תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה עושים כאשר ווינדוס לא מזהה כרטיס רשת אלחוטי- USB? שאני מכניס אותו הוא אומר לי usb device והוא לא מזהה אותו ככרטיס רשת אלחוטי גם שאני מתקין דרייברים.. מה אפשר לעשות? דרך אגב במחשב השני הווינדוס כן זהה אותו.. =/
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בשינוי פורטים וכיוצא בזה.... אם מישהו יוכל להדריך אותי...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנסה להתקין את ה-8800GT דרך הדיסק המקורי, באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך שחור עם הפס הקטן בצד למעלה מהבהב כאילו שהוא טוען, ואני חיכיתי הרבה זמן וזה לא עושה כלום, ניסיתי להוריד ולהתקין דרייבר גם מהאתר של NVIDA אבל עדיין הוא עושה לי מסך שחור באמצע ההתקנה. מה אפשר לעשות??[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:35:17 זה מה שמופיע לי:[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 17:56:08 העיה נפתרה!~!~[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 18:32:02הבעיה נפתרה!~~!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הארדיסק של 80GB עם די הרבה חומר חשוב שלא מגובה בשום מקום.. המחשב פשוט לא נדלק שאני מחבר אותו.. ואני שומע תיקים כאלה. במחשב אחר שחיברתי אני שומע אותם תיקים ובמסך הפתיחה המחשב נתקע בשורה שהוא מחפש כונן IDE. זה אומר שההארדיסק מת?.. :-\ והאם אפשר ללכת לאנשהו ולהציל חלק מהחומר? כמה דבר כזה צריך לעלות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT IS7E עם 2 הרדיסקים IDE ו2 סידירומים במחוברים כולם ב IDE הוספתי HD MAXTOR 250G SATA והBIOS מזהה אותו אך כשהWINDOWS עולה אני לא רואה אותו בכוננים שלי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, שאני נכנס לאתרים פתאום קורה שאני לא יכול לראות תמונות, למשל באתר של קוויק טימ אני רואה רק איקסים במקום תמונות. אין לי מושג מה לעשות, בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התקנה מחדש של המחשב אני נתקל בבעיה ובא מופיעה ה"מסך כחול" והמחשב עושה ריסטרט. זה קורה מידי פעם בלי סיבה ברורה. הודעת השגיאה שמופיעה אחרי ההפעלה מחדש של המחשב כוללת: BCCode: CS BCP1:002876A0 BCP2:00000002 BCP3:00000001 BCP4:80538160 OsVER:5_1_2006 SP:1_O Product:256_1 יש לציין שזאת התקנה טרייה של XP וזה קורה עוד לפני התקנה של דרייברים כלשהם מלבד של הכרטיס מסך (clab radon 9200 128M) וזה כרטיס מסך חדש. בחיפוש בתמיכה של Windows אין שום הזכור של המספרים שמופיעים בשגיאה שציינתי. איך אני יכול לדעת מה המספרים האלה אומרים ומה גורם לבעיה? איך פותרים את זה? רב תודות. ארז
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים הייתה הפסקת חשמל ומאז המחשב של אבא שלי לא עולה יותר... כלומר אני מדליק את המחשב והמסך נשאר כבוי בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו והחזרתי , והבעיה לא נפתרה אז ניסיתי לחבר מסך אחר ומחשב (מסך ממחשב שכן עובד...) ועליו הוא לא עבד אז האפשרויות שלי כרגע עומדות על א. כרטיס מסך דפוק ב. כרטיס מסך נשרף ג. (אפשרות לא נעימה) לוח אם נשרף. מה אתם חושבים?? באיזה עוד דרכים אני יכול לבצע דיאגנסטות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-