תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN 6150K8MD-8EKRSH …
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה רכשתי לפטופ. לינק לדגם: https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-16x-x1603-12th-gen-intel/techspec/ הדגם הוא עם מעבד i5-12500H, כרטיס גרפי של אינטל ו- 16GB זכרון. המחשב מתאמץ המון (שומע את המאווררים נותנים עבודה) בפעולות פשוטות כמו תכנות ב eclipse ועוד כמה טאבים של כרום שרצים ברקע אז החלטתי לבדוק את טמפ המעבד בעזרת התוכנה core temp. לפי אינטל הטמפ המקסימלית היא 100 מעלות אבל, המחשב נהיה רותח במקלדת ולדעתי זה לא תקין שהוא כל הזמן יעבוד על הטמפרטורות האלה גם במשימות פשוטות. האם יש משהו לעשות בנידון? מצרף תמונה מ core temp לפעמים יש גם קפיצות ל 97c בדקתי את ה cpu load במנהל …
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון כדי לדבר במחשב והוא לא עובד אצלי המחשב מזהה לי את זה אבל לא שומעים כלום עם המיקרופון ובמחשב אחר זה כן למה זה?
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
במסך המתחים של הביוס מופיע מתח vcore של 1.98v המתח המומלץ לפי המסך הוא בין 1.25 ל- 1.44. האם יש עם זה איזושהי בעיה? בביוס עצמו ניתן לשנות את מתח העבודה של המעבד מ-2.0v ועד 2.2. בתודה מראש... ???
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-