עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?

2. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by abgs,

שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by בוריס אברמוב,

למה המחשב שלי לא תומך בפורטנייט.

5. היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?

6. Started by duki1,

היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?

7. Started by Just Sayin,

השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gal Peretz,

לפני כמה ימים הייתה לי את אותה תקלה הוצאתי את הזכרון ראם והכנסתי שוב והסתדר אתמול כיבתי את המחשב והורדתי את המפסק מאחורה עכשיו ניסיתי להדליק לא מגיב בכלל ניסיתי שוב להוציא את הראם ולא עזר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום, כפי שכתוב בכותרת הרכבת מערכת חדשה והיא מצפצפת חמישה צפצופים קצרים בעת ההדלקה. פעם אחת הצלחתי במהלך הניסיונות שלי לסדר את זה אבל מאז זה חזר וממשיך לקרות. כשזה קורה אין תצוגה לא עם המאיץ הגרפי המובנה ולא עם כרטיס מסך חיצוני (כשניסיתי לחבר אחד) המפרט הוא כזה: Intel i3 8100 Gigabyte B360N WIFI TSP 8GB Ram 2666 ADATA XPG SSD 240GB GAMMIX S11 M.2 2280 בעיקרון כאמור יש גם כרטיס מסך וספק אבל ניסיתי גם בלי הכרטיס מסך (כלומר עם המובנה) וניסיתי ספקים שונים. למרות שהלוח וה- SSD לא מופיעים ברשימה הנתמכת אני די בטוח שהם לא הבעיה (אבל זה לא וודאי) הבעיה שלי היא שבכל המסמכים (הפיזים או אלו שמצאתי אונליין בא…

10. Started by aviadzi,

היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by OrBen91,

יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by uskatin,

היי יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן. בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית. מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע? תודה!

13. Started by enkil,

יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Roni Y,

רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק

15. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מפרט המחשב: נקנה ביולי 2010: GIGABYTE GA-P55-USB3 Intel Core i5 750 + Cooling Alpine 11 Rev 2.0 ADATE DDR3 4GB (2x2GB) 1600 CL9 MSI GTX 750Ti N750 TI TF 2GD5/OC SeaSonic SS-500ET 500Watt תיאור התקלה: מחשב קופא באקראי, בעבר זה היה פעם בשבוע בערך ואף הפסיק ליותר מחודש, עכשיו זה באופן יומיומי. כשזה קורה התמונה על המסך תקועה, אין חשמל לעכבר (אין אור אדום מאחור) ולמקלדת (חיווי אורות של נאם לוק וכו' כבויים). אם המחשב משמיע משהו אז הרמקולים ימשיכו בצפצוף (מחוברים לחשמל חיצוני). כדי שהמחשב יזהה את כל הזיכרון, אני צריך לנתק אותו מהחשמל לשתי דקות, ולפעמים זה לא מצליח וצריך להוציא את הבטריה של ה-BIOS. השיטה של msconfig לא רלוו…

17. Started by Liron C,

הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by aviadzi,

המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. בהתחלה זה היה קורה גם בזמן עבודה. הדברים שעשיתי: החלפתי ס"כ חידשתי משחה טרמית פירקתי את המחשב לגורמים והחזרתי ניתקתי את הכבל של המפסק (אולי המפסק תקוע - הוא לא) יש 4 נורות על הלוח אם (MSI-H67MA) ארבע לדים שנקראים APS שרק שלושה מהם נדלקים. ע"פ ההוראות של הלוח אם זה אומר: CPU is in 3 phase power mode. שלב לפני יאוש. יש למישהו עוד רעיון מה זה יכול להיות?

19. Started by crazydevil,

שלום לכולם, בשבוע שעבר עברנו לאינטנר פייבר של פרטנר (סיבים אופטיים). המהירות באמת גבוהה משמעותית מהספק הקודם שלנו ובנוסף האינטרנט מרגיש יציב יותר ולא נתקלנו בתקיעות בטלוויזיה או באינטרנט עצמו. הבעיה מתחילה בראוטר שמחובר בצד השני של הבית ואמור לספק אינטרט למחשב נייח + נקודת Wifi לצד הזה של הבית. ראוטר מסוג Linksys Wrt54GL V1.1, מראה שיש קליטה מלאה בWifi אבל אין אינטרנט + גם המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מתחבר לאינטנרט. חשוב לציין שבחיבור ישיר של המחשב לקיר(ללא חיבור לראוטר) האינטרנט עובד מעולה. מה כן עשיתי? *ריסט מספר דו ספרתי של פעמים *עדכתי את התוכנה של הראוטר דרך האתר של Linksys *עברתי…

20. Started by Roni Y,

יש לי דיסק און קי 128 גיגה וזה מראה לי רק 32 גיגה. איך מסדרים?

• 14 תגובות
    • 9.1k צפיות
  21. Started by ikehgl,

מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL

22. יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?

23. כשאני שומע מוזיקה ביוטיוב או דרך קבצים שיש לי במחשב, אז יש בסאונד מין "תקיעות" כאלה לפעמים.. כאילו המחשב סוג של איטי באותו הרגע.. אני לא יודע מה הבעיה, סרקתי וירוסים ואין שום דבר והדרייברים מעודכנים.. זה התחיל רק בתקופה האחרונה וזה קורה גם כשהכל סגור.. אולי זה בגלל המגבר שלי?

24. Started by chen1hazan,

שלום לעוזרים...רוצה לקנות כרטיס מסך GEFORCE GTX 1050 TI רק למטרת פורטנייט כרגע המשחק רץ על 60 FPS עובד על רמת מדיום בצורה סבירה אבל רוצה לשפר קצת רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ישפר לי את המשחק בצורה טובה יעלה לי את הFPS וישפר את האיכות??? מפרט טכני : מעבד : INTEL CORE I5 650 3.20GHZ RAM: 8GB מערכת הפעלה של 64 סיביות כרטיס מסך : MSI INVIDIA GEFORCE GTX 750 TI אשמח לעזרה אם שווה לי לקנות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים