תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום!! המקרה מתחיל תוך כדי משחק מותח, כאשר כל העצבים שלי מרוכזים במשחק (מומלץ בחום THIEF 2 משחק מלחיץ לאללה!), ואפילו אם יודיעו לי שהמיתון הכפיל את עצמו או שיתנו לי חמישים אלף דולר, או שעומד לנחות על כדור הארץ מטאור (אבל מהסוג הגדול, כן?) אני לא אעזוב את המשחק. אז, בדיוק ברגע הזה, אני שומע כל קליק עז, ופיתאום הכונן של הדיסקים מתעופף לו מן המחשב בתנועה של קשת (פחות או יותר אבל עם מעט תנופה). עדיין לא מבין מה קרה, אני שומע קול ניפוץ, ומוצא את עצמי בוהה בשרידים של הכן של הדיסקים מרוסק על הריצפה. לקח לי חודש להתגבר על הטראומה, ולאחר שהדבקתי את הכן והחזרתי אותו עם הגומיות שלו והכל (אני נעזרתי בחבר שלי שמבין בזה לא מעט, פירקנו את הכונן כד') והמשכתי לשחק במשחק (שעדיין מומלץ בחו…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מקבל הודעות שונות בכל פעם, גם אחרי שהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP dxqkrnl.sys 8bod56fa 8bod4000 4549ae96 מפרט: Q6600, זיכרו OCZ 800 פלטניום , מערכת הפעלה ויסטה 32 , כרטיס 8800 GT
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים חוזרים ונשנים במחשב החדש שלי. אחרי שעברתי על שירשורים קודמים ראיתי שהציעו לשנות את התיזמונים של הזכרונות. הענין הוא שלא כל כך הבנתי איך עושים את זה ואיך אני קובע מהו התזמון האופטימלי. כל עזרה תתקבל בהערכה...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מדליק את המחשב אז הוא נידלק אפילו שומעים את הWIBDOWS עולה.. אך המסך משום מה לא נדלק לי אז חשבתי שהכרטיס מסך נשרף אז חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה של הלוח אם ופתאום הכל נדלק בלי שום בעיות אז יכול שזה בעיה בכרטיס מסך עצמו??? :-\
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-