עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח mosheallon2011
    Started by אורח mosheallon2011,

בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

4. Started by Mazumotte,

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Arik Daniel,

היי מדבור במחשב חדש עם 16 גיגה ראם + SSD + WIN10 התקנתי את כל הדרייברים שאני מכיר אבל עדיין יש דיליי קל בעכבר. הוא לא חד כמו שהיה לי בלפטופ I5 מדור 3 עם 8 גיגה ראם. מה אפשר לעשות ? או שככה זה הNUK

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by mari,

שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by gerweiz,

בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by LaCostE,

אני מעוניים לקנות מחשב במפרטי מחשב ראיתי מפרטים עד SLI, ואמרו לי שבשביל זה צריך ספק טוב ( יקר :פ). אז מה יהיו הסימנים של זה ואיך זה מתבטא?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by ziv124,

יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by yotamavi,

איפה יכולה להיות הבעיה כשמחשב נתקע בטעינה של XP? עריכה: יש מסך כחול שכל הזמן קופץ שאומר משהו כזה: STOP: 0x000000F4 Beginning dump of physicl memorey

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by DarkStorm,

שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by avsb,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by wow,

פתאום נעלם לי ההארד דיסק,לא ההארד דיסק של המערכת הפעלה אלא אחר של 160 ג'יגה,ניסיתי הכל ובסוף עשיתי לו הכל מחדש עם הווינדוס ועכשיו רואים אותו ושאני בא לפרמט (כפתור ימני ופורמט) הוא כאילו מפרמט אבל בעצם לא זז. יכול להיות שהוא הלך?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by bennash,

שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by רון 24,

שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by thebenjamin,

אחרי חופשה של בערך 20 יום בהם שני המחשבים היו מנותקים מהחשמל החלה היום בעיה. אתמול הם עבדו כאשר אחד מהם נשאר דולק בלילה, את זה שכובה ללילה ניסיתי להדליק היום בבוקר התוצאה היתה מחשב דלוק אבל אין תצוגה על המסך. השני המשיך לפעול כשתוך כדי שימוש נמרחה התצוגה והמחשב לא הגיב אחרי ניסיון להפעלה מחדש אותה תוצאה - המחשב פועל אבל אין תצוגה, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמים ופעמיים הופיע מסך פתיחה שבו אפשר להכנס לbios וכשניסיתי להכנס המחשב לא הגיב לבחירה שלי. אשמח לעצה לפני שאשלח אותם מחר למעבדה.

דיונים חדשים בפורומים