תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב core i 7 950 זיכרון 6 גיגה דיסק 250 לוח של גיגה ביט x58 כרטיס מסך ati 4580 הבעיה היא אני מגיע למרחיב קבצים של התקנה של ויסטה ל52 אחוז וזה ניתקע הוא פריז הוא ריסט החלפתי דיסק לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? אני אמור למחוק איזה קובץ רג'יסטרי (שהוא כאילו ההתקנה של ה- HD ואז אני עושה ריסטרט או משו וככה ה- HD אמור להיות מזוהה במערכת הפעלה .. ההארד דיסק מזוהה כ- SLAVE יש לי עוד HD SATA 2 מחובר . איפה נמצא הקובץ ברג'יסטרי אם מישהו יוכל לומר לי ? כל פיתרון אחר ייתקבל . תודה מראש, אייל. עריכה : תודה אך מצאתי את הפיתרון בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334432.0 התשובה של VTOS-LOCOS העלתה בי את הזיכרונות - פעם ידעתי איך לעשות את זה . הייתי צריך להגדיר ב- DISK MAGANEMENT את ה- HD .
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מקבל הודעות שונות בכל פעם, גם אחרי שהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP dxqkrnl.sys 8bod56fa 8bod4000 4549ae96 מפרט: Q6600, זיכרו OCZ 800 פלטניום , מערכת הפעלה ויסטה 32 , כרטיס 8800 GT
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-