עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by MetalB,

יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by nahik,

לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?

4. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by Oprapc,

במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by infernal goat,

חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!

7. Started by rafi k,

1- שמכבים את המחשב אז הווינדאוס נכבה אבל צריך ללחוץ על הכפתור במחשב בשביל לכבות את המחשב, איך עושים שאני מבקש לכבות את המחשב אז הוא יכבה לגמרי? 2-כונן הדי וידי שלי לא נפתח, יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. Started by obyzero,

לחברי הפורום שלום רב... לאחרונה רכשתי הארד דיסק נוסף של 120 GB בטכנולוגיה של SATA... ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 8IPE1000 PRO-כמובן תומך SATA.. הבעיה היא שבכל פעם שאני מפעיל בביוס את האפשרות ON CHIP SATA ההארד דיסק IDE הרגיל שלי נעלם...כלומר אני יכול לעבוד על כל אחד בנפרד אבל לא ביחד אלא אם כן מערכת ההפעלה מותקנת על ה IDE..ואז הם עובדים ביחד.. במידה ואני מנסה להתקין WINDOWS על ה SATA ללא הפעלתו בביוס אז הוא יוצר תלות ב IDE ואומר שאני חייב להגיד את המחיצות ב IDE...וזה לא אמור להיות ככה כיוון שלא אמורה להיות תלות בינהם...שלחתי מכתב ל GIGABYTE והם עדיין לא ענו לי... בקיצור: איך אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה על ה SATA מבלי שתיווצר תלות ושניהם יוכלו לעבוד יחד? אודה לכולכ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by ofko,

שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by tom123,

מה עושים כאשר ווינדוס לא מזהה כרטיס רשת אלחוטי- USB? שאני מכניס אותו הוא אומר לי usb device והוא לא מזהה אותו ככרטיס רשת אלחוטי גם שאני מתקין דרייברים.. מה אפשר לעשות? דרך אגב במחשב השני הווינדוס כן זהה אותו.. =/

12. Started by B.m.F20,

קבצי הminidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  14. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by matan101010,

אני פירקתי את המחשב ואספתי כל מיני חלקים להוסיף למחשב... עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אני חייב להוציא כונן קשיח אחד(יש לי 2), ואז ברגע שהוא עולה אז הוא רושם: CMOS Checksum erorr defaults loded. אני יודה מאוד לכל העוזרים בבעייה(תגידו לי מה זה ומה אני צריך לעשות).... מתן.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  16. הכונן תקליטונים(Floppy) לא פועל כראוי , הנורה שלו תמיד דולקת והוא לא מצליח לקרוא דיסקטים שאני מכניס אליו: אם הבעיה המתוארת למעלה מופיעה אצלכם , אז זה ככל הנראה חיברתם את כבל הנתונים של הפלופי(FDD Cable) הפוך. הפיתרון לבעיה הוא פשוט מאוד - הוציאו את כבל הנתונים וחברו אותו כמו שצריך. כך נראה כבל התונים של הפלופי - *מי שמתקשה בנושא ההרכבה והתקנת הפלופי , שילחץ כאן כדי לראות איך מחברים אותו נכון.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by RoNaLDiniHo,

חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000amd venice וזיכרונות 2*256 היום החליפו את הלוח כי לא הצליחו להתקין כרטיסי רשת אבל עכשיו כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה עובד יפה עד שפתאום נתקע! מה הסיבה לכך תודה?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by izikj,

יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Tzion,

קורה לי די הרבה שהאי סי קיו נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה לא הבנתי מה הם אומרות אז העלתי אותן (אחרי ערכיה שלי שתראו את שניהם ביחד): ד"א אתמול פירמטתי את המחשב (ומאז יש מלא בעיות > ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by amitbl,

יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by swisaavi,

המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.