עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. למה זה קורה ? מה אפשר לעשות ? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by yanivs20,

כאשר אני מדליק את המחשב אחרי הPOST מופיע לי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר שיש ארור בדיסק ושהוא לא יכול לקרוא ממנו. a disk read error occurred אתמול בלילה ניסיתי להתקין לינוקס בנוסף לחלונות על מחיצה נפרדת והוא לא הצליח לעשות את השינוי גודל מחיצה של החלונות. לא יודע אם זה קשור אבל ממש לפני שהתחלתי להתקין לינוקס, הכיבוי חלונות לקח הרבה יותר זמן מהרגיל. יש מצב הבעיה קשורה ללינוקס או שהדיסק הלך ? יש איזה תוכנה שאפשר לעשות איתה בוט ולראות את הדיסק תקין? mhdd?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by davidreznic,

יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…

6. Started by Dark Respect,

יש לי הארד דיסק שאמנם מזוהה בביוס אבל לא עובד. ניסיתי עם תוכנות חזקות והן לא הצליחו לגשת אליו. ההארדיסק ביום אחד הפסיק לעבוד לא נפל לא קרה לו כלום. אני מעוניין לפנות לשחזור נתונים. איזה חברה מומלצת? בטיק טאק אמרו לי בטלפון שלא משנה מה הבעיה הכי זול שאני אשלם זה 200$. אני מודע שדברים כאלה עולים הרבה אך זה לא סביר בהתחשב בזה שאולי רק צריך להחליף פלטה אלקטרונית והבעיה לא עמוקה כמו הארד דיסק שרוף תודה לכל מי שיעזור זה מאד חשוב לי כל הדברים החשובים שלי שהתווספו במשך שנים נמצאים על ההארד דיסק הזה (60 גיגה WD מ 2001)

7. Started by entire,

היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by muminim,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by bdyossi,

שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד dell inspiron 6000. ולפני בערך חצי שנה הפורט של האוזניות התחיל לעשות לי בעיות. הסאונד לא היה עובד, ואם הייתי נותן מכה קטנה לאיפה שמחברים את האוזניות, הסאונד היה חוזר, אז הבנתי שיש שם איזה בעיית מגע, שכנראה סוגרת או פותחת איזה מעגל ומנתקת את הרמקולים המובנים של המחשב כאילו היו מחוברות אוזניות. עכשיו זה נהיה הרבה יותר גרוע משני כיוונים: 1. אם מחוברות אוזניות/רמקולים חיצוניים, בד"כ שומעים רק את הערוץ השמאלי, אני אני משחק קצת עם החיבור זה מסתדר. 2. עכשיו מכה קטנה לא מספיקה בשביל לשמוע מהרמקולים המובנים ואני ממש צריך לדחוף חזק עם האצבע או עט או משהו את הפורט של האוזניות לאיזה כיוון כדי לשמוע משהו. מיותר לציין שאני כבר לא משתמש ברמקולים המובנים וזה ממש מבאס... מ…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Xstyle,

יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by WaREZ-MaN,

החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אבל בתוכנה של הכרטיסWinTV2000) כן רואים , הגדרתי לפי ארץ גרמניה ושיטת שידור PAL-B (ככה צריך לפי הפורומים, אין ישראל) חייב עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. המחשב פתאום נתקע, העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, וכשמנסים לעשות רסטרט או לכבות אותו כשמחזיקים את הכפתור של ההדלקה במשך 4 שניות הוא לא מתכבה. ורק אם מוציאים את המחשב מהחשמל אפשר להפעיל אותו מחדש. מה הבעיה של המחשב( וזה לא המחשב שכתוב במפרט שכתוב בצד ימין) תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by avram,

שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא INTEL D915GEV, והסלוט ה PCI-E פשוט הפסיק לעבוד נראה לי. ניסיתי לחבר אליו כמה כרטיסי מסך, המאוור שלהם עובד ואני מרגיש שהם עובדים, אבל במסך אין שום אות תצוגה. פעם ראשונה שזה קרה חשבתי שיש בעיה בכרטיס, אבל א ניסיתי אותו על מחשב אחר וזה עבד... אז מה הבעייה? הסלוט נדפק?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by Prpl_H4z3,

יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Oprapc,

במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by infernal goat,

חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!

24. Started by Aviram,

היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.