה משחק שלא דורש יותר מדי. חשבתי אולי זה הזיכרון אבל למה שפתאום זה יתחיל להתקע אחרי כל כך המון שנים שלא את הכרטיס מסך החלפתי לפני חודשיים בערך והוא עבד מצויין עם הFIFA13 ב FULL HD עד לפני מספר ימים ואף ניסיתי עם כרטיס אחר וחזק יותר ללא הועיל (GT640) אין בעיות של חימום יתר של המעבד והחלפתי לא מזמן את הקולר למשהו איכותי יותר (רשום במפרט) התקנתי גרסה טרייה של וו…
-
- 37 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
יש לי שני ווינדוסים על המחשב ואני רוצה למחוק אחד מהם ...נכנסתי למאפייני מערכת - הפעלה ושחזור - הגדרות- ומפה אני לא יודע להמשיך. :s05:
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה ואני חושב שזה בעיה בחיבור של ההארד דיסק ללוח אם הכבל ide שמחובר אליו ההארד דיסק מחובר אליו גם כן צורב וגם הצורב לא פועל מה יכולה להיות הבעיה?? מי שנתקל בזה שיגיד לי תודה רבה... http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=167284.0;attach=63908;image [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-