עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 10 דקות אחרי שאני מתחיל לשחק בCOD:MW2 המחשב עושה ריסטרט בלי מסך כחול.. המפרט שלי די חלש אבל הוא אמור להחזיק את המשחק הזה די טוב: AMD ATHLON 4800 X2 GIGABYTE GA-MA78GM 2GB 9600GT 512MB ARTIC COOLING FREEZER 64 ניסיתי לעשות מה שכתוב בנעוץ עם קבצי הדאמפ ולא נשמרים לי קבצי דאמפ בכלל=/ מייד אחרי שהמחשב עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' וזה הראה לי שהמעבד על 37-40C שזה נורמלי מאוד לפי מה שהבנתי איך אני יכול להתחיל לברר מה הבעיה? תודה מראש למי שיוכל לעזור.

2. Started by idoyi,

אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...

3. Started by elad135,

הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב

6. Started by GMTK,

המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA. פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדר…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  7. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

8. Started by simon15,

שלום חבר'ה .. השבוע החלטתי לעשות בדיקת דיסק ואיחוי הדיסק וסריקת וירוסים כמו שאני עושה תמיד פעם בשבועיים-שלוש .. הכל הלך טוב עד שהגעתי לבדיקת הדיסק, עכשיו ככה בדיקת הדיסק מחולקת ל 5 חלקים נכון ? שלושת החלקים הראשונים עברו בסדר .. החלק הרביעי הלך ממש לאט והחלק החמישי נתקע לגמרי .. המחשב מראה שהוא חושב והכל אבל במשך כל הלילה לא קרה כלום אפילו לא אחוז אחד .. מישהו יודע אולי ממה נובעת הבעיה ? ואם כן אז איך אפשר לתקן אותה ? תודה מראש לכל מי שעוזר ..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. Started by oded6188,

Bad Sectors יכולים לגרום למחשב "ליפול" סתם ככה תוך כדי עבודה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by ami29,

שלום ותודה מראש.... עכבר במחשב עובד בסדר גמור רק שלחיצה על כול אייקון במחשב (דבל קליק) פותחת רק את החלון של החיפוש....רק באייקון של המחשב שלי זה באמת נכנס למחשב שלי...רעיון למישהו? כדי להיכנס לכול מקום במחשב אני צריך ללחוץ על הימני ואז פתח....

13. Started by Raz20,

המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?

14. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danisrael,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים? ציטוט ערוך

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by e zinger,

איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה

19. היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iveco,

יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?

21. האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by VL,

יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by qpalzm,

הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. יש לי בעיה עם הHDD הזה קודם כל המפרט שלי הוא LANPARTY, NF4ULTRA 2 HDD, אחד המקסטור החדש, ועוד אחד בממשק IDE הבעיה היא שאני מתקין את הWIN, על הHDD החדש, הכל עובר חלק ללא תקלות, אחרי הריסוט הראשון מאז ההתקנה אני מקבל את השגיאה של הבוט, המחשב לא מזהה בוט מהHDD החדש (אחרי ההתקנה, קיבלתי את המסך שאני בוחר איזה מע' הפעלה אני מעוניין להפעיל לאחר מכן, את השגיאה של הבוט) הפכתי את הביוס, ושם דבר, הHDD השני עולה ללא בעיות.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.