תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח במחשב ide הבאתי סאטה 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל חיברתי והמחשב אינו מזהה את הכונן החדש זה לוח אם של אסרוק 775 duel שיניתי בביוס את ההגדרה לraid המקום היחידי שהיה בו הגדרה לסאטה ועדיין המחשב אינו מזהה את הכונן החדש למישהו יש רעיון ?? זה מעבד קונרו 6300 האם יש צורך בג'ימפור ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שדרגתי את הזכרון שלי ל1024 צגה בייט אבל בעת ההשמה של הזכרונות החדשים ולאחר כל הקומבינציות האפשריות הגעתי למסקנה שהסלוט הרביעי תקול... המחשב מזהה רק את סלוט 1-3 .... איך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 14 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקרטע. הוא נתקע מידיי פעם ולפעמים שאני מדליק אותו, אחרי שניה הוא מצפצף צפצוף אחד ונכבה ואז נדלק מחדש ועולה כרגיל. אני כמעט בטוח שמשהו עומד לגמור בקרוב, אבל לא בטוח מה. שהייתי אצל הטכנאי מחשבים בפעם האחרונה הוא אמר שההארדיסק של הטארה לא במצב טוב. יש דרך לדעת מה עומד לגמור?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחבר אותה עם כבל DVI-HDMI . אבל אני לא שומע כלום,אז הבנתי שאני צריך גם כבל לאודיו. איזה כבל זה ולאן אני מחבר אותו בטלוויזיה או במגבר? יש לי כרטיס מסך 7800GT וכרטיס קול מובנה על לוח האם.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאלה! יש לי כרגע מערכת ויסטא עם 2 HD אשר פועלים בצורת RAID 0 אני הולך לפרמט את המחשב ולעבור לXP האם אצטרך להגדיר את ה RAID 0 מחדש ?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-