תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! יש לי בעיה מעצבנת של גרירה לא חלקה והבזקים בצידי החלון בעתק גרירת חלון בווינדוס? ניסיתי החלפת דרייברים כמה פעמים וניסיון של החלפת החיבור VGA לחיבור השני בכרטיס לא עזרה... יש לזה פתרון?? בבקשה עזרה...זה ממש מרגיז... יש לי 7600GT XXX של XFX.. לא מצאתי פתרונות ברשת...
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המהירות אמורה להיות X16 אבל האוורסט אומר שזה במהירות X4 יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא מזמן אח שלי קנה מחשב. עניין של כמה חודשים בודדים. מחשב די חדש. המפרט, אם זה משנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz DFI Infinity 975X XFX 7900GT 2x1024MB G.Skill DDR2 800Mhz אני מקווה שכל החלקים הרלוונטיים הוזכרו. בכל מקרה, יש בעיה של תקיעות כשמשחקים חלק מהמשחקים. באמצע המשחק המחשב פשוט נתקע, נותן צרור כזה של רעש ועושה ריסט. כשהווינדוס עולה אח"כ, הוא מציע לבצע עידכון ביוס. עידכנו את הביוס וזה לא ממש עזר. בקשר לתדירות של התקיעות, פעם ב 4-5 שעות של משחק בערך, כדי לתת קנה מידה. - די בעייתי. תודה רבה רבה מראש. מקווה שיש לזה פיתרון =\
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות לכל הרכיבים. יש מצב שזה בגלל שקיץ עכשיו וחם נורא או שיכולה להיות בעיה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצרוב דיסק (מתנה למישהו) שיכיל שירים + תיקייה עם תמונות,הדיסק מיועד לכך שיוכל להתנגן דרך המחשב וגם דרך מערכת סטריאו. היום צרבתי את הדיסק (דרך התוכנה DeepBurner) כ-DATA CD, וצרבתי את השירים והתיקיית תמונות. כאשר ניסיתי לנגן את הדיסק,דרך המחשב הוא עבד מצויין,אך דרך המערכת סטריאו הדיסק לא נוגן והופיעה הודעת CD EROR. אני חושב שהבעיה שלי נובעת מכך שהדיסק מכיל תמונות,רציתי לשאול אם יש דרך לצרוב את הדיסק כך שיהיה ניתן לנגן אותו למרות שיש על הדיסק תמונות. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחבר אותה עם כבל DVI-HDMI . אבל אני לא שומע כלום,אז הבנתי שאני צריך גם כבל לאודיו. איזה כבל זה ולאן אני מחבר אותו בטלוויזיה או במגבר? יש לי כרטיס מסך 7800GT וכרטיס קול מובנה על לוח האם.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-