תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית בהתקנה של WIN 7 אני נכנס לבוט והכל מעלה לי את החלון של ללחוץ על כפתור כלשהו כדי להיכנס להתקנה טוען קבצים והכל מגיע לחלון של הווינדוס (רקע של ווינדוס 7) וזהו. לא מופיע שום דבר... צריך להיות חלון של בחירת שפה, התקנה ודברים כאלה אבל אין לי כלום מגיע לרקע וזהו.. למה זה קורה ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי H.D וסטורן דיגיטל 200 גיגה SATA עכשיו כאשר אני מפעיל פרטישן מגיק הוא מסומן בצבע צהוב מסביב ובפנים רשום BAD כאשר אני מפעיל את המאפינים רשום לי שאין מספר סידורי ל H.D יכול להיות שנמחק לו המספר הסידורי כי כאשר אני בודק אז הוא עובד אין סקטורים פגועים אבל זה מוזר מישהוא אולי נתקל בדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש לפני חודש וחצי בערך ב"שקם אלקטריק" . . . לאחר זמן מסוים שהוא גלש באינטרנט . . . בלי אנטיוירוס המערכת הפעלה שלו נדפקה . . . הו התקין אנטי וירוס, עשה סריקה ומחק כמה וירוסים . . . המערכת הפעלה עדיין עשתה בעיות . . . אז הוא פירמט . . . ואז הוא ניסה להתקין את המערכת הפעלה . . . בזמן שהיא טוענת שהיא לא מזהה HDD מחובר למחשב . . . והיא מבקשת להריץ כלי איבחון של היצרן (אין לו דבר כזה) המחשב לא פורק, לא נפל, לא קיבל מכה . . . ועכשיו הוא תקוע עם מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה ובלי אפשרות להתקין . . . האם ה-HDD נדפק סופית ? יכול להיות קשר בין ההודעה שמופיעה לבין וירוס כלשהו (למרות שהמחשב עבר פירמוט) או שזה סתם צרוף מקרים ומכרו לו HDD דפוק ? יש לכם מושג מה מקור הבעיה .…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הרעש חזק בכל הדלקת מחשב, ולאחר כדקה מפסיק- האם המאוורר גורם לרעש?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני עכברים אופטים פשוטים ,אחד של מיקרוסופט ואחד של חברה לא מוכרת. עם שניהם אותה בעית מתח , כל כמה שניות מפסיקים לעבוד (לא מאירים בתזוזה) בלי קשר לכלום , מצד שני הם יכולים גם לעבוד רצוף כמה ימים בלי בעיות ממש בצורה רנדומלית. ניסיתי את כל הכניסות יו אס בי במחשב ועם כולם אותה בעיה. למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-