עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviram,

היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by xgamer,

היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אורח mosheallon2011
    Started by אורח mosheallon2011,

בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. הכונן תקליטונים(Floppy) לא פועל כראוי , הנורה שלו תמיד דולקת והוא לא מצליח לקרוא דיסקטים שאני מכניס אליו: אם הבעיה המתוארת למעלה מופיעה אצלכם , אז זה ככל הנראה חיברתם את כבל הנתונים של הפלופי(FDD Cable) הפוך. הפיתרון לבעיה הוא פשוט מאוד - הוציאו את כבל הנתונים וחברו אותו כמו שצריך. כך נראה כבל התונים של הפלופי - *מי שמתקשה בנושא ההרכבה והתקנת הפלופי , שילחץ כאן כדי לראות איך מחברים אותו נכון.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Mazumotte,

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by orir31,

בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by gerweiz,

בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by shay33,

שבת שלום מחשב ישן שמצאתי חיברתי הדלקתי עבד אחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי.. עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05: אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה... אז... מה הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by ice2k,

שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by rMaNe,

ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  17. חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. Started by hagayben,

יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, יש ברשותי שלושה הרדיסקים, שני IDE ועוד אחד SATA, כעקרון רציתי שהסאטא יחזיק את וינדוס, אבל ההתקנה של וינדוס סירבה לקבל את ההארדיסק סאטא בתור כונן C, לא משנה מה עשיתי בביוס (אם אתם מכירים את הבעיה ויודעים לסדר אותה אשמח), בסוף ביטלתי את כל ההארדיסקים האחרים מהביוס והשארתי רק את הסאטא, באופן מפתיע, ההתקנה זיהתה את כולם אבל הסאטא היה כונן C, וכך התקנתי, הבעיה היא שאחרי שוינדוס עלה והחזרתי את ההארדיסקים יש בעיה אחרת, נגיד ואני נכנס לכונן F ( כונן של הסאטא) , יש איזה 3 שניות שבהן "המחשב שלי" נתקע ומפסיק להגיב, ורק אחרי זה אפשר לגשת לכונן. ככה זה עם כל הכוננים, ושמתי לב שזה מוריד מאוד מביצועים של הכונן כאשר כמה תוכנות קוראות\ כותבות ממנו במקביל. ניסיתי: להסיר דרייורים של אנ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by DarkStorm,

שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by psyco,

שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by avner0075,

מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by iyehuda,

מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.