תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי לוח P5QL PRO - יש לי מספר צרכנים יש תופעה מוזרה - קיימים 6 יציאות מאחור של USB2 - כולם עובדות אך לא נראה שכל הבקרים של ה USB עובדים . כמו כן יש בעיה של עכבה גבוהה בחלק מהצרכנים (למשל כרטיס לכידה של PINNACLE) האם יש אפשרות לשנות PRIORITY של USB ? לשנות BANDWIDTH ? ראו תמונות מצורפות[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:13:51 אודה על עזרה בצפיה בחיבורים עם תוכנות שונות רוצה להדגיש : למה לא רואים את את כל הבקרים של ה USB : 3A3C 3A34[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:15:52 ראה את קובץ ה USB עבור הבקרים השונים[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:16:47DEVICE MANAGER OF THE USB[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8. את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני. כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב: 1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח). 2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8. 3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי. תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה רק זה קרה ב4 דיסקים האחרונים והחלפתי גם גרסאות ולא עוזר והדיסק יוצא טוב נצרב טוב אבל באמצע הבדיקה של הדיסק בנרו המחשב מפעיל את עצמו מחדש מה זה אומר כי זה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? עריכה: מצטער מנהלים נראה לי שלא רשמתי את זה בפורום הנכון, תמחקו את ההודעה אם זה לא במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
התקני כרטיס קול חדש שיושב בחריץ PCI איך אני מבטל לגמרי את הכרטיס קול המובנה שהיה בשימוש? וכשאני נכנס לצלילים והתקני שמע מופיע הכרטיס החדש אבל אי אפשר ללחוץ על הכפתורים של עוצמת שמע, מתקדם וכו' מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
זה הפעם הרשאונה שלי עם פרימוט במחשב הזה הוא חדש לפני הפירמוט המחשב עבד טוב יש לי פנטיום 4 3000 גיגה 1 זיכרון פנימי ראדון 9800 פרו ועוד קיצר הוא לא זז התקנתי ביאוס חדש הכול דריברים אבל הוא יש לו תקיעות ואין וויורסים או SPYBOTS דברתי עם מישהו והוא אמר לי שאם יש לי ארדיסק סאטה הייתי צריך להתקין משהו גם לו היה את זה איטי וזה והוא התקין ויש לו גם סאטה Seagate 80 gb 7200 rpm 8mb buffer serial-ata זה הארדסיק שלי גם אני צריך להתקין משהו? אפשר קישור? בבקשה עזרה:}
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות מחשב מאבק וגם לרענן משחה טרמית. אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בעליית הוינדוס המערכת גילתה חומרה חדשה וביקשה להתקין דרייבר. פתחתי את מנהל התקנים וזה מה שמופיע. בסך הכול הוצאתי גוף קירור של המעבד החלפתי משחה טרמית, וכרטיס מסך כדי לנקות מאבק. לא החלפתי שום חומרה, וגם אנני מזהה איזו חומרה לא מותקן דרייבר. אשמח לקבל תגובות...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
??? יש ברשותי מחשב נייד ZEUS לאחרונה החלו בעיות עם המסך שלו , כאשר פותחים אותו הוא משנה את הצבעים שלו . מה עושים ???
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 3GHZ ,זכרון 2X1G SAMSUNG DDR2,כרטיס מסך 7600GT לוח אם MSI 915G ספק כח HEC 300W הארד דיסק SAMSUNG 80G לאחר יום כיפור שהמחשב היה מכובה חדל המחשב מלעבוד כאשר המחשב עובד והמסך לא קורא אותו. הוחלפו: מסך, כרטיס מסך, ספק וזיכרון - לא פתר תקלה. בנוסף נעשה איפוס ביוס המחשב עבד לפני זה מצויין ולא היה סימנים לתקלה. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם של אינטל D865GLC,לפני כמה ימים קיבלתי כרטיס טלוויזיה וכשחיברתי אותו פעם אחת הוא לא עבד אבל אחרי שהבנתי מה הבעייה וחיברתי אותו בפעם השנייה,הוא פעל ומאז הכרטיס קול המבונה בלוח אם לא עובד,גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס טלוויזיה ופירמטתי את המחשב,לא עזר. הדבר היחיד שעזר זה לחבר כרטיס קול ישן בחריץ הPCI.עכשיו,זה הגיוני בכלל שדווקא בכרטיס קול ושום דבר אחר בלוח אם לא יפגע חוץ ממנו? הדרייברים לא מראים שחסר משהו,ההתקנה של הדרייברים של הצ'יפסט שאם אני לא טועה כוללת את הכרטיס קול אומרת בהתקנה SUCCEED למרות שהוא לא עובד,כאילו ממש הוא לא קיים,גם בEVEREST לא מצאתי יותר את הכרטיס קול ולפני כן מצאתי.עוד שאלה, יש הבדל בין כרטיס הקול SoundMAX לבין Creative SoundBlaster PCI והא…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת level one ויש בו גם firewall והfirewall חוסם לי מלא מישחקים בלי הודעה אפילו מישהוא יודע איך אני מבטל את הfirewall באופן זמני מתי שאני משחק במשחקים האלה..
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מחשב נדלק, עובד אבל לא מראה כלום. וגם לBIOS לא נכנס, אין כלום, מסך שחור. מה זה יכול להיות :s05: דחוף עזרה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-