תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
למה אני מתכוון? מדי פעם בעת עבודה העכבר עושה "פסיקים" קטנים בתזוזה והמוזיקה (בעיקר ביוטיוב) קופצת ומרצדת. יש לציין שהבעיה מופיעה פעם בכמה זמן והיא אינה רציפה. לפעמים בעת אתחול המחשב, הדיסק הקשיח לא מזוהה, אבל אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר. אני לא חושב שזו בעיה בדיסק הקשיח, משום שהבעיה היתה קיימת גם כשהייתי עם הדיסק הקשיח הקודם, החלפתי אחד רק בשבוע שעבר. האם יש קשר בין שתי הבעיות? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אני עם חבילה של 100 מגה. קניתי את הראוטר Archer vr400 והאינטרנט זוחל. גם בכבל וגם עם ווייפיי. בדיקת מהירות מראה גג 3 מגה הורדה ו-5 העלאה. חיברתי את הראוטר הגנרי של בזק d-link dsl-225 והמהירות בסדר. גרסת firmware הכי מעודכנת. איפסתי והכנסתי שוב את כל ההגדרות וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לשנות בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 עם שתי יציאות DVI ואחת S VIDEO קניתי כבל שהוא בצד אחד S VIDEO ובצד השני RCA חיברתי את הS VIDEO למחשב ואת הRCA לטלויזיה הדלקתי את הטלויזיה שמתי AV נכנסתי למאפיינים > הגדרות > לחצתי על מסך 2 סימנתי הרחב את שולחן העבודה שלwindows לצג זה > לחצתי החל המסך של המחשב נהיה שחור לשניה וחזר וירד הסימון מהתיבה. ניסיתי דרך הCCC ושאני מנסה ללחוץ על הימני במסך הקטן לא קורה כלום זה התפריט שלא מופיע [התמונה היא לא מאצלי]: http://content.screencast.com/users/bigbox/folders/Jing/media/3d7f2bf1-a03f-4be4-8572-0876b45050a7/2008-11-17_1715.png עכשיו אני מבין שהמחשב כנראה לא מזהה בכלל את הטלויזיה יש משהו שצריך להגדיר או לבדוק לפני זה? ד"א ניסיתי גם לחבר ע…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הוא רושם כרטיס מסך....כמות זיכרון.... הוא רושם את שם הצ'יפסט Nforce 4 ונתקע אם אני עושה ריסט הוא עולה מחדש והפעם ממשיך ל IDE Detection והלאה לוינדוס.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? אני אמור למחוק איזה קובץ רג'יסטרי (שהוא כאילו ההתקנה של ה- HD ואז אני עושה ריסטרט או משו וככה ה- HD אמור להיות מזוהה במערכת הפעלה .. ההארד דיסק מזוהה כ- SLAVE יש לי עוד HD SATA 2 מחובר . איפה נמצא הקובץ ברג'יסטרי אם מישהו יוכל לומר לי ? כל פיתרון אחר ייתקבל . תודה מראש, אייל. עריכה : תודה אך מצאתי את הפיתרון בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334432.0 התשובה של VTOS-LOCOS העלתה בי את הזיכרונות - פעם ידעתי איך לעשות את זה . הייתי צריך להגדיר ב- DISK MAGANEMENT את ה- HD .
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-