תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של HP והוא הגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה ואני רוצה לבצע הסבה של מערכת ההפעלה ל-XP אבל ברגע שההתקנה של ה-XP מסיימת להעתיק את הקבצים של ה-SETUP המחשב קורס ומראה לי הודעת שגיאה של חומרה (מסך כחול), אני יודע שיש אפשרות לשנות הגדרות ב-BIOS של המחשב בכדיי שההתקנה תוכל לזהות את ה-HD אבל הבעייה היא שאני לא יודע איפה למצוא את ההגדרה הזאת אני מבקש עזרה בנושא כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנידון. תודה מראש לכולם,
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאמנם מזוהה בביוס אבל לא עובד. ניסיתי עם תוכנות חזקות והן לא הצליחו לגשת אליו. ההארדיסק ביום אחד הפסיק לעבוד לא נפל לא קרה לו כלום. אני מעוניין לפנות לשחזור נתונים. איזה חברה מומלצת? בטיק טאק אמרו לי בטלפון שלא משנה מה הבעיה הכי זול שאני אשלם זה 200$. אני מודע שדברים כאלה עולים הרבה אך זה לא סביר בהתחשב בזה שאולי רק צריך להחליף פלטה אלקטרונית והבעיה לא עמוקה כמו הארד דיסק שרוף תודה לכל מי שיעזור זה מאד חשוב לי כל הדברים החשובים שלי שהתווספו במשך שנים נמצאים על ההארד דיסק הזה (60 גיגה WD מ 2001)
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
קניתי זיכרון מארה"ב 512mbשל PQI DDR400 www.pqimemory.com הזכרון הוא DS הלוח אם שלי הוא Gigabyte K8NSC-939 הרכבתי הכל המעבד Athlon 64 bit 3000 וכ'ו רק שבאתי להרכיב את הזכרון המחשב נתקל בקשיים להידלק לפעמים עם צפצופים החלפתי מיקום בלי צפצופים אבל המסך לא נדלק כל מיני בעיות שונות עד ששמתי שבב One Sided פשוט 128 MB והפלא ופלא הוא עובד מצוין האם יש בעיה לשים סטיקים של DS על לוחות כאלו כי לפי הספר של הלוח אם רשום שלא ...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זו לא בדיוק תקלה אך לא יודעתי היכן לפרסם קושייה שכזו: יש לי הארדיסק חדש 80GB ווסטרן דיגיטאל ויש לו שני יציאות לחיבור לספק... אחת רגילה כמו בIDE והשנייה בתוצרה דומה לחיבור הסאטא הבנתי שיש לחבר רק אחת מהם.. איזה מהם עדיף לחבר(אם בכלל יש עדיפות)? ומה קורה במידה ואני מחבר את שניהם?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 300 ג'יגה פיצלתי אותו לשניים כונן c-100 כונןd-200 בכונן D שמתי את כל השירים סרטים והעבודות שלי..השבוע הפעלתי את המחשב הוא עבד לאט ושבאתי להיכנס לכונן d לא יכלתי..הוא6 אמר שהכונן לא מאותחל וצריך לעשות לו איתחול..ואני לא רוצה לעשות את זה אני רוצה לשמור את כל הדברים..! איך אני יכול לשחזר את הכל?!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ABIT IS-7 וחשבתי על לעדכן ביוס..עכשיו יש לי כמה שאלות: במה יועיל לי לעדכן ביוס? מה עלולות להיות הבעיות שיווצרו מכך? ואם אפשר אז תנו לי קישור לעידכון ביוס ואיך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, לוח אם לנייד טושיבה ls350 נרטב ויש קורוזיה מה הפתרון הזול ביותר? האם ניתן לנקות? מה האפשריות הנוספות? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אז ככה,חבר שלי התקשר אליי אמר לי המחשב לא נדלק,הלכתי אליו,על המסל היה כתוב לבדוק את הוידאו,פתחתי את המחשב,ראיתי המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב ,שיערתי שנשרף הכרטיס,אז עכשיו הא מתקשר אליי אומר לי שמישהו אמר לאבא שלו לנתק את כל הכבלים מהמחשב(כולל חשמל),ולהחזיר,ועכשיו המחשב שלו עובד. עכשיו שאלתי היא,מה הקשר בין ניתוק כבלים לפעולת המחשב?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-