תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר תכוננים שלי אחד רגיל אחד צורב דיוידי וכשאני מדליק תמחשב יש לי בעיה עם ה- Pri Master.. Not Detected Pri Slave.. Not Detected Sec Master.. Not Detected Sec Slave.. Not Detected איך אני מגדיר אותם כדי שזה יפעל?!?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים הוא כותב שיש 113(כן 113 ) ראם ולפעמים 512 (לפני שהוינדוס עולה) יש פעמים שאני אפילו מקבל הודעה: האוברקלוק נכשל. ואז אני מקבל מסך כחול שאומר שהוינדוס לא יכול לעלות. לא יודע אם זה קשור אבל המחשב עצמו בקושי זז (גם אחרי שהוחלף האר דיסק, לוח אם וכרטיס מסך) לדעתי סתם טימטום *המחשב אף פעם לא עבר שום אוברקלוק והסטיקים של הזכרונות יושבים טוב על הלוח אם. מעבד של אינטל 2.4 סלרון לוח אם של אסוס סוקט 478(לא זוכר איזה - המחשב לא שלי והוא לא לידי כרגע) זכרונות ג'נרים256*2 וספק ג'נרי בקשר למעלות לא בדקתי אבל קבלתי את ההודעה על האוברקלוק גם כאשר המארז היה פתוח אני בטח שלא מהמומחים אבל לדעתי הספק נותן לפעמים יותר מידי מתח ומכאן ההודעה על האוברקלוק האם ל…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמחברים הארדיסק ב SATA הלוח דורש כמובן שנכניס אותו ל RAID של כונן אחד, ב Stripe ואז בוחרים אותו כמכשיר בוט דרך ה Array agent צריכים לעשות עוד משהו בביוס בשביל שהווינדוס יעלה משם, מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעלי הלוח אם הזה יש לכם מושג למה לא עובר לי קול מהיציאה הדיגיטלית למגבר ? ב LIVE 5.1 עבד יופי עוד שאלה.... האם הוצאת המאוורר שעל הצ'יפ (מאוורר לבן קטן) תזיק ??? או אם אני אשים אותו שיעבוד על 30 אחוז במקום 70 שזה ה DEFAULT ? תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי טובה ולנתח לי את קביצי המנידרמפ שלי............... תודה מראש.......................
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-