עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by GlolG,

נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by idoyi,

דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by o.m.l,

המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. שלום הבעיה דומה לבעיה של הבחור כאן http://hwzone.co.il/community/threads/494610-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%94 רציתי לאחד מחיצות, התקנתי את התוכנה אבל היא לא התאימה למחשב, אחרי מחיקה שלה הופיעה מסך כחול ואז נמחקה לי המחיצה (D) עם כל המידע... (800 ג'יגה) איך ניתן לשחזר את המחיצה בלי לאבד את כל המידע? המדריך המופיע בקישור בשפה האנגלית (חלשה אצלי) תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by thecenter,

שלום. לאחרונה התחילה להופיע בעיה עם צורב ה-DVD שלי (NEC3520A). הוא לא מזהה דיסקים DVD עם תוכן עליהם - הוא מזהה אותם כדיסקים ריקים. זה קורה אך ורק עם דיסקים שהם DVD וידאו ולא DVD DATA. הצורב עבד בסדר למעלה משנתיים ורק עכשיו, לפתע, החלו הבעיות. מבחינת צריבה הכל בסדר - דיסקים שנצרבים עליו, כם DVD וידאו וגם DVD DATA, נקראים היטב ע"י כונני-DVD אחרים. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. Started by dorhorvitz,

שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. אני רוצה לפרק לגמרי את המחשב, לוח סידירומים הכל, אבל אחר כך אני ישכח מה לחבר למה. אני מחפש רשימה של לדוגמא מהספר גוח אז ה-20 פינים זה ללוח אם, וכאלה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by ronox,

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by LaCostE,

P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

16. Started by Impreza,

הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים

18. Started by Wood-Elf,

נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. מחשב נייח מחובר בכבל לנתב D-LINK ווינדוס 7. יחד איתו לאותו נתב עוד 2 מחשבים בכבל. רק במחשב אחד יש ניתוק של הדפדפנים (אקספלורר, מוזילה וכרום) לאחר כ- 8 שעות עבודה. התקשורת קיימת בשני המחשבים האחרים והם עובדים כרגיל. במחשב הנדון בזמן שהדפדפנים לא עובדים-התוכנה שמחוברת ישירות לשרתי הבנק עובדת וגם סקייפ עובד. אין התחממות יתר. שתי תוכנות אנטי וירוס ביצעו סריקה ב SAFE MODE. כבלים הוצלבו בין המחשבים. מצורפים קבצים של IPCONFIG בעת האירוע.+ PING לגוגל. אודה לעונים יוסי

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם אולי מישהו מכיר את התופעה,לאחר שהמחשב קר (מנוחת לילה) בהדלקה המאוורר מתחיל מעט להיסתובב ומפסיק מייד המחשב ממשיך לעבוד רגיל ואז אחרי כ ...20 30 שניות הוא מתחיל לעבוד ברציפות ללא בעייה לאחר בדיקות שונות ראיתי בביוס שזה קורה הטמפרטורה נימצאת מתחת ל 19 מעלות ורק אחרי שהיא עולה מעל 22 מעלות אז הוא מתחיל לעבוד כרגיל נאמר לי ממישהוא שזה בסדר וכל עוד הטמפרטורה יורדת מתחת ל 19 מעלות אז הוא יפסיק אני לא יודע אם זה נכון ? האם מישהוא מכיר את זה המעבד הוא 3.0 G אינטל 775 מאוורר מקורי לוח אסוס לא ידוע לי בדיוק איזה אני פשוט עוזר למישהו....

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by obyzero,

לחברי הפורום שלום רב... לאחרונה רכשתי הארד דיסק נוסף של 120 GB בטכנולוגיה של SATA... ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 8IPE1000 PRO-כמובן תומך SATA.. הבעיה היא שבכל פעם שאני מפעיל בביוס את האפשרות ON CHIP SATA ההארד דיסק IDE הרגיל שלי נעלם...כלומר אני יכול לעבוד על כל אחד בנפרד אבל לא ביחד אלא אם כן מערכת ההפעלה מותקנת על ה IDE..ואז הם עובדים ביחד.. במידה ואני מנסה להתקין WINDOWS על ה SATA ללא הפעלתו בביוס אז הוא יוצר תלות ב IDE ואומר שאני חייב להגיד את המחיצות ב IDE...וזה לא אמור להיות ככה כיוון שלא אמורה להיות תלות בינהם...שלחתי מכתב ל GIGABYTE והם עדיין לא ענו לי... בקיצור: איך אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה על ה SATA מבלי שתיווצר תלות ושניהם יוכלו לעבוד יחד? אודה לכולכ…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by mari,

שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי.. אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש. מאז הוא לא נדלק!! :\ הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב: verifying BMI Pool Data ........ Boot from CD: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart ושומדבר לא עוזררר!! :\ פליז תעזור ליי היום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!) כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זה בבקשה!! תעזרו לי!! יש משהו שאני כו…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  25. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים