תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המהירות אמורה להיות X16 אבל האוורסט אומר שזה במהירות X4 יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי ההארד דיסק,לא ההארד דיסק של המערכת הפעלה אלא אחר של 160 ג'יגה,ניסיתי הכל ובסוף עשיתי לו הכל מחדש עם הווינדוס ועכשיו רואים אותו ושאני בא לפרמט (כפתור ימני ופורמט) הוא כאילו מפרמט אבל בעצם לא זז. יכול להיות שהוא הלך?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זו לא בדיוק תקלה אך לא יודעתי היכן לפרסם קושייה שכזו: יש לי הארדיסק חדש 80GB ווסטרן דיגיטאל ויש לו שני יציאות לחיבור לספק... אחת רגילה כמו בIDE והשנייה בתוצרה דומה לחיבור הסאטא הבנתי שיש לחבר רק אחת מהם.. איזה מהם עדיף לחבר(אם בכלל יש עדיפות)? ומה קורה במידה ואני מחבר את שניהם?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פתחתי את my computer ופצאום ראיתי שחסר לי כוננן, ה DVD איננו, פתחתי DEVUCE MANAGER ותחת הכונן ישנו סימן של התנגשות ובפנים כתוב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available מה אני אמור לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 300 ג'יגה פיצלתי אותו לשניים כונן c-100 כונןd-200 בכונן D שמתי את כל השירים סרטים והעבודות שלי..השבוע הפעלתי את המחשב הוא עבד לאט ושבאתי להיכנס לכונן d לא יכלתי..הוא6 אמר שהכונן לא מאותחל וצריך לעשות לו איתחול..ואני לא רוצה לעשות את זה אני רוצה לשמור את כל הדברים..! איך אני יכול לשחזר את הכל?!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-