עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liran12345,

איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by scylla,

אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. הכונן תקליטונים(Floppy) לא פועל כראוי , הנורה שלו תמיד דולקת והוא לא מצליח לקרוא דיסקטים שאני מכניס אליו: אם הבעיה המתוארת למעלה מופיעה אצלכם , אז זה ככל הנראה חיברתם את כבל הנתונים של הפלופי(FDD Cable) הפוך. הפיתרון לבעיה הוא פשוט מאוד - הוציאו את כבל הנתונים וחברו אותו כמו שצריך. כך נראה כבל התונים של הפלופי - *מי שמתקשה בנושא ההרכבה והתקנת הפלופי , שילחץ כאן כדי לראות איך מחברים אותו נכון.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by jepe,

אני מחבר אותה עם כבל DVI-HDMI . אבל אני לא שומע כלום,אז הבנתי שאני צריך גם כבל לאודיו. איזה כבל זה ולאן אני מחבר אותו בטלוויזיה או במגבר? יש לי כרטיס מסך 7800GT וכרטיס קול מובנה על לוח האם.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Arik Daniel,

היי מדבור במחשב חדש עם 16 גיגה ראם + SSD + WIN10 התקנתי את כל הדרייברים שאני מכיר אבל עדיין יש דיליי קל בעכבר. הוא לא חד כמו שהיה לי בלפטופ I5 מדור 3 עם 8 גיגה ראם. מה אפשר לעשות ? או שככה זה הNUK

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by cyberX,

אני לא ידעתי אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה התקנתי לאח שלי משחק שאמור לעבוד לו (זאת הרחבה למשחק אחר שעובד לו מצוין) ואחרי בערך 5 דקות שהוא משחק המחשב פתאום עושה לו ריסט, כאילו מישהו בא ולחץ על הכפתור של הריסט

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by bd,

בעיה בכונן DVD! ...עזרה? אני רוצה לצרוב דיסק.. אני לוחץ על הכפתור שעל הכונן..אין דיסק בכונן אני רוצה להכניס דיסק ריק......והמגירה לא ניפתחת הוא עושה רעש כל פעם שאני לוחץ נדלק האור צהוב של הכונן הוא חושב ולא נפתח לוחץ מלא מלא פעמים אולי אחריי 200 לחיצות ברצף הוא נפתח !! ניסתי לפתוח גם דרך נרו וגם עם CTRL+E ולא עוזר צריך לחכות מלא זמן........ שיש דיסקים בפנים הכונן נפתח על הלחיצה הראשונה...לא משנה אפילו סתם דיסק שקוף .....! מה הבעיה הכונן שלי הוא זה הדגם..עלה לי 200 שקל..לפני שנה בדיו'ק Toshiba-Samsung TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by gal,

היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום לכולם, עזרתי לחבר להרכיב מחשב חדש לחלוטין - חיברנו את כל החלקים בצורה תקינה (לוח, מעבד, ספק וכו') אך המחשב מסרב להידלק. כאשר מדליקים את הספק, נדלקת הנורה הירוקה על גבי הלוח, אך כאשר לוחצים על כפתור ה-POWER של המחשב שום דבר לא קורה. ביצענו בדיקה שהכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה מחובר בצורה תקינה אל הלוח, והוא מחובר בצורה תקינה לחלוטין. ניסינו גם לקחת מחשב אחד, ולחבר את הכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה שלו אל הלוח במחשב החדש, וללחוץ על הכפתור במחשב הישן (רק לצורך סגירת המעגל והפעלת המחשב החדש) אך גם זה לא עובד - מה שאומר ככל הנראה שכפתור ההדלקה במחשב החדש תקין ולא פגום. למישהו יש רעיון כל שהוא ? המצב הזה פשוט משגע כי הכל מחובר בצורה תקינה לחלוטין (לי אישית יש את אותו המחשב בד…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by adirke,

לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  22. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. המחשב פתאום נתקע, העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, וכשמנסים לעשות רסטרט או לכבות אותו כשמחזיקים את הכפתור של ההדלקה במשך 4 שניות הוא לא מתכבה. ורק אם מוציאים את המחשב מהחשמל אפשר להפעיל אותו מחדש. מה הבעיה של המחשב( וזה לא המחשב שכתוב במפרט שכתוב בצד ימין) תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים