תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי הארדיסק חיצוני של SAMSUNG ואני מחפש בשבילה את תוכנת הBACKUP שמגבה את המחשב אוטומטית מישהו שמע מישהו ראה.?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש אפשרות שאני יצליח להתקין XP בלי שאני יקנה פלופי חדש?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ...אם אני מפעיל תמחשב הוא פועל אחרי כמה שניות מקסימום דקה הוא פשוט מכבה עצמו?? יש מצב זה הספק כח ??
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום,לפני כשעה שדרגתי את הזכרון שלי.. היה לי אחיד ג'יגה וקניתי עכשיו עוד אחד.. אותה חברה,אותו DDR ,אותו מגהרץ.. והמחשב לא קולט אותו... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש: מעבד 6300 לוח: ג'יגה בייט GA-965P-DS3 זכרונות: טווינמוס DDR2 667MHZ 512MB X 2 כרטיס מסך ג'יגה-בייט 660 PCIE ספק 500W נטול שם. הארד-דיסק 160GB מאקסטור הבעיות הם: האקספלורר (הדפדפן..) קורס לעיתים דחופות - ללא קשר לאתר שגולשים אילו (גלישה חוזרת לאתר שגרם לקריסה לא גורמת לקריסה חוזרת..). ריסטרטים רנדומלים (ללא קשר לתוכנה שרצה) אשר לא משאירים מסך כחול אפילו. הפעולות אותם ניסיתי לעשות: עידכון ביוס מF1 לF4 בהרצה של "ממו טסט 86" התגלו שגיאות רבות ולאחר בדיקות חוזרות נשנות רק זכרון שהיה בסלוט מס' 3 (ניסיתי את שני הסטיקים ביחד, וכל אחד לחוד בכל סלוט)החזיר שגיאות. וכך בעצם חשבתי שהלוח דפוק (כי כל זכרון ששמתי בסלוט 3 החזיר שגיאות) אז העברתי בנתים את הזכרונות לס…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן שמחולק לשתי מחיצות על אחת מהם (c:) מותקנת מערכת ההפעלה שלי (win7) ועל השניה יש כל מיני תוכנות שהתקנתי... לאחרונה אני סובל מחוסר מקום רציני במחיצה c (איפה שwin7 מותקן) כל שניה קופצת לי הודעה על חוסר מקום ובעקבות כך הדפדפן לא רץ חלק ועוד תוכנות רציתי לאחד את שתי המחיצות למחיצה אחת על מנת שיהיה לי יותר מקום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את זה בלי לפרמט את הכוננים ולהתקין מערכת הפעלה מחדש? ואם כן אני יאבד מידע? האם אני יכול להשתמש בתוכנה partition magic? אשמח אם מישהו יכול לסייע לי תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות לכל הרכיבים. יש מצב שזה בגלל שקיץ עכשיו וחם נורא או שיכולה להיות בעיה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברשותי GB H77 וברצוני להתקין כרטיס הרחבה ל PCI plag&play. המחשב לא מזהה את הכרטיס, (במחשב אחר הכרטיס כן זוהה). מה יכולה להיות הסיבה? (פורטים בביוס אולי?)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתשמש ב partition magic 8 שאני מנסה לעשות פעולות על כונן המערכת אני כמובן חייב לעשות אתחול מחדש ,לפני ה windows עולה הוא מנסה ליישם את השינויים ואז אני מקבל הודעת שגיאה error 27 - cannot lock drive
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב או מאתחל אותו הוא מעלה את המסך הראשון (המסך שמאפשר גישה לביוס) ואז לוקח לו בסביבות החמש דקות עד שהוא מתחיל לעלות את מערכת ההפעלה. מה יכול לגרום לעיכוב שכזה? מערכת ההפעלה היא XP. האם מדובר בתקלת חומרה או תוכנה? זקוק לכיוון... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-