תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ורוב הדברים שאני מעלה 'הארד דיסק' עושה קולות מוזרים. אני לא מבין את זה, כל מיני דברים אני אפילו מעלה את ה-'Winamp' וזה עושה את הקולות. קולות כאלו של סחיבה או משהו דומה =/ כאילו הוא מתאמץ יותר מדיי. יש לי הארד דיסק של 120GB ולא זוכר איזו חברה אבל הוא מהיר והכל, פעם ראשונה עושה לי אתה הבעיה הזאת! תודה לכל העוזרים. (ובטוח שיהיו כאלו) ד"א, יש עוד משהו... שאני לוחץ על איזו תיקיה (בכונן D) אז הוא אומר לי "כונן D אינו מאותחל, ברצונך לאתחל אותו?" מידע על המחשב...: 3.0 מגה הרץ. 1 מגה בייט Cach 512 RAM 120G
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ושאני מכניס את הדיסק של הווינדוס כמובן אני מפעיל תמחשב מההתחלתה ולוחץ רק F8 ואז הוא נותן רשימה של הצורב איפה שנמצא הדיסק של dvd כמובן בחרתי בצורב והוא לא נותן כלום הוא לא מתחיל להריץ את הדיסק יש לי לוח אם של אסוס P4S800D מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY, מותקן עליו ווינדוס 7 . כל ה3-4 ימים האחרונים הכנסתי את המחשב בלילה למצב שינה, ובבוקר נראה שהוא קיבל 'מסך כחול' ועשה ריסטרט אוטומטי. צרפתי בתמונה צילום של ההודעה שמתקבלת , בצד ימין בכתבן זה המשך ההודעה שמוצגת שם. ממה זה יכול להיגרם? תודה!! ------------------------------------------------------------------------------- עדכון: טוב אחרי 3 ימים שזה עבד לי בלי שום מסך כחול , עשיתי היום RESET למחשב, שהוא הפעיל את עצמו התבצעה בדיקה של הווינדוס 7 MEMORY DIAGNOSTIC שתזמנתי לפני איזה יומיים ושכחתי ממנה. הוא סרק את הזכרונות איזה 5 דקות ורשם בכל הסריקה שאין שום ארור. ובסיום הוא עשה ריסט למחשב. לאחר אותו ריסט המחשב נתקע בפתיחה על הWELCOME של…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר התקן של SATA 2 ל SATA 1 ולהפך? כמו בחיבורי USB שההבדל היחיד הוא במהירות אבל כמובן שהכל נתמך
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!
-
- 8 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-