עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש ברשותי שתי נתבים: אחד של Audiocodes שקיבלתי מתקופת היותנו לקוחות ב012 ועוד אחד שרכשתי מזמן Edimax wireless 802.1 ln אנחנו כרגע מחוברים עם סיבים של פרטנר 300 מגה - הכוללת שכירות נתב TechnicolorTG789 (יש בנוסף אל הנתב קופסה שחורה קטנה שאין לי מושג מההשימוש שלה) לאחרונה גיליתי שאפשר להשתמש בנתב הפרטי ובכך לחסוך את עלות ההשכרה רק שפרטנר לא ממהרת לנדב את המידע כיצד להתחבר. האם מישהו פה ידע להסביר לי איך עושים את ההחלפה? הגדרות במחשב וכו'? כמו כן מישהו יודע מה השימוש של הקופסה השחורה המחוברת לנתב ומשם לשקע הטלפון? המון תודות

2. התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by Niccolo Machiavelli,

יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!

5. Started by Xilver,

אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. Started by tulip42,

היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. הפנתי את ההקלטות של המצלמות אבטחה לכונן רשת אבל הוא מתמלא אחרי שבוע האם יש אפשרות להגדיר שיגרוס את ההקלטות ?? כמו בDVR. נתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום קודם הבעיה: יש לי מחשב פנטיום 3 ומגה הרץ: 500 זיכרון:320 כרטיס מסך:גיפורס2 ואני משחק בוא קונטר סטרייק בלי בעיה עובד ממש יופי חלק!.... עכשיו הבעיה היא שאתמול הרכבתי מחשב סלרון 733 מגה הרץ והעברתי את הזיכרון הכרטיס מסך מהפנטיום 3 למחשב שהרכבתי(733) את הכרטיס מסך וזיכרון(הכרטיס מסך גיפורס 2mx) ויש למחשב שהרכבתי הרדיסק שעושה רעש כזה לפעמים של חריקות קטנות כאלה אז שאני מפעיל בוא את המשחק קונטר רק ליפעמים עובד לרוב המחשב ניתקע לגמרי העכבר גם ניתקע ואיאפשר לעשות כלום עד שלוחצים על הכפתור rest זאת הבעיה..... מה הבעיה למה הוא ניתקע?? ניסיתי להתקין winxp מחדש... לא עזר בכלל גם את המשחק התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך דייריקס גם התקנתי הכל בקיצור אבל לא הולך איל פותרים את זה?…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?

10. Started by yuran,

הורדתי את PCMARK2002 והנה התוצאות שקיבלתי: cpu - 5840 memory - 5803 hdd score - 1652 המחשב שלי כולל : cpu- 2.4 Ghz intel (800mhz) mother board p-4- asus (800mhz) memory - 512 mb ddr hd 80 gb + buffer 8mb אם התוצאות סבירות? תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by dEaDPooL,

קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by NaorYfrach,

אין לי מושג למה אבל משום מה המעבד פועל בסדר אבל רק ליבה אחת מאומצת . יענו יש לו 4 ליבות ושאני נכנס למאמץ אני רואה שליבה אחת עובדת ב96 אחוז וכל השאר ב5 אחוז למה זה ככה ? זה תוקע לי את המחשב

13. אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן דרך אגב זה בחומרה בכוונה כי אני חושד שזה בגלל התנגשות חומרה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. דיסק שפעם היה ברייד אכשיו אני רוצה לפרמט לשימוש אחר הוא לא מטפרמט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. תודה מראש

19. Started by Cyron,

יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

23. קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?

24. Started by max74,

שלום לכם ! מחשב שהרכבתי קופא אחרי שמדליק אותו הוא קופא למשך ארבע דקות ,אפילו השעון נעצר ,חוץ מהמקלדת והעכבר,לפעמים יותר מארבע דקות,ואחרי הזמן הזה הוא מתפקד טוב ,בהתחלה חשבתי בגלל שהלוח תומך בזיכרונות DDR2 400/533 MHz והרכבתי לו 667 MHZ ובפורום מעבדים ולוחות אם נאמר לי שזה אפשרי שהלוח יעבוד עם זכרונות 667 וזה לא הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים.קישור של הפרום מעבדים ולוחות אם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314747.0

25. קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.