תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום ומה שלומכם? מחשב נייד 5470 DELL VOSTRO נמאס מהאיטיות של המחשב הזה ומביצועיו הנחותים יחסית. נראה לי שדיסק SSD ישפר את הביצועים. 1. האם מישהו יודע אם אפשר, או בנוסף לדעסק קשיח הקיים או במקומו. 2. האם מישהו יודע אם יעשו שירות עד הבית? 3. עלות? נרכש עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח מאייבורי לפני כשנתיים
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה הבעיה במחשב שלא עולה ומנתהג ככה: בהדלקה עושה 4 צפצופים קצרים, ואז כבה. ניתקתי הכל חוץ מזיכרון ומעבד כמובן, עדיין אותו דבר. הלוח הוא ASROCK H61-DPS. זה לוח חדש במחשב הזה - החלפתי לו את הלוח לפני כמה חודשים (עדיין באחריות). יכול להיות שזה בעיה במשהו מלבד הלוח?
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני שלושה ימים והוא פשוט עושה רעש... לא רעש יותר מדיי גדול אבל רעש מספיק מורגש שזה יפריע לי וזה די מפריע לי ברמה כזו שאני לא יכולה להמשיך איתו כך... בנוסף לכך המקשים שאני מקלידה עליהם עושים רעש מעצבן כזה... אני תוהה אולי מכרו לי מחשב משומש כי קניתי אותו בחנות מחשבים קטנה ולא ברשת... השאלה מה אני עושה עם זה... פניתי למוכר והוא אמר שאני צריכה לדבר עם החברה של היבואן ולספר להם על התקלות ולפתור את זה מולם ובמקרה והם יאשרו החזרה של המוצר אז הוא יחזיר לי את הכסף... אבל מה במידה והם לא יאשרו? נתקעתי עם המחשב הזה... וזה עוד הוצאות של תיקון לא מספיק המחשב עלה מאוד יקר... מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו במידה והם לא מסדרים לי את הבעיות... במידה והם אומרי…
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מחקתי משחק לא דרך הסרת תוכניות, אלא מחיקה ידנית של תיקיית ההתקנה עכשיו כשאני מחפש את ההסרה שלו דרך האפשרות של הסרת או הוספת תוכניות, זה לא נמצא שם. האם זה בסדר להשאיר את זה ככה? אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל חושש מבעיות יש לי WIN 10 64 BIT
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני גולש דרך סים סלולרי שנמצא בתוך ראוטר אלחוטי . אני זקוק כעת מאוד למצוא את כתובת ה מק אדרס של הראוטר שלי (מתוצרת ZTE) האם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהדריך אותי איך לעשות זאת ? (אודה על הדרכה מפורטת ככל הניתן) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-