עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DJPOWER,

הכרטיס שלי עובד שהמחשב עולה ואז לפני שהוא מגיע לשולחן העבודה(בדיוק אחרי שעולה) אז המסך נכבה(יש אור כתום) אני לא יודע מה קרה... אם מישהו יוכל לעזור לי הכי מהר שאפשר אני ישמח.. אני עכשיו אם כרטיס מסך שנת 0 נראה לי

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by amit887,

התקנתי היום צורב חדש למחשב ולאחר מכן המחשב לא נדלק אבל המסך כן נדלק מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by barartzi,

אני משחק need for speed most wanted ואחרי שאני יוצא ממנו הכרטיס מסך שלי על 80 מעלות זה לא הרבה מדי?

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  6. עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?

7. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by omrij,

התוכנות הן בגירסאות 1.51 ו 0.0.2.3 בעיה מוזרה ביותר כאשר ATITOOL פועל ואני עושה scan for artifacts ובאותו זמן נכנס לאוורסט=>COMPUTER=>OVERCLOCK ויורד למטה במסך המחשב נתקע!!!! כאשר אני מעלה רק אחד מהם הכל בסדר המחשב יציב פריים 10 שעות ,3DMARK03 וממטסט זה קורה עם ובלי אוברקלוק מישהו אולי יכול לנסות את השילוב אצלו לפני שאני שובר את המחשב?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by amittt,

יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול, אז אם הפוסט לא מתאים לפורום אנא העבירו אותו לא מזמן קניתי מחשב חדש ומסך: ASUS MW221C שהמליצו עליו בפורום לאחרונה ישנה תופעה שחוזרת על עצמה בעניין המסך. לאחר כ-20 דקות מתחילת הפעלת המחשב, המסך עובר לרקע שחור ואני עדיין שומע קולות ברקע של מוזיקה מהרמקולים או המשך של משחק יש לציין שהמסך ממשיך לעבוד אך ברקע שחור לא משנה באיזו אפליקציה אני משתמש. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וברגע שהדלקתי אותו שוב, ראיתי את הווינדוס לכשנייה ואז הוא שוב נכבה. חשבתי בתחילה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולכן חיברתי את המסך למחשב הישן שלי והתופעה חזרה על עצמה מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעייה :'( ???

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  12. יש לי בעיה של מסכים כחולים במסך הכחול כתוב שמקור הבעיה היא הקובץ הזה : ati2dvag.dll שנימצא ב- WINDOWS\System32 התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של ATI (חשבתי שמקור הבעיה בדרייברים) שיש לכ''מ שלי אבל בכול זאת לא עזר והיו עוד יותר בעיות אז חזרתי לדרייברים שבאו עם הכרטיס . ובכול זאת יש מסכים כחולים עכשיו אני נכנס ל : %systemroot%\minidump כמו שהסבירו ב-FAQ אחרי מסך כחול והתיקיה ריקה ה-LOG לא נשמר משום מה , עם מישהו יכול לעזור אם הבעיה של המסכים אני ישמח , תודה מראוש .

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. העכבר המובנה שמחשב הנייד שלי (compaq armada m700) הפסיק פתאום לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אוכל לתקן אותה? תודה מראש למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by MATANN,

