תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 עם שתי יציאות DVI ואחת S VIDEO קניתי כבל שהוא בצד אחד S VIDEO ובצד השני RCA חיברתי את הS VIDEO למחשב ואת הRCA לטלויזיה הדלקתי את הטלויזיה שמתי AV נכנסתי למאפיינים > הגדרות > לחצתי על מסך 2 סימנתי הרחב את שולחן העבודה שלwindows לצג זה > לחצתי החל המסך של המחשב נהיה שחור לשניה וחזר וירד הסימון מהתיבה. ניסיתי דרך הCCC ושאני מנסה ללחוץ על הימני במסך הקטן לא קורה כלום זה התפריט שלא מופיע [התמונה היא לא מאצלי]: http://content.screencast.com/users/bigbox/folders/Jing/media/3d7f2bf1-a03f-4be4-8572-0876b45050a7/2008-11-17_1715.png עכשיו אני מבין שהמחשב כנראה לא מזהה בכלל את הטלויזיה יש משהו שצריך להגדיר או לבדוק לפני זה? ד"א ניסיתי גם לחבר ע…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק באן אנדרס מופיעה לי הודעה כחולה עם שגיאה "bad_pool_called" ואז החא מכריחה אותי לעשות ריסט למישהו יש פתרון לבעיה? ודרך אגב זה לא רק בסאן אנדרס. המפרט שלי: לוח אם של msi כרטיס מסך geforce fx5500 חדש עם 256 mb זכרון. מעבד פנטיום 4 800 mhz 512mb זכרון. והמחשב עבר פירמוט לא מזמן אבל הבעיה הייתה גם לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום... יש לי כמה סוגים שונים של הרדיסקים איך אני יכול לדעת אם הם תקינים וכמה זמן נותר להם לחיות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT IS7E עם 2 הרדיסקים IDE ו2 סידירומים במחוברים כולם ב IDE הוספתי HD MAXTOR 250G SATA והBIOS מזהה אותו אך כשהWINDOWS עולה אני לא רואה אותו בכוננים שלי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Mi Repeater 2 בשנה האחרונה כדי להגביר א אות האינטרנט שלי. עד לפני כמה ימים זה עבד בלי בעיה, אבל משהו השתבש בימים האחרונים, וכעת המכשיר לא מצליח להתחבר לרשת. איפסתי את המכשיר, שיניתי את המיקום שלו וקירבתי אותו אל הראוטר, הסרתי את האפליקציה והתקנתי מחדש, ושיניתי את אזור המקום שלי ל-Chinese mainland - שום דבר לא עבד. אני ממשיך לקבל את ההודעה: "Bringe device closer to router". האם יש לכם מושג איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה רבה, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8I945GMF מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 64Bit זיכרון: 1GB DDR2 533MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCIe הארד דיסק: Western Digital 120GB SATAII כוננים אופטיים: DVD וצורב הוספתי הארד דיסק נוסף למחשב Western Digital 80GB SATA אחרי כמה שעות של שימוש במחשב המחשב פשוט נתקע - העכבר לא זז ושום דבר לא משתנה על המסך. סגרתי את המחשב בכפתור, פתחתי והכל חזר לעבוד כרגיל. אחרי כמה שעות זה עוד פעם קרה אבל קצת שונה: שמעתי mp3 ופתאום המוסיקה נשמעה בקטעים וקצת אחרי נתקע המחשב כמו בפעם הראשונה. בזמנים בהם המחשב נתקע ההארד דיסק הנוסף לא היה בשימוש. יש לי ספק כוח פשוט של 500W ואני חושד שהוא פשוט לא עומד בעומס. האם באמת הספק מה…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
א- זה אפשרי לעשות GHOST לHD עם סקטורים פגומים?... כי עם NORTON GHOST הוא לא נתן לי ב- אם התוכנה לתיקון (או ביטול גישה ל) סקטורים פגומים בHD, דורשת פירמוט?....
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-