תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הבאתי קבצי dump שתנתחו בשבילי כי אני לא מבין בזה ולא מצליח לקרוא בבקשה תעזרו אני כבר לא יודע מה לעשות!! ועם הקבצים לא טובים אז תגידו לי אני יביא אחרים [br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 18:25:06 בבקשה שמישהו יגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה בקשר למחשב של חבר שלי ... המחשב עובד כמו שצריך והמסך גם עובד זאת אומרת שיש אור ירוק למסך אבל לא מראה שום דבר הכל שחור והכרטיס המסך בסדר והמעבד גם בדקתי ...תודה עם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי בעיה מעצבנת של גרירה לא חלקה והבזקים בצידי החלון בעתק גרירת חלון בווינדוס? ניסיתי החלפת דרייברים כמה פעמים וניסיון של החלפת החיבור VGA לחיבור השני בכרטיס לא עזרה... יש לזה פתרון?? בבקשה עזרה...זה ממש מרגיז... יש לי 7600GT XXX של XFX.. לא מצאתי פתרונות ברשת...
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4 1 גיגה זכרון לוח של אסרוק ... אממ הוא קורס כל הזמן ועושה ריסטים לבד... גם יש לךי 4 מאווררים שמחוברים עם שולט כזה על מהירות שלהם ... יכול להיות זה הספר ואיך אני בודק את זה ... פלייזזז זה חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. היו לי לוח P5GD2X של ASUS , ומעבד P4 3.0 המעבד נשרף לי ובמסגרת האחריות הוחלף המעבד בP4 3.2 כעט כשאני מדליק את המחשב הוא נות לי הודעה CPU CODE EROR ולאחר מכן עולה כרגיל. האם זה יכול לפגוע בביצועי המחשב .? והאם הדבר מצריך עדכון BIOS???
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-