אהלן,רק לספר לכם שאני חובב תעופה ובזמני הפנוי אני טס בFS 2004 ובזמן האחרון יש לי בעיה,אני לא יודע אם היא חומרה או תוכנה: אני כותב לכם עכשיו בעיה רצינית מאוד שהתחילה בחודש האחרון... פתאום אני שם לב,שלמשל אני עומד בסיאטל בחנייה עם ססנה 172 וישר כשאני מתחיל להריץ מנועים ישר כל הטקסטורות מתחילות לרצד באופן מאוד מוזר.. כל הטקסטורות אם אני מסתכל ימינה או שמאלה או ישר... וגם שכאשר אני בוחר מטוס בסימולטור למשל את הססנה אז כבר רואים שהרישום שלו לדוגמא:4x-xxx מרצד.. בטח כולכם תגידו,שאני צריך להביא את המחשב למעבדה וכך באמת היה הלכתי למעבדה,שם בדקו את המחשב מכף רגל ועד ראש,וכמובן שהכל בסדר בו כולל,לוח אם,ספק,מעבד,כ.מסך,ואז אחד האנשים הציע,שאני יתקין את הסימולטור על מחשב אחר חדש לחל…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. שלום לכולם, עזרתי לחבר להרכיב מחשב חדש לחלוטין - חיברנו את כל החלקים בצורה תקינה (לוח, מעבד, ספק וכו') אך המחשב מסרב להידלק. כאשר מדליקים את הספק, נדלקת הנורה הירוקה על גבי הלוח, אך כאשר לוחצים על כפתור ה-POWER של המחשב שום דבר לא קורה. ביצענו בדיקה שהכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה מחובר בצורה תקינה אל הלוח, והוא מחובר בצורה תקינה לחלוטין. ניסינו גם לקחת מחשב אחד, ולחבר את הכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה שלו אל הלוח במחשב החדש, וללחוץ על הכפתור במחשב הישן (רק לצורך סגירת המעגל והפעלת המחשב החדש) אך גם זה לא עובד - מה שאומר ככל הנראה שכפתור ההדלקה במחשב החדש תקין ולא פגום. למישהו יש רעיון כל שהוא ? המצב הזה פשוט משגע כי הכל מחובר בצורה תקינה לחלוטין (לי אישית יש את אותו המחשב בד…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

אלא רק ה Sub WOOFER מנגן, השניי רמקולים השניים (לא סאב וואפר) לא מגיבים. כנראה הבעיה קראתה בגלל שחיברתי אוזניות דרך היציאה שיש לי על הרמקול עצמו. הרמקולים של Winner...מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by nir007,

אם המחשב נכבה או שכול 10 דקות המחשב נתקע אז הבעיה של הספק כוח נכון?(המחשב לא מתאמץ רק איי סי פועל) והפיתרון הוא: לנקות את הספק כוח מאבק נכון? אם לא לפרמט ואם לא לקנות ספק כוח חדש נכון? סתם שאלה להרחיב את הידע..

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by adirke,

אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by CRYSMAN,

יש לי כרטיס מסך hd4850 עם שתי יציאות DVI ואחת S VIDEO קניתי כבל שהוא בצד אחד S VIDEO ובצד השני RCA חיברתי את הS VIDEO למחשב ואת הRCA לטלויזיה הדלקתי את הטלויזיה שמתי AV נכנסתי למאפיינים > הגדרות > לחצתי על מסך 2 סימנתי הרחב את שולחן העבודה שלwindows לצג זה > לחצתי החל המסך של המחשב נהיה שחור לשניה וחזר וירד הסימון מהתיבה. ניסיתי דרך הCCC ושאני מנסה ללחוץ על הימני במסך הקטן לא קורה כלום זה התפריט שלא מופיע [התמונה היא לא מאצלי]: http://content.screencast.com/users/bigbox/folders/Jing/media/3d7f2bf1-a03f-4be4-8572-0876b45050a7/2008-11-17_1715.png עכשיו אני מבין שהמחשב כנראה לא מזהה בכלל את הטלויזיה יש משהו שצריך להגדיר או לבדוק לפני זה? ד"א ניסיתי גם לחבר ע…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. שלום לכולם , אני חדש כאן זה נראה אחלה פורטל טוב עכשיו לשאלה , קנייתי כרטיס מסך (לא מובנה) חיברתי אותו לAGP ולא ביטלתי את הכרטיס מסך מובנה (אבל הכרטיס שחיברתי עובד) רק יש בעיה אחד שבמשחקים מופיע לי כל הזמן הודעה vpu recover ... יש לי לוח אם asus p4s533-mx ובביוס אני לא מבין כלום .. נכנסתי לכאן: ואז לכאן: הערה: זה לא הביוס שלי אבל זה דומה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים