תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש (אתמול) ונוצרה בעיה של התחממות, המחשב אחרי מספר ספור של דקות מתחמם באזור הצ'יפסט. החום מגיע למצב כזה שקיבלתי כוויה, המוניטור מראה שהטמפ' 35 מעלות בערך והמעבד על 40 מעלות מערך. לאחר מספר דקות שהמחשב רותח מופיעה הודעת שגיעה בצבע כחול בדוס. חשוב לציין שכל הרכיבים חדשים ובאו בכופסתם המקורית. מפרט המחשב לצורך פרטים שאולי איך שהוא יעזרו: מעבד אניטל E6420 לוח אם GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ דיסק קשיח:Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS כרטיס מסך: BFG GeForce 8600 GT OC 256mb PCI-E ספק כוח: JSP-TECH PS-05 420WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN נ.ב. האם יש למשהו לוח ז…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב פתאום נתקע, העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, וכשמנסים לעשות רסטרט או לכבות אותו כשמחזיקים את הכפתור של ההדלקה במשך 4 שניות הוא לא מתכבה. ורק אם מוציאים את המחשב מהחשמל אפשר להפעיל אותו מחדש. מה הבעיה של המחשב( וזה לא המחשב שכתוב במפרט שכתוב בצד ימין) תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הלוח אם הוא INTEL D915GEV, והסלוט ה PCI-E פשוט הפסיק לעבוד נראה לי. ניסיתי לחבר אליו כמה כרטיסי מסך, המאוור שלהם עובד ואני מרגיש שהם עובדים, אבל במסך אין שום אות תצוגה. פעם ראשונה שזה קרה חשבתי שיש בעיה בכרטיס, אבל א ניסיתי אותו על מחשב אחר וזה עבד... אז מה הבעייה? הסלוט נדפק?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק באן אנדרס מופיעה לי הודעה כחולה עם שגיאה "bad_pool_called" ואז החא מכריחה אותי לעשות ריסט למישהו יש פתרון לבעיה? ודרך אגב זה לא רק בסאן אנדרס. המפרט שלי: לוח אם של msi כרטיס מסך geforce fx5500 חדש עם 256 mb זכרון. מעבד פנטיום 4 800 mhz 512mb זכרון. והמחשב עבר פירמוט לא מזמן אבל הבעיה הייתה גם לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8I945GMF מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 64Bit זיכרון: 1GB DDR2 533MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCIe הארד דיסק: Western Digital 120GB SATAII כוננים אופטיים: DVD וצורב הוספתי הארד דיסק נוסף למחשב Western Digital 80GB SATA אחרי כמה שעות של שימוש במחשב המחשב פשוט נתקע - העכבר לא זז ושום דבר לא משתנה על המסך. סגרתי את המחשב בכפתור, פתחתי והכל חזר לעבוד כרגיל. אחרי כמה שעות זה עוד פעם קרה אבל קצת שונה: שמעתי mp3 ופתאום המוסיקה נשמעה בקטעים וקצת אחרי נתקע המחשב כמו בפעם הראשונה. בזמנים בהם המחשב נתקע ההארד דיסק הנוסף לא היה בשימוש. יש לי ספק כוח פשוט של 500W ואני חושד שהוא פשוט לא עומד בעומס. האם באמת הספק מה…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , הגעתי מfxp ללמוד ופה והכל אז תראו יש לי בעיה במחשב.. קודם כל המחשב i5 750 ללא oc לוח אם p55a g55 4 ראם ddr3 1333mhz כרטיס מסך gts450 עוד כמה ימים קונה cf 6850 ספק גנ'רי יחד עם המערך החדש קונה ספק חדש איכותי 620 w ss עכשיו המעבד הגיע היום ל99 מעלות כל המחשב נתקע והכל ניקתי את המחשב מלא פעמים יצאו כמויות אבק והכל חשבתי אולי לחליף משחה טרמית כי לא הוחלף מאז קנית המחשב שנה +.. (קירור למעבד די חלש- [Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 אילו פתרונות יש?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
- 3 followers
-
-
אבל בתוכנה של הכרטיסWinTV2000) כן רואים , הגדרתי לפי ארץ גרמניה ושיטת שידור PAL-B (ככה צריך לפי הפורומים, אין ישראל) חייב עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-