עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by ElaDLeeV,

החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Arik Daniel,

היי מדבור במחשב חדש עם 16 גיגה ראם + SSD + WIN10 התקנתי את כל הדרייברים שאני מכיר אבל עדיין יש דיליי קל בעכבר. הוא לא חד כמו שהיה לי בלפטופ I5 מדור 3 עם 8 גיגה ראם. מה אפשר לעשות ? או שככה זה הNUK

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by hp1610,

בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by vitali02,

לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ומאז אני לא יכול להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER ולא מופיע לי הסימן של הדרייבר ליד השעון וכשאני מנסה להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER אז במנהל משימות בשירותים מופיע LOADMMDRIVER.EXE בקיצור בעיה... איך אני פותר את הבעיה?? תודה</blockquote> </blockquote>

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by MasterMan,

אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. כבר יומים שאין לי מושג מה יש למחשב שלי. לא התקנתי שום דבר חדש. אבל יש רגעים שפתאום המחשב נכבהת ללא איזו הודעה או אזהרהת פשוט נכבה. עשיתי סריקת וירוסים ולא נמצא כלום. למישהו יש אולי רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה.? תודה רבה לכל העוזר עדכון : דיברתי עם חבר שלי ואז בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי והיא מגיע ל-90 מעלות אני לא מאמין איך. ( במצב מנוחה כמובן) יש לי מעבד P4 3.2 אין לי מושג למה זה מגיע לחום כזה ובסך הכל יש לי דיי הרבה מאוורירים במחשב .. הטמפרטורה של הלוח נורמלית. כרטיס מסך אני לא יכול לבדוק ( ישן מידי) בבקשה אשמח לקבל עזרה או המלצות. תודה רבה לכל העוזר

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by avram,

שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה, כשאני מכניס דיסק CD ריק לתוך הכונן (צורב DVD) הוא לא מזהה שיש דיסק ובכלל לא עושה שום פעולה וכשאני מנסה לצרוב על הדיסק תמונות או מוזיקה הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר יש דיסק ריק בפנים אבל כשאני מכניס דיסק DVD ריק זה מזהה לי...כנ"ל גם משחקים מקוריים אבל מוזיקה צרובה והכל זה לא מזהה למישו יש מושגג??? :nixweiss

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, ברשותי מחשב P4 3GHZ ,זכרון 2X1G SAMSUNG DDR2,כרטיס מסך 7600GT לוח אם MSI 915G ספק כח HEC 300W הארד דיסק SAMSUNG 80G לאחר יום כיפור שהמחשב היה מכובה חדל המחשב מלעבוד כאשר המחשב עובד והמסך לא קורא אותו. הוחלפו: מסך, כרטיס מסך, ספק וזיכרון - לא פתר תקלה. בנוסף נעשה איפוס ביוס המחשב עבד לפני זה מצויין ולא היה סימנים לתקלה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by pooki_1,

שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by yotamavi,

איפה יכולה להיות הבעיה כשמחשב נתקע בטעינה של XP? עריכה: יש מסך כחול שכל הזמן קופץ שאומר משהו כזה: STOP: 0x000000F4 Beginning dump of physicl memorey

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by arche,

שלום לכולם. יש לי בעיה מחשב נדלק, עובד אבל לא מראה כלום. וגם לBIOS לא נכנס, אין כלום, מסך שחור. מה זה יכול להיות :s05: דחוף עזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by zipdrive,

שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by dolce,

לאן ניתן לפנות בנושא תמיכה טכנית לתוכנת דואר LINGOMAIL מתוצרת דביר מוצרי תוכנה? ככל הנראה החברה סגרה את משרדיה , האם מישהו יודע על תמיכה טכנית לתוכנה שניתן להשיג ממשיהו המכיר טוב את התוכנה? לאחר מס שנים שהתוכנה מותקנת אצלי, בהורדת דואר סטנדרטית , נמחקו לי הודעות מתיבת ה-inbox כאשר הבעיה ככל הנראה נובעת מחוסר יכולת של התוכנה לקרוא את קובץ ה-lib של התיבה, וכי ככל הנראה ההודעות לא נמחקו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? ואם כן כיצד ניתן לפתור אותה על מנת לראות מחדש את ההודעות? הנושא דחוף וחשוב לי מאוד , כיוון שמדובר בהודעות חשובות שעליי לשחזרן ואיני יודעת כיצד. אשמח לדעת אם למישהו יש אינפורמציה שתוכל לעזור לי , תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by שמעון 17,

שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.