עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…

2. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

3. Started by gabbay,

הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?

4. שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  5. Started by danielhr99,

היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yanivamrami,

שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by sagi5,

לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by Xgil,

שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. Started by יוסף יפרח,

יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kip,

אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  16. שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN‎ 6150K8MD-8EKRSH …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by imac,

זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by iMeash,

אהלן, לפני כחצי שנה רכשתי לפטופ. לינק לדגם: https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-16x-x1603-12th-gen-intel/techspec/ הדגם הוא עם מעבד i5-12500H, כרטיס גרפי של אינטל ו- 16GB זכרון. המחשב מתאמץ המון (שומע את המאווררים נותנים עבודה) בפעולות פשוטות כמו תכנות ב eclipse ועוד כמה טאבים של כרום שרצים ברקע אז החלטתי לבדוק את טמפ המעבד בעזרת התוכנה core temp. לפי אינטל הטמפ המקסימלית היא 100 מעלות אבל, המחשב נהיה רותח במקלדת ולדעתי זה לא תקין שהוא כל הזמן יעבוד על הטמפרטורות האלה גם במשימות פשוטות. האם יש משהו לעשות בנידון? מצרף תמונה מ core temp לפעמים יש גם קפיצות ל 97c בדקתי את ה cpu load במנהל …

21. Started by הדר,

שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…

24. עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by shloosh,

נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.