תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב עושה 2 צפצופים מציג לי על המסך error 0175:bad crc1, stop post task מה הבעיה? מחשב נייד מסידרת טינקפד של IBM
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
* טופל - תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 300 ג'יגה פיצלתי אותו לשניים כונן c-100 כונןd-200 בכונן D שמתי את כל השירים סרטים והעבודות שלי..השבוע הפעלתי את המחשב הוא עבד לאט ושבאתי להיכנס לכונן d לא יכלתי..הוא6 אמר שהכונן לא מאותחל וצריך לעשות לו איתחול..ואני לא רוצה לעשות את זה אני רוצה לשמור את כל הדברים..! איך אני יכול לשחזר את הכל?!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הרצתי furmark והוא מראה שה GPU Temperatue עומד על 102 מעלות.... לי זה לא נשמע נורמאלי, מה דעתם? אם זה לא נורמאלי אז מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של GIGABYTE לפנטיום 4. המחשב בעיקרון לא נדלק אלא אם אני מוציא את החיבור חשמל של המעבד אך משאיר את החיבור של הספק אז הלוח נדלק אבל המחשב כאמור לא עולה. הגעתי למסקנה שהקבל נוזל (ע"פ צפייה בתמונות בפורום כאן שכן זה ממש דומה לאיך שהקבל נראה וגם הקבל נמצא ממש ליד חיבור החשמל של המעבד. ברצוני לדעת איך אני מחליף קבל או משיג אחד על מנת להחליף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי מסך מגע USB הממוקם 10מ' מהמחשב, ניסיתי לחבר שני כבלים מוגברים, כבל מוגבר ורגיל בקיצור כל קומבינציה אפשרית. בחיבור ישיר המסך מגיב מצוין, בחיבור מרחוק לא מגיב. מה לעשות??? (המסך של LG והתמונה המתקבלת מעולה, רק המגע אינו מגיב)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום... יש לי כמה סוגים שונים של הרדיסקים איך אני יכול לדעת אם הם תקינים וכמה זמן נותר להם לחיות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-