תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הארדיסק של 80GB עם די הרבה חומר חשוב שלא מגובה בשום מקום.. המחשב פשוט לא נדלק שאני מחבר אותו.. ואני שומע תיקים כאלה. במחשב אחר שחיברתי אני שומע אותם תיקים ובמסך הפתיחה המחשב נתקע בשורה שהוא מחפש כונן IDE. זה אומר שההארדיסק מת?.. :-\ והאם אפשר ללכת לאנשהו ולהציל חלק מהחומר? כמה דבר כזה צריך לעלות?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ככה, יש לי בעיה, זה התחיל לפני יומיים אם אני לא טועה, הווינדוס לא משמיע סאונד, אני יכול לשמוע מוזיקה בווינאמפ, אבל, שאני הולך ללוח הבקרה, ל-Sound and Audio devices, אני הולך ל-Sounds, ושם אני אמור לסמן איזה סאונד אני רוצה לשמוע, כמו פתיחה של חלון וכו', ואני אמור ללחוץ על הכפתור Play ולשמוע, אבל הוא לא נותן לי ללחוץ עליו, נגיד, אם אני מסיים להוריד משהו אני אמור לשמוע את הסאונד הזה של סיום הורדה, אם אני לוחץ פעמיים על תיקייה גם אמור לשמוע את זה, אבל אני לא שומע, אם אני מרוקן את הרייסל בין, גם אמור לשמוע משהו, את כל ה-waves של הווינדוס אני לא מצליח לשמוע, גם במשחקי פלאש באינטרנט אני לא שומע את הסאונד. בנוסף לזה, האייקון של הווליום שאמור להיות ב-task bar לא עולה עם הווינדוס, …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלומות לכולם יש לי מחשב סלרון 1.7 דיסק 40 עם 256 זיכרון windows zp home edition המחשב הנ"ל עובד קצת לאט לאחרונה ומקבל מדי פעם חלונות כחולים ... רציתי לעשות לו דיפראג וקיבוע של הזיכרון הוירטואלי לפי 1.5 (כמו שמקובל) אבל ברגע שאני כותב את המספר ... 384 מגה .. ולוחץ על "שנה" המחשב מקבל חלון כחול ועושה ריסטרט ... זה כנראה אחד הטריגרים שמקפיצים אותו ... לפני שאני מתחיל בשיטה הרגילה של ניסוי וטעייה ... החלפת זכרונות , לוח, מעבד ..... וכ"ו ... יש תוכנה שתוכל לעזור לי להתמקד על התקלה בצורה יותר רצינית ? נגיד סיסופט סנדרה או משהו שכזה ? בתודה טל .... אשמח לתגובה מהירה ... כי העניין של התקלה קצת דחוף .... נ.ב ... ייתכן וזה קשיח ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק קובץ [סרט] מהמחשב אבל מופיעה לי שגיאה: http://img15.imageshack.us/img15/8973/54510038.jpg ניסיתי את התוכנות UNLOCKER ו DELETE DOCTOR וכלום לא מצליח למחוק את הקובץ הזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפני יומיים הדקלתי את המחשב והכרטיס מסך שלי פשוט הפסיק לפעול. המאוורר שלו הסתובב האורות שלו היו דלוקים אבל לא היה תמונת מסך. מבחינת ציפצופים היה ציפצוף קצר ולפי החוברת של הלוח אם הבנתי שזה אומר שהכל בסדר. המסך זיהה את הכרטיס מסך ככה שלא היה No signal על המסך אך לא הייתה שום תמונת מסך. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר בשביל בדיקה והמחשב על לי רגיל ככה שזה בטוח הכרטיס. ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר וגם לא עבד. הכרטיס מסך עכשיו במעבדה ורוב הסיכויים שאני מממש את האחריות במקרה והם מוצאים בו דפקט. העיניין הוא מה יכול לגרום לו בין לילה להפסיק לפעול כמו שצריך? אני חושד בספק אז הזמנתי PSU tester מאיבי בשביל לבדוק אם הספק תקין ולא יהרוס לי עוד חלקים בעתיד. על כל מקרה אני מעלה תמ…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום,לפני כשעה שדרגתי את הזכרון שלי.. היה לי אחיד ג'יגה וקניתי עכשיו עוד אחד.. אותה חברה,אותו DDR ,אותו מגהרץ.. והמחשב לא קולט אותו... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום.... במהלך כול התקנה של DRIVER 163.75/163.69 שמותאמים בוודאות לכרטיס מסך שלי 640MB 8800 GTS . המחשב כאילו עובר למצב SLEEP, המסך נכבה ולא חוזר להידלק והמחשב עדיין עובד. מה שמוזר יותר שאני מפעיל אותו מחדש הדרייברים מופים כאילו הם הותקנו, אך אני דיי בטוח שהן לא הותקנו טוב אחרת המחשב לא היה נרדם. תודה לכול המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-