עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by iAmCurious,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by sgsg,

המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Sickp,

פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by BuildHome,

שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

מה יכולה להיות הבעיה ...אם אני מפעיל תמחשב הוא פועל אחרי כמה שניות מקסימום דקה הוא פשוט מכבה עצמו?? יש מצב זה הספק כח ??

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  12. http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by amitbl,

יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  14. שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by KloCk,

המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by HwareNewb,

שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Make_Party,

שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by zahi,

אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות

24. Started by dorhorvitz,

שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים