עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by frenzy,

היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן המחשב שלי נתקע בזמן האחרון לאחר צפיה של כ 5-10 דקות בקבצי HIGH DEFINITION. בקצרה אלה הם קבצי ווידאו באיכות מעולה של 1920X1080. בכל מקרה, לאחר חיפוש בפורומים פה, מצאתי שרוב הבעיות נגרמות למחשב כאשר הוא מתחמם יותר מדי (אחד החלקים..) לאחר שהמחשב שלי נתקע בפעם האחרונה, פתחתי ישר את המארז וניסיתי לראות אם יש איזהשהו רכיב חם יתר על המידה, ולא מצאתי.. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתבדוק את הטמפרטורה בכל אחד מחלקי המחשב? (יש באגף ההורדה תוכנה למעבד, אבל אני צריך גם אחת לכרטיס מסך ואולי לעוד חלקים..) כמו כן יש איזה תוכנה (אולי 3DBENCH) שגם מאמצת את הכרטיס וגם בודקת טמפ'? נ.ב. המחשב הוא: amd3000 64 venice גיגה זכרון DDR2 400 6600 LEADTECH (עם מ…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  6. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Lipman,

לקחתי שני כרטיסי מסך של מחשב SIS ו גיפורס 4 עם יציאה של S-VIDEO ו - RCA חיברתי לטלויזיה שבבית ורואים מטושטש קטן , בקיצור על הפנים שיניתי טלויזיה אפילו אותו הדבר אין שיפור ..יכול להיות שהבעיה היא בכבל ? הוא חדש לגמרי

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by avi.hagit,

יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:

9. Started by kipi25,

שלום, תסלחו לי אם הנושא לא מתאים לפורום הזה, אבל לא ידעתי לאן לשייך אותו. יש לי ספק גנרי (נראה לי 400W) על המחשב הבא: P4 2.8 Prescott + קירור זלמן 7000Alcu 1024 מגה זכרון (4*256) לוח אם MSI PT880 VIA Chipset VT8237 כרטיס גרפי Nvidia FX 5200 דיסק קשיח סמסונג 120 מגה SATA דיסק קשיח מקסטור 200 מגה SATA צורב דיסקים רגיל CDRW שני מאווררי 80cm מאז שהוספתי את הדיסק של מקסטור, אני מקבל מדי פעם מסכים כחולים. כמה פירמוטים לא עזרו, ויש לי הרגשה שהספק שלי אולי הוא הגורם לכך. האם הספק הגנרי שאצלי אמור ויכול להחזיק את המערכת שלי, או שכדאי להחליף אותו במשהו יותר יציב? אני חייב לציין שאני לא מבצע שום OC על המערכת. אם להחליף אותו, האם הספק הבא יהווה תחליף טוב? http://www.noacomp.co.il/pr…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by elad the master,

קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Cyron,

יש לי חשד שמשהו לא תקין בחיבורי ה-USB שלי החיבור בכללי עובד ומזהה כשאני מחבר משהו אבל בזמן האחרון האינטרנט (רשת) שמחובר דרך USB מתנתק וחוזר כל כמה דקות וגם נתקלתי בכמה בעיות עם חיבור עכבר ל-USB. האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם החיבור תקין, אם הוא מעביר נתונים כמו שצריך ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Ben in Black,

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by raul987,

למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  15. כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by nir567,

אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by o.m.l,

היום החלטתי שנמאס לי לראות את הכבלים במחשב שלי והתחלתי לסדר אותם שמתי איזולירבנד על הכבלים של הספק והסתרתי אותם אחרי זה שבאתי להדליק את המחשב הוא לא נידלק אני לוחץ על המפסק וכאילו הוא מת לא ניראה לי שהספק נישרף כי הלד של הלוח אם דולק(נכבה מתי שאני מוציא את הכבל של הספק) ???? עזרה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. :bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Lipman,

בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by Dew,

אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Dj BeN Co-N,

שלום לכולם :yelclap: אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ? למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו.. ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ? אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  25. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים