עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkStorm,

שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שבשבוע הראשון שלו עבד בצורה תקינה לאחר שהמחשב חובר לרשת וכן הותקנה תוכנת האימיול החלו בעיות של RESTART ללא הודעה מוקדמת הRESTART מתרחש רק לאחר השאימיול עובד למשך כחצי שעה מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכול נותני העזרה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  3. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by C0d223,

שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by HoBGoblin,

כבר השארתי פה הודעה מתישהו לגבי זה אבל עכשיו יש לי חידוש... הבעיה: כאשר אני מעלה את ה- WINDOWS (אחרי שבטלתי את הריסט האוטומטי) אני מקבל את המסך הכחול ובו רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. אני מקבל מסך כחול שכתוב בו שהייתה שגיאה או משהו כזה ואז כתובה השורה: kernel_stack_inpage_error מתחת לזה כתוב, לבדוק אם הותקנה חומרה חדשה יכול להיות שהיא לא הותקנה כמו שצריך אז להסיר אותה או לעשות לה disable, או להתקין אותה שוב מחדשה. ומתחת כתוב לעשות disable לbios memory caching ו shadoing הינה קובץ זיפ של ה minidump: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3NQUSNHRF5GTR05HNR65BAULOW מה זה? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by ד ו ד,

מה השיטה הנכונה לקבוע כי ספק נשרף או לוח או שניהם. האם חיבור ספק שמיש ללוח מקולקל יכול לגרום נזק לספק , אניי מניח שחיבור לוח תקין לספק מקולקל יכול להסתיים בלוח שרוף. אפשר הסבר קצר על הנושא.

12. Started by Shadowman,

יש רק הארד אחד... וינדווס אקס פי מערכת קבצים FAT32 (לא תומכים ביותר מ 4 גיגה קובץ) עכשיו איך אני עובר ל NTFS בלי לפרמט את המחשב? תוכנה ?דיפרגמנט? משהוא?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by mostwanted,

המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by parker,

הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  15. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by yevgenimt,

שלום יש לי מחשב נייד של TOSHIBA כשאני מדליק אותו אני רואה שהוא נדלק בנוריות אבל אני רואה רק מסך שחור והוא נתקע על המסך הזה. ניסיתי להוציא בטריה לנסות רק עם חשמל, להפעיל עם מסך אחר, להוציא RAM ללחוץ F5 או משהו אבל שום דבר לא פעל.. אולי הבטריה של הBIOS או שזה לא קשור? למישהו יש רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by cold-fire,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by tintin,

המלצתם לי על חרא ראוטר של 3COM 11g office connect שמתחבר למחשב הראשי שלי עם כבל רשת ולמחשב אחר דרך כרטיס רשת USB שבא עם הראוטר של 3COM. יש לי מלא ניתוקים של המחשב שמתחבר בצורה אלחוטית ועשיתי FIRMWARE UPDATE להכי חדש ועדכנתי את הדריברים של הכרטיס רשת וזה לא עוזר זה נהיה עוד יותר גרוע כי עכשיו שאני מתחבר ל BITCOMET אחרי 10 שניות הראוטר לא מזוהה מהמחשב שלי והכל לא עובד. הרבה פעמים אני צריך להוציא את הראוטר מהחשמל בשביל שהאינטרנט יחזור ואז זה מתנתק בלי סוף. עכשיו הגעתי למצב שאני בכלל לא יכול להתחבר לראוטר עם המחשב המרוחק והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת ממש עלובה, אז ניסיתי לעשות repair על הCONNECTION של הכרטיס רשת USB וזה לא משלים את הפעולה ולא מצליח לקבל IP חדש. היו הרבה …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by jgrab,

יש לי כאן לוח של msi שתומך ddr333 ויש לי 2 סטיקים של זכרון. 1 של ddr 400 512 ואחד של 256 ddr333 עכשיו כששניהם בסלוטים שלהם הביוס מזהה 512 וגם כך בווינדוס אבל כשאני מריץ cpu-z הוא כן מזהה 2 סטיקים ואת הגודל הנכון של כל אחד מה הבעיה? עוד שאלה האם חייבים לשים את הזכרונות בסדר של הDIMM או שאני יכול לשים באיזה סלוט שבא לי? תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by shu sha,

זו לא בדיוק תקלה אך לא יודעתי היכן לפרסם קושייה שכזו: יש לי הארדיסק חדש 80GB ווסטרן דיגיטאל ויש לו שני יציאות לחיבור לספק... אחת רגילה כמו בIDE והשנייה בתוצרה דומה לחיבור הסאטא הבנתי שיש לחבר רק אחת מהם.. איזה מהם עדיף לחבר(אם בכלל יש עדיפות)? ומה קורה במידה ואני מחבר את שניהם?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